Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Ernesto78 #51000 üzenetére

    Nem javasolt a lapozófájl kikapcsolása még akkor sem, ha van elég RAM van. A Windows és egyes programok is problémázhatnak a hiánya miatt... Viszont 400 / 800 MB-os fix értéket be lehet állítani, vagy min. értéknek az előbbit, maxnak pedig a RAM teljes méretét, vagy akár valamivel kisebbet. A hibernálást pedig csak akkor javasolt kikapcsolni, ha egyáltalán nem használod. De azt és az előbbit sem azért, mert olyan hú de sokat írnának az SSD-re és ezáltal akkora gondot okoznának, hanem inkább a feleslegesen lefoglalt tárhely megspórolása miatt. Viszont ha esetedben 165 GB van még szabadon, akkor amiatt sem kell aggódni. A pár óra alatt generált 2 GB-os írás miatt pedig megint nem, az kb. semmi.

    Egyébként ott van a Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is? cikk, amiben le van írva a lényeg. Vagyis, hogy nincsen szükség semmilyen erőltetett letiltásra, kikapcsolásra, áthelyezésre stb. csak azért, mert SSD van az újabb Windows alatt.

    Ja, és legközelebb majd tessék használni a fórum keresőjét, meg elolvasni a topik összefoglalóját, mert ott megint le van írva egy lényeges dolog!

    Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el!
    Amennyiben már túl is vagy a vásárláson és kérdésed, észrevételed lenne, az alábbi topik a legmegfelelőbb ehhez: Flash SSD topik!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák