- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz ecaddict #5509 üzenetére
a megosztott kapcsolatok sebességének limitálásával kapcsolatos kérdésére nem írtam semmit, szerintem az nem függ össze a szolgáltató által szabályozottan/korlátozottan kiosztott ip címek és a csatlakoztatható gépek - azonos időben egyszerre beregisztrálható mac adress azonosítók - számával.
szerintem egyik - azonos időben több ip címet kiosztó - csomag sem tud olyat, hogy fix arányban osztja el a netet az ip címek között, hisze honnan tudná, hogy valójában melyik gépen mit akarunk kezdeni a nettel...
van több olyan router típus is, ami tudja ezt, az általa kiosztott belső ip címek - vagy mac adress - alapján lehet szabályozni, hogy melyik kapcsolat milyen sávszélességet kapjon.
a switch szerintem sem megoldás a dologra, a fent említett router megoldáson kívül mást nem látok olcsó és célszerű megoldásnak.
azt meg pláne nem egyszerű kivitelezni, hogy több (3) szolgáltatós ip cím esetén külön - külön legyen szabályozva a sávszélesség...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Garmin Fenix 7 Solar Saphire
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Minolta 70-200 f2.8+ La-ea3 adapter