- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Microsoft Word topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- TP-LINK routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Koszi a valaszokat, akkor a particios megoldast elfelejtem, jo lesz a sima mentes is.
(Visszaterve a 326-ra, azt igazsag szerint nem is neztem, mas markak kozott kerestem az 520-ashoz hasonlot.)
(#19037) Kronk: en mindenhol 2 ev garival latom csak (szerk.: 1 boltnal talaltam csak 3 evet)
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
En is elgondolkodtam egy akcios Zyxel nas520-as beszerzesen. Otthonra kene, biztonsagi menteseknek es media szervernek. Esetleg torrent. Erre a celra ha jol sejtem megfelel. Hasonlo arban nem talaltam masikat.
2db hdd-vel hasznalnam, amiket igy gondoltam felosztani:
Mindket meghajto 2 reszre lenne particionalva (egy nagyobb es egy kisebb). Az 1-1 kis particio lenne raid1-ben adatmentesnek, a masik kettovel nem csinalnek semmit, azokat hasznalnam a media tarolasara.
Megoldhato ez igy?Koszi elore is.
Udv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest