Új hozzászólás Aktív témák

  • ferni

    őstag

    válasz nuke7 #85955 üzenetére

    Nekem ez alapján borzasztó mód kilóg jobbra a jobb kezed.

    A könyöködtől kb párhuzamosan kéne inkább mennie az asztallal, de nekem az a mini egérpad se tetszik, meg hogy annyira átlóg a billentyűzeted, amitől van jobbra csúcsva az egész pozíciód.

    [link]
    Próbálj meg valami ilyet, ez inkább FPS játékokhoz való pozíció, onnan is van a kép, de hát itt nálad az egér, bill, egérpad pozíciókkal, testartásoddal van inkább a gond, nem az egérrel.

    Sőt, nagyon sok embernél plédául a monitor talpa ami bezavar és azért van eltoszva az egész setup ami előtte van és van hülye helyeken.

    Nekem pl attól lett sokkal kényelmesebb most a gép előtti pozim, hogy be van döntve a bill pozíciója és sokkal kényelmesebb tartásban lett tőle a kezem, mert eddig ki volt nagyon balra nyújtva. Kb ahogy a képen látszik vagy még jobban, ez már személyfüggő, de nekem ez segített. Ugye itt főleg a bill bal része van használva, de azt már be lehet pozícionálni kinek mi.
    [link]
    A hardcore meg így tolja :DDD
    [link]

    Ajánlom ezt a videót megnézésre mindenkinek. Ülésről, ki hogy ül a gépnél, mire kell figyelni stb stb.
    [link]

    Pl ez kicsit szebb tartásnak tűnik, mint a te képeden
    [link]

    Ezek főleg FPS gamek körüli dolgok amiket írtam, de ők sokszor fél napokat ülnek a gép előtt és gyakorolnak aktívan, masszív egér és bill használat mellett.
    Megdöglenének, ha minden nap rosszul ülnének és el lenne csúszva náluk valami.
    Nem bírnák.
    Gondoltam hozok egy másik fajta nézőpontot hátha segít valakinek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák