Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Meggyőztetek. Az LHG azért jóval drágább, mint az SXT. Elég lehet az utóbbi? Kb belterületen vagyok, jó lefedettségű helyen.
-
KisTücsök
addikt
válasz Gubek-Einste #102532 üzenetére
Konkrét készülek ajánlást tudsz mondani, hogy lássam mégis mibe fájna?
___fokukac: Ez milyen rendszer?
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Sim kártyás netre kell váltanom. Egy Asrock B460M Pro4 lapom van, TP-Link Archer T6E kártya meg TP-Link Archer MR200 AC750 Router jó kombó lehet? Egy szobában lenne a router meg a gép, meg valamennyire az udvarra is menjen el a jel azért (egy vékony falon kell átmenjen csak. Igazából csak netezés lenne. Vodafone korlátlan kártyám van.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Ajánlott routerek közül sok már nem kapható, ezért kérdezek. 15k-ig valami best buy? Egy kb 10 éves TP linket cserélne. Az csak 50mbit-ig tudja szórni a jelet. Ennél kéne nyílván nagyobb, meg akkor jó lenne ha a hatótáv is nőne. Földszintes családi ház. Sok minden nem lenne rákötve (1-2 laptop, 1-2 telefon, 1-2 konzol..).
-
KisTücsök
addikt
válasz Gubek-Einste #49715 üzenetére
Akkor nézelődök még.
-
KisTücsök
addikt
D-link Dir-840-ről vélemények? Dual band, ha jól látom. Azt nem találom, hogy mimo-s e.
Viszont feltűnően olcsó, az új ára is csak 12k kb.
Vagy várok az általatok felsoroltakra, hogy hátha majd valamelyik felbukkan használtan.
-
KisTücsök
addikt
Jaaa.
Akkor Gigabit, Dualband, meg mimio és majd amelyik ezeket tudja használtan.
Rendben, köszönöm mindkettőtöknek.
szerk: TL-WR1043ND v1-et látok fent, de ez meg csak 2.4 GHz-es. :/ Ha jól látom.
[ Szerkesztve ]
-
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Ez lenne a történetem, de akkor elmaradt a router vásárlás, most viszont már muszáj szereznem egyet.
TP-Link TL-WDR3500-t néztem ki. Mi a véleményetek, ez jó lenne nekem?
-
KisTücsök
addikt
szia,
A laposban lévő Intel 6200 IEEE 802.11n, ha jól látom, ez 300-as. A telefonhoz ilyeneket ír, nem tudom kimásolni (kb a háromnegyedénél). A tablet... annak most nem nézek utána.
Laptopomnál a jelerősség megfelelő (4-5 csík szokott lenni, leginkább 5), és kb 1.8-2 mega körül szedek, ezt lenne jó kicsit feljebb tornászni. Ha már a duplája lehetne, az azért elég jó. A másik két készülék esetén meg csak a jelerősség lenne fontos. Most elég zavaró, hogy netezek, aztán egyszer csak elmegy, 5cm-vel arrébb rakom a készüléket és akkor meg visszajön...
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Az első hsz-t elolvastam, tisztában vagyok vele, hogy pontosan nem lehet megmondani, melyik routernek lenne a legerősebb a jele az én környezetemben.
Adott egy 120-as T-s net. Ennek a wifije nem túl erős (és ráadásul nem is biztosítja azt a sávszélességet ha a közvetlen közelében vagyok kb akkor sem, csak ha kábellel rámegyek), és még szakadozik is olykor. Jelenleg a régi (kb 5 éves) TP-Link-es 54 Mbit/sec-es routerrel használjuk leginkább (TL-WR340GD). Ez a router van az egyik, udvarral szomszédos fal mellett. Én, egy másik épületeben vagyok az udvar túloldalán. Tehát két fal választ el minket és kb 8-10m lehet a távolság. A cél az lenne, hogy a 120-as netet minél jobban kitudjam wifi-n keresztül használni innen. Laptopról, telefonról és tabletről is vagyok, utóbbi kettő meg azért már elég gyengén veszi a jelet innen.
10k alatti megoldást keresnék, bár főleg használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest