Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Bittorrent topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz PcForCe #84535 üzenetére
Boldog AX92-tulajdonosként rosszat nem tudok mondani az eszközről. Nálam a három szintes házat + kertet lefedi.
Azonban előtte az AX58 is majdnem hozta ezt a szintet, nagyon jó eséllyel az is tökéletesen megfelelne Neked.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz PcForCe #61462 üzenetére
Én most vettem Black Friday során. Eredetileg egy TPLINK C7 volt betervezve, de ez volt jó áron, így ez lett. Egy DIR-655 -öt váltott nálam, ami betonstabil volt beüzemelése óta, szóval eddig is elégedett DLINK használó voltam. A vásárlás célja az volt, hogy egy routerrel beteríthessem stabilan a házat és ha már veszek, legyen AC-s (minimum 1200-es) lehetőleg. Tegnap este épp csak egy kis időm volt, hogy beüzemeljen, de röviden csak annyi, hogy nagyon bevált. Ott ahol az elődje már csak ingadozva volt elérhető, ez nagyon stabil jelet ad régi 1 antennás 2.4GHz-es eszközökön is, illetve a szolgáltatói router 5GHz-es hálózatát oda-vissza veri.
Nincs se gigabites netem, se nem torrentezek, szóval nincs extrém használatban. A setup-ja mintha kevésbé lenne experteknek való, de még nem volt időm elmélyedni benne.
Szóval röviden: kellemesen nagy hatósugár vasbeton födémen, padlófűtés rácson, több falon keresztül is. Egy nemzetközi tesztben olvastam, hogy a mind 4 antennája 2 sávos, de közülük 1 csak vételre van használva. Bár jó lenne ha kikapcsolhatnám azt az egy fehér LED-et ami rajta van, de egyrészt nem is túl erős, másrészt nem villog, harmadrészt teszek rá fekete szigszalagot. (amúgy sem dísztárgy, nincs látható helyen)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Képregény topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest