-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
macera2
aktív tag
válasz cattus #37260 üzenetére
Letöltések mappába csak a Firefox Setup 45.01.exe van. A PC-n pedig W.10. A Thunderen a hivatkozás címének másolása után, Edge, beillesztés, és u.az a kép jön be mint a Fox-nál, csak itt nem írja ki, hogy Adobe Flash bővitmény összeomlott, , hanem kezdi lejátszani a videót. Az A.Flash egyébként naprakész. Vagy annak még vannak bővítményei, kiegészítői?
[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz cattus #33820 üzenetére
A Foxit Readernek is van böngésző-beépülője, évek óta ezt a PDF-olvasó progit használom. Bár egyébként beépített PDF-olvasója a Firefoxnak, Chrome-nak, Vivaldinak is van. Milyen böngészőt használsz?
Szerk.:
(#33826) genndy: hehe, gyorsabb voltál, cserébe én linkeltem is. Hogy érted, hogy kezd elkurvulni?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Kernel
nagyúr
válasz cattus #33822 üzenetére
Firefoxban is megoldható:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/pdfjs/
Működik is, de praktikusabb egyébként a SumatraPDF. Villámgyorsan megnyíló ablak, mindegyik dokumentum külön ablakban, nekem régóta bevált.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
LonGleY
veterán
válasz cattus #33822 üzenetére
Akkor letöltöd. Egyszerű PDF-nézegetőnek pedig: Sumatra PDF
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam