- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz Icewind #4858 üzenetére
Most mi a faxert g-s routereket neztek? Amugy jo lehet a TP-Link is, de akkor mar abbol is valami n-es. Lehet, hogy most azt mondod nem kell a WiFi, aztan ha megis, akkor meg csereled le?
Nem tudom, hogy mennyire minosegi a D-Link, bar nekem is egy "xar" 604-esem van. Ezt is szidjak/tak. Nekem evek ota megy, neha volt vele gond, meg tenyleg a legalja, de azert tudok vele netezni.
En egy chart alapjan neztem, hogy arban, teljesitmenyben melyik lenne neked az optimalis. Ha tobb penz van ra, akkor persze mast mondanek...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!