- Windows 11
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Direct One (műholdas és online TV)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
Sajnos a GW2760 pwm-es, bár szerintem elég magas frekvencián dolgozhat, mert én abszolút nem érzékelem, amíg nem rázogatom a kezem a képernyő előtt direkt a pwm-et keresve. Tudom, általában nem látható, de én azért több pwm-es monitornál is "éreztem" a vibrálást, ennél nem. Utánhúzást csak akkor vettem észre, amikor kipróbáltam rajta egy játékot, amit egyébként 120Hz-es TN-en szoktam játszani. Filmezésnél sosem tűnt fel, nem hiszem, hogy azzal gondod lenne. Ha eddig TN monitorral dolgozva nem okozott gondot a színhűség, akkor ezzel sem lesz gondod, az tuti, főleg ha kalibráltatod. Az enyém nincs kalibrálva, de az általam látott TN monitorokat azért jócskán felülmúlja az én megítélésem szerint. Ugyanakkor azt azért érezni rajta, hogy kívánná a kalibrálást, az IPS-ek színei észrevehetően pontosabbak kalibrálás nélkül is, mint ennek.
Szerk.: A gw2760 dobozán fel van tüntetve az extrák közt, hogy 8bit, ami szerintem 6bit+FRC meleltt pofátlanság lenne, egyelőre erről többet nem tudok nyilatkozni. Számomra szépnek tűnnek a színátmenetei, főleg ha figyelembe veszem a megszokottnál 3x nagyobb kontrasztot. Úgy hiszem, valódi 8 bites lehet, de megpróbálok utána nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest