Új hozzászólás Aktív témák

  • Arphox

    tag

    ASUS ROG Sica tapasztalataim.

    Javasoltátok az egeret, megvettem.

    2017.02.08-án megvettem az egeret
    2017.06.06-án cseréltettem mert néha ugrott egyet a görgő görgetés közben
    2018.01.08-án cseréltettem ugyanezért
    2020.01.31-én lejárt a garancia
    2020.09.16-án azaz ma pedig most teljesen megadta magát a görgő egyik pillanatról a másikra, a görgő csak pörög körbe-körbe (mindenféle ellenállás nélkül, mint a Logitech MX Master-emen amikor "szabadon pörgő" módban van az egér) de semmi jelet nem érzékel a gép. (A görgőgomb még mindig működik, tehát lenyomni le tudom.)
    Egyébként sajnos már a festés is lekopott a két ujj helyén, így zavaró volt a göröngyös/nem egyenletes felülete. Megy a kukába.

    Tehát 3,5 évet használtam ezt a típusú egeret ami idő alatt 2x cseréltek egy vadiújra, a legutóbbi 2,5 évig bírta. Egy "gamer", akkor 9000 Ft-ba kerülő egér, amitől azt vártam hogy legalább 5 évig semmi baja nem lesz, nemhogy ennyi.

    Csak azért írtam le ezeket hogy megmaradjon azt utókornak hogy én ilyen egeret senkinek nem ajánlok se újan se használtam, mert silány.

    Szeretném megérteni azt, hogy hogy lehet hogy ilyen silány egeret ajánlottatok még régebben (nem tudom hogy most még így van-e)? Nem hiszem el hogy csak nekem volt ilyen problémám, 3 különböző egyed is járt nálam és mind ugyanott vérzett el, az utolsó véglegesen. A tesztek során jól szerepelt?

    Mielőtt bárki felkapja a vizet tudom hogy nem kötelező azt megvenni amit ajánlotok és Ti csak segíteni akartok stb stb amiért én hálás is vagyok, csak szeretném megérteni.

    Szóval újat kell majd vennem hamarosan. Szerintetek egy informatikusnak mennyit érdemes rászánnia? Munkára/játékra használom (nem FPS), és akarok majd egy újat venni. Vagy úgy kérdezem meg hogy mennyi pénznél kezdődnek azok az egerek amik nem mennek tönkre pár év alatt? Előre is köszi. :)

    A konfigomat lásd az adatlapomon.

Új hozzászólás Aktív témák