Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- DIGI internet
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- XPEnology
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Facebook és Messenger
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolvik
csendes tag
Megvettem a C7 et ami tokeletesen mukodik a 100mb netet teszt alapjan 98 al le is adja.
A problema hogy minbelso ket szintes lakasban lakunk es a fenti szobaban nincs jel. A korabbi 10 eves routeremnek jobb volt a jel erossege. Miert lehet ez, van jelentosege hogy az antennakat hogy allitom be? Nem kell nekem hogy csovon menjen az emeleten nyilvan nem is fog igazabol csak telefonhoz szukseges. -
Rolvik
csendes tag
válasz Gubek-Einste #62651 üzenetére
Xiaomi alatt erre gondolsz?
https://www.aqua.hu/xiaomi-mi-wifi-router-3-eu-xmmr3eu-574280.html
-
Rolvik
csendes tag
válasz Gubek-Einste #62651 üzenetére
Leginkabb egy legterben 2-3 meter tavolsagrol hasznalnam laptopot. Nincs fal. Letoltes es citrix az otthoni munkamhoz. Ezenkivul 2 iphone csatlakozik hozza de itt a regi router is jo szoval nem lenyeges ennel. A tobbi szobaba a 10 eves routerem is tudja ami kell. A legfontosabb hogy ne szakadjon meg a citrix miatt.
Tarsashazban lakunk (nem panel)kb 5-6 halozatot latok -
Rolvik
csendes tag
Sziasztok!
Van egy digi 500-as netem. A regi routeremet akarom lecserelni. Egy helysegbenvan kb 2-3 m re a laptop es az xbox es tv. Laptop csak letoltes, xbox neha jatek. Ezen kivul iphonok kapsolodnak hozza de itt a jelenlegi sebesseg is elegendo. A tobbi szobaba ha nem tokeletes a jel nem fontos. Ami nagyon fontos hogy stabil legyen mert otthon citrixen keresztul dolgozok. Es a megszakadassal ki dob a rendszer. Koszi
-
Rolvik
csendes tag
válasz Gubek-Einste #52933 üzenetére
Koszonom. TPlinket falra fel lehet szerelni mert egy olyan kepet sem latok amin a hatuljat mutatja.
-
Rolvik
csendes tag
Sziasztok
Routert szeretnek venni. Van egy digi 100-ad netem. Igazabol, tortenthez hasznalom letolteshez, meg telefonhoz, valamint xbox fifazashoz.
Mit lenne erdemes venni? Ha lehet jo lenne 20 alatt meguszni.
Koszi -
Rolvik
csendes tag
válasz Gubek-Einste #47804 üzenetére
Nem neztemkonkret tipusokat csak ar alapjan kerestem ugy 5-8ehuf kozott, gondoltam az is elbirja a 100mbit es netemet.
-
Rolvik
csendes tag
Sziasztok
Uj routert szeretnek venni .Digi 100m netem van torrenthez szeretnem kihasznalni. Kerdes hogy az 5000 huf es a kozel 20000huf router kozott van e kulonbseg ha torrenthez hasznalom. Kb 4 meterrol lenne hasznalva wifin. Mind a ketto amit neztem N szabvany elvileg 600mbit
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Peugeot, Citroën topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest