Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    Még mindig vacilálok... Ha nem a Samsung Evo 250gb-t választom, pedig nagyon hajlok felé... akkor vajon mit vegyek ami ilyen árkategóriában van? Már azon is átrágtam magam, hogy nem baj ha TLC-s mert átlagfelhasználásom alatt nem hiszem, hogy ebből gond lenne, illetve reméljük az új fw megoldotta a hibát is. A gyorsaság miatt is hajlok a Samu felé, és mivel Sata2-n használom majd a megadott írás/olvasás értékek felét fogja teljesíteni gondolom kb. Tehát ezért is fontos a sebesség.
    Esetleg egy ADATA XPG SX900 256gb (MLC) jobb választás volna? Vagy valami más alternatíva 200gb felett?

    Előszőr gondolkodtam 120gb-ben, akkor egyértleműen az intel 520-at választanám, viszont abban az árkategóriában amit még kiadnék egy nagyobb SSD-ért az intel nem fér már bele sajnos :(

    Arra jutottam hosszútávon lehet jobban megérné egy nagyobb, és remélem nem nyúlnék mellé a Samsunggal, mivel gondolom a gyártó is azon van, hogy a hibát kiküszöbölje.
    De így, hogy a caddy-ben lesz a 750gb-s HDD-m lehet megelégszem egy intel 120gb 520-al (amíg lehet kapni) :) Legalább a pénzem is megmaradna... viszont csábít a nagyobb kapacítás is.

    Tehát INTEL 520 120GB VS. SAMSUNG EVO 250GB???

Új hozzászólás Aktív témák