- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp59
aktív tag
Sziasztok!
Vettem a gépembe egy R9 390-es videókártyát és mivel ez kissé megborította a házban a klíma viszonyokat ezért a régi ventilátorok cseréje mellett kicsit át kellett variálnom a gép belső elrendezését.
Ennek esett áldozatul a kb. 10 éves Audigy 2 hangkártyám is mivel kiszedtem a gépből hogy a videókártya alatt több üres hely maradjon (egy alsó ventilátor beszerelése miatt sajnos útban volt a hangkártya amit nagyon sajnálok mert nekem szuper kártya volt még most is).
Van ugyan az alaplapon integrált audió de én szeretnék inkább valami külső USB csatolós megoldást beszerezni (az talán kicsit jobb minőség mint az alaplapi integrált).
Találtam is egy ilyet [link] 15.000Ft-ért és érdekelne hogy van esetleg valakinek tapasztalata róla.Igazából csak játékokhoz kellene és nem zenehallgatáshoz így nincs szükségem több tízezres kártyára.
Szívesen venném az egyéb javaslatokat is ha ettől a Creative SB X-Fi Surround Pro 5.1 USB külső hangkártyától jobbat tudtok ajánlani max. 20.000Ft körüli összegig.
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest