Új hozzászólás Aktív témák

  • choorka

    csendes tag

    Sziasztok!
    Kéne valami segítsék egér vásárlás ügyben. Új notebookhoz új egér dukál ugye, de nem igazán tudom, milyen eszköz az, ami nekem megfelelő lenne, így leírom mik lennének számomra fontosak, hátha tudtok valamit ajánlani:

    Tehát:
    -Jelenleg egy Genius Ergo 525-öt használok. Na ennek már eléggé hozzászoktam a méretéhez, meg a kialakításához, így jó lenne ha valamivel kisebb is lenne, nem a miniatűr kategóriába tartozna
    - Vezeték nélküli kialakítás fontos, másképp le sem cserélném a mostanit, hiszen ez az egy dolog ami zavar benne. Ha már a laptop mobil, legyen az egér is az hozzá. Előny ha bluetoothos, vagy ha ez nem megy, akkor jó lenne ha kis pici vevőegység lenne hozzá, de ha csak ezek miatt esik ki egy amúgy jó egér, akkor egye fene, jó ha nagy a vevő is.
    - Márkabeli megkötésem nincs, jöhet bármi
    - Játszani fogok vele, de annyira nem vagyok pro, hogy ez bármit is számítson, ez ne legyen szempont.
    -Ha lenne rajta valami olyan gomb, amire be lehet állítani hogy hangerőt szabályozzon, az szintén előny lenne, de ez nem végszükséglet (ez van a mostanin is, eléggé "lájk" dolog rajta(bocsi a megfogalmazásért))
    - Ami még fontos, hogy minél olcsóbb legyen, gatyám ráment a laptopra, enni meg kéne valamit, szóval a vezetéknélküliség és az átlagos méret mellett ez a legfontosabb.

    Ennyi lenne, remélem létezik ilyen egér, ami megfelel nekem.
    A válaszokat köszönöm előre is

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák