Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Synthwave #7907 üzenetére

    nem tudom, minek köszönhetem a kioktató, mondhatni, leugatós stílust, de baromira mellélőttél. Korra inkább nem tippelek, de gyanítom nem nekem kellene csókolomot köszönni kettőnk közül.

    Az én értelmezésem szerint a "Milyen egeret válasszak?" topik nem egyenlő a "Milyen gamer, kizárólag vezetékes egeret válasszak?" topikkal. Ha ezt nem sikerül értelmezni, nyiss egy külön topikot kiskirályságnak, és ott aztán mehet az ész-osztás vezetékes egerekről ezerrel...

    Közelebb a 30-hoz, mint a 20-hoz, úgy érzem nem tartozok a "new-age tizenéves "gamer"" kategóriába akik nem tom mit hájpolnak vagy lájkolnak vagy tököm tudja mit csinálnak, nálam a játék speciel kimerül(ne) hetente egyszer kétszer a barátokkal eltöltött left4dead ezésben, vagy company of heroesban, ennyiért nem hiszem, hogy megéri feladni azon törekvésemet, hogy megszabaduljak a felesleges kábeldzsungeltől.

    Főleg úgy, hogy csak és kizárólag notebookot használok, és két notebookot cipelek rendszeresen vonaton. Ahol aztán tényleg kényelmesebb megoldás egy lóbaxó méretű gamer egér 10 méter zsinórral, semmint egy közepes méretű egér nano vevővel, amit még csak ki sem muszáj venni a gép csatlakozójából....ugye? vagy mondjam inkább, hogy no comment?

    Summa summarum, ha csendben maradtál volna, okosabb maradtál volna. Majd ha sikerül értelmezni a topik címét és az eredeti hszemet (amiben elég világosan leírom, hogy notebook mellé keresek nem női méretű, hanem férfiember kezébe való minőségi jószágot, preferáltan vezeték nélküli nano vevős megoldással), és netalántán még emberi hangot is sikerül megütni mellé, szívesen várom tanácsod....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák