Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilok
tag
válasz vargalex #18377 üzenetére
vargalex:
Hali igen galaxy 3, galaxy ace es galaxy tab a harom mobil.(a tabon filmezunk ha olyan). Ugy ertem ha csak egy gepet rakok a modem utan router nelkul akkor minden stabil, a p2p se kell visszavennem mehet akar 7-800 kapcsolattal is es a ping es kb 5-6 ms-el jobb.Claude Leon:
Ha kicsit visszabb olvasol akkor leirtam a p2p beallitasokat.Pilok
[ Szerkesztve ]
-
Pilok
tag
A wifin elvileg mennie kell mert az osszes droid samsung azoknak meg birnia kell. Masik halon allshare nevezetu mokaval siman ment a HD akadas nelkul (nem tudom milyen cucc volt ott).
Az eszkozok mennek normalisan csak nalam nem ezt nem ertem. Ket dolog ami nem valtozik: a modem es a router. Siman router nelkul minden jo.Pilok
-
Pilok
tag
válasz Brogyi #18362 üzenetére
Igen az elfelejtettem irni, hogy van egy D-Link DGS-1008A shwitch is. Annyira botor nem vagyok, hogy a nast wifire teszem 1. nem tudja 2. a wifi nem birna. A torrent meg 300 szalra van belove. A kapcsolodo peerek szama 30 torrenetnkent. A router 2 honap alatt 3-szor volt garizva cserelve. Nekem nagyon nem jott be ez a 1043-as.
Pilok
-
Pilok
tag
válasz InfiniteReality #18352 üzenetére
Esetleg a Cisco RV220W ami meg a latoterembe kerult csak nemigazan tudtam meg tesztelni.
Pilok
[ Szerkesztve ]
-
Pilok
tag
válasz InfiniteReality #18350 üzenetére
Koszi a valaszt a bealitasokkal nem lenne gond szinte nap mint nap ezt csinalom, de az otthoni problema mar kiakasztott es ugy voltam vele, hogy tobb szem tobbet lat alapon hatha osszejon valami megoldas. Ezeket a tipusokat meg meglesem hatha tudok szerezni valahonnan tesztre beloluk.
Pilok
-
-
Pilok
tag
Sziasztok!
Kernek egy kis segitseget. A gondom az, hogy t-home-os 50/5-os netem van es egyszerun nem talalok normalis routert ami birna a terhelest.
Az othoni halo elemei:
- 2 asztali gép gigabites drotos halon
- 2 asztali gep 10/100-as drotos halon
- 2 noti n-es wifi-vel
- 1 NAS
- 2 droidos okostelefon
- 1 droidos tab
- 1 hálózati nyomtatoA gond az, ha elinditok egy letoltest barmelyik pc-n akkor a net az csak potyog(30-60 mp egy oldallekeres). Emelett a ha szinte minden eszkoz fel van csaklatkozva a router behal(magat az adminfeluletet se erem el.) es csak potyog a net. A halozati filmnezes csak akkor lehetseges ha csak az adott gep megy ill a masik ahonnan nezzuk.
Mar tobb router probaltam ki de egyikse valt be igazan.
A tipusok:
TP-LINK 1043ND sajat es openwrt-s firmwarrel is
TP-LINK 941ND sajat firmwarrel
DLink Dir-635
T-home fele Cisco router
DLink dir-100Esetleg tudnatok valami okasat mondani, hogy mit nem csinaltam meg vagy milyen routerral probalkozzak meg. Most ami sajat otlet, hogy ki kellene probalni egy Cisco RV220W tipusu router, de nem igazan vagyok benne biztos hogy menne rendesen es birna.
Ami meg fontos, hogy a kozeljovoben tervezek IPTV-re valtani es nem igazan akarnam hasznalni a t sajat routeret arra van valami esej hgogy ne kelljen azt hasznalni??Koszonom elore is a segitseget.
Pilok
-
Pilok
tag
Hi mindenkinek en most szeretnek otthonra routert venni es nem tom milyet erdemes. A lenyeg 1 mb-s adslt szeretnek megosztani ket gep kozott. Max 10e Ft-om van ra.A segítsegeket elore is koszonom Pilok
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest