Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- OpenMediaVault
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Bittorrent topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni érdemes lecserélni a mostani routeremet (Tp-link archer c7) mondjuk egy archer ax53-ra? 10 emeletes panelban lakom 1000-es digi netem van, streaming ps5 tablet mobilok lógnának a hálozaton. Esetleg 25kig van jobb választás?
Előre is köszönömMotorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz Multibit #61790 üzenetére
wifire egy android tv box csatlakozik a masik szobaban. Ezen kivul 2-3 telefon (oneplus 5 nexus 5x oneplus 3)
most nezem a tplink honlapjat c7 emulatort, de ott se latom a "PPPoE Session: Share with IPv4" ami elvileg kell a digis ipv6-hoz. Ha nem igy van javitsatok ki
mostanaban nem akarok uj routert venni szoval idotallo kell legyen
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz Gubek-Einste #61788 üzenetére
gondolom annyival jobb is a c7 meg az asus mint amennyivel tobbe is kerulnek a c5-tol
akkor mar csak egy kerdes
stabilitas support frissitesek szempontjabol melyik legyen:
-
eisento
addikt
válasz Gubek-Einste #61785 üzenetére
Joreggelt.
Uj felallas. 25000ft-ig
1000-es diginethez
digi-s ipv6
dual wifiasus tplink marka johet szoba
-
eisento
addikt
válasz Gubek-Einste #61785 üzenetére
Koszonom, akkor meg varok hatha lesz vmi jo ajanlat kesobb. Addig meg marad az ipv4.
-
eisento
addikt
válasz Gubek-Einste #61776 üzenetére
MEg annyi kerdesem lenne, most ugye a 4300-as uzemel panelban lakom egy fal valasztja el a routert az android tvboxtol, jelenleg az 5ghz-esre van rakapcsolodva a kis tvbox gond nelkul mennek a filmek sorozatok wifin keresztul original minosegben (kodi plex addonnal) ha esetleg beruhaznek az asusra a 2.4Ghz-s wifinel se lenne gond a sebesseggel? tehat semmi akadas es buffer?
Vegulis meg vagyok most elegedve a 4300-assal csak mivel ipv6 support nincs hozza legalabbis olyan ami menne a digi internetjevel (kiveve ha felrakok egy neten talalt beta verzioval de az meg nem annyira stabil... netszakadas stb) csak nem akarom azt hogy az ipv6 hianya miatt ujabb weboldalak nem jelennek meg stb.
Vagy hagyjam a francba es ne izgassam magam ipv6 miatt?
Jobban belegondolva lehet a dual band se kellene hanem hogy a digi 1000 net a leheto legjobban muzsikaljon meg az android tv box se toltogessen film kozben, a tobbi eszkoz azok mobilok egy tv meg egy ps4 es egy pc de ezek meg itt vannak a router kozeleben kabellel.Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz Gubek-Einste #61774 üzenetére
Akkor dualband de ac nelkul? Bgn only 1043 tplink van kicserelem az enyemet a muterek routerere max...
-
eisento
addikt
válasz Gubek-Einste #61772 üzenetére
Esetleg tplink vagy asusba?
-
eisento
addikt
Sziasztok!
A mostani tplink wdr4300-as routeremet szeretnem lecserelni egy ujra.
Diginet 1000-hez.
Ipv6-ot alapbol tudja ne csak beta szoftal tudja...
18000ft a max.Koszi!
-
eisento
addikt
sziasztok!
Szuloknek vasarolnek egy uj routert mert a regi (tplink 841nd) sztem kezdi megadni magat net lassulas elmegy egy pillanatra visszajon stb. Megvan vagy 5 eve....50/50-es digi netjuk van, facebook, bongeszesre hasznaljak a netet egy laptopon wifin keresztul 8-10m-re van a router a laptoptol.
a laptop egy toshiba c660 broadcomos N wifi kartya van benne gyarilag nem tudom szamit-e.Szoval ehhez kellene vmi ami nem tul draga de nem is a gagyi kategoria. koszi!
Szerk: teglaepitesu a haz egy fal van a ket eszkoz kozott!
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
HI!
digis nethez (jelen pillanatban Diginet 200) szeretnék routert (kesobb akar nagyobb csomagra is valtanek)
remélem jól állítottam fel a sorrendet
1. TP-Link TL-WDR4300
2. TP-Link TL-WDR3600
3. TP-Link TL-WR1043ND v2.xtp link jatszik csak mert itt mucsajszolnokon nem lehet asus-t kapni :S
-
eisento
addikt
sziasztok!
Az lenne a kerdesem mit csinaljak meg a routernek (TpLINK WR841N) eddig tokeletesen mukodott ma delutan meg 10-15mbiteket merek feltoltesem az maradt ugyanolyan jo mint eddig de a letoltesem az eddigi 94-95 helyett 10-15mbit. bedugtam direktbe digi kabelt pcbe ott jott a max sebesseg. visszadugtam es megint szutyok a sebesseg. router reset megvolt ujra beallitottam mindent de tovabbra se jo.otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest