- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zoli1222 #78435 üzenetére
Üdv!
Kérdés mit tartasz élvezhető sebességnek. Egyébként a keret elég szűkös, az általában ajánlott modellek ennek a két-háromszorosába kerülnek, de talán a TP-LINK Archer C5 amit szoktak még ajánlani, és 11000Ft körül már kapható. Persze azért csodát ne várj ennyiért.
-
válasz
Zoli1222 #13923 üzenetére
Nem tudok semmi ilyen problémáról...
Ez szerintem abból adódik, hogy nagyon sok nyitott kapcsolatod van a torrent kliensben, ami megfekteti a routert. A Linksys WRT54G egy nagyon jó router, talán máig az egyik legjobb, de sajnos már nem mai darab, és a nagy sebességű netcsomagokat, na meg a több ezer nyitott kapcsolatot nem feltétlenül tolerálja. Próbáld meg levenni a kapcsolatszámot a torrentkliesben. Manapság úgyis rengeteg seedszerveres feltöltő van, így nem kell egy torrentnek 1000 kapcsolat ahhoz, hogy megfelelő sebességet érjen el. Szerintem 4 Mbit-.es ADSL-t már 50-100 kapcsolattal is ki lehet használni. Sőt... Állítsd be a klienst max 250-re!
Ha nem oldja meg a problémát, akkor gyere át a Router gondok topikba, vagy privibe... Szerintem annak a routernek nincs semmi baja!
Én most lelépek, este leszek gép előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest