- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #61780 üzenetére
Okés, idézem, amit másnak is már megírtam:
"Igen, én is olvastam erről a problémáról, de megmondom őszintén, én nem tapasztaltam. Megnéztem most mégegyszer Wiitcher 3, ESO és Freesync windmill demo alatt is, de nem látni sehol. Nekem amúgy 15.7.1-es Catalyst-om van, ami nem túl új már. Persze az is lehet, hogy az én monitorom firmwareje már jó, passz.
Az Oáziscomputernél néztem meg a monitort, bár ott nem tudtam még akkor kipróbálni a Freesyncet, viszont úgy hallottam Brekktől, hogy azóta már van ATI kártyájuk, amivel ki lehet próbálni a Freesyncet.Azt mondják, csak akkor jön elő, ha a Freesync mellett a DAS mód is be van kapcsolva. Most én vagyok a hülye vagy vak, de nem látom ezt a DAS mód beállítást sehol
"
Közben amúgy még utánanéztem, és azt írták, hogy a monitor beállításait resetelni kell, állítólag utána előjön ez a DAS beállítási lehetőség, majd megnézem holnap, hogy tényleg így van-e. De ettől függetlenül nálam tényleg nincs ilyen szürke csík, tegnap még csináltam pár képet Witcher alól, majd este belinkelhetem, ha érdekel valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest