- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
vagy esetleg nezz szet a media marktban vagy a saturnban vagy hasonlo nagy helyeken.. en szinte mindig talalkoztam wmo 1.1-el ezen aruhazakban csak kicsit dragabbak az araik... (mert ok hulyek ha azt hiszik ennyit kiadunk erte es mashol 1000el olcsobb de ha nincs mas megoldas... ) egy probat meger van e szerintem.
[ Szerkesztve ]
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
nyunyu
félisten
válasz iamthesonar #7401 üzenetére
Hulyefukarvagyok boltokban csak dobozos eger van, annak a nagykerara is 1.5-2k-val tobb, mint a szamtechboltokban kaphato OEM verzioe.
Kallodik itthon egy fekete WMO1.1A, mivel hugomnak tul nagy volt, en meg 10 eve leszoktam a 400dpirol...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
iamthesonar
aktív tag
-
flash-
veterán
sziasztok
az lenne a kérdésem hogy egy Logitech G500 játékra mennyire jó választás?
Megéri az árát ez az egér? -
iamthesonar
aktív tag
hali!
en 12-13 ezer forintert nem vennem meg semmikeppen... ha csak azert veszed mert kenyelmes es logi akkor inkabb MX518 ha jatekra veszed es meg olcsobb is 4-5el. hasonlo arban es fogasban ajanlom inkabb a razer deathaddert. olcsobbak kozul steel series kinzu allitolag jo valasztas de ami tutira jo meg az a MS IME 3.0 ami hasonloan nagyobbacska. ha az olcsobbak kozul valasztasz meg futja egy jo egerpadra (pl. steel qck ami jo ezekhez az egerekhez) is G500ra szant penzbolListen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
válasz iamthesonar #7405 üzenetére
+1
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Motion_Blur
félisten
Nekem valami olyasmi méretű egér kéne mint az MX1000 ezt már nagyon megszoktam. Ha lehetne kapni újonnan, legszívesebben vennék egy ilyet. Imádom. Csak sajnos már hónapok óta szarakodik a bal egérgombja és 1 klikkre kettőt nyom.. és ez nagyon idegesítő, főleg netezés közben, ha több ablak is meg van nyitva egymás előtt, 10ből 8x két ablakot zár be. Szóval valami ilyesmi batár egér kéne nekem, lehetőleg vezeték nélküli. MX Performance nem tetszik, az már jóval kisebb ennél
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
válasz Motion_Blur #7407 üzenetére
Ha ennyire bejött, vegyél még egyszer egy korrektes MX1000-et.
Fogásra nálam is kedvenc. Csak akkor lett volna igazi, ha MX510/518 optika lett volna benne meg kábeles.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Esetleg nézd meg ezt.
-
nyunyu
félisten
válasz Synthwave #7408 üzenetére
Ha ennyire bejött, vegyél még egyszer egy korrektes MX1000-et.
5-6 eve nem gyartjak, sot mar a kijelolt utodjat sem lehet mar kapni...
Perf MX kisebb lenne, mint az MX1000?
Nem hinnem.
Perf par millimeterrel magasabb+szelesebb, mint az MX Revo, MX Revo kb. ugyanakkora, mint az MX1000.
Egyebkent a szokatlan formaja ellenere az MX Revo kenyelmesebb, mint az MX1000.BTW: MX1000-ben joval macerasabb a mikorkapcsolo csere, mint a Revoban.
[ Szerkesztve ]
-
"5-6 eve nem gyartjak, sot mar a kijelolt utodjat sem lehet mar kapni..."
Létezik használtcikk is a világon.
A kényelem meg szubjektív.
-
iamthesonar
aktív tag
en nemertek a lovakhoz... (lovak=logitech se jatekra se fogasra nemteccett egyiksem amit karmoltam. egy beadta lovesre de a fogasa szar maradt... MX510)
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
válasz iamthesonar #7412 üzenetére
Lehet, a G1 bejönne fogásra is. MX510 optika.
-
-
válasz Motion_Blur #7415 üzenetére
Hát, ha nem jó az MX Revo, se az a guszta MS, amit linkeltem, akkor marad a egy korrekt MX1000 felkutatása használtba. Vagy valami Logi trackball.
Amúgy újonnan kapható Logi-ból csak MX518-ast vennék (vagy Cordless Optical TrackMan®-t ).SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz iamthesonar #7387 üzenetére
Én meg ezért szeretem az MS-eket. Bedugod, mousefix, oszt' csá.
-
-
válasz Motion_Blur #7418 üzenetére
Nézd, szerintem a kényelem/fogás és az ebből eredő dolgok teljesen szubjektívek. Volt olyan egér, amit mindenki dícsért, hogy ilyen jó, meg olyan kényelmes, etecera. Aztán kezembe fogtam és ~10 perc után kb. görcsölt a tenyerem. Vagy a hüvelykujjas trackball. Minden teszt azt hozta, hogy ez ilyen-, meg olyan praktikus. Kényelmes, kíméli a kezet, megatöbbi. Aztán sikerült egyet kipróbálnom és azon kívül, hogy kb. 3 perc alatt felidegesített, még jobban kikészítette a kezemet, mint "sima" társai... Pont ezért nem adok az ilyen netes véleményekre (ami meg optikailag jó, annak úgyis híre megy). Kézbe köll fogni, oszt' kipróbálni.
Amúgy ennyire elveted egy használt darab beszerzését? Lehet szépeket találni. És az ár kb. negyede/ötöde az új EMIKSZ Párforánsznak meg társainak.
-
papptibor76
csendes tag
Szia!
Pont így jártam az MX1100-al. még 1 éves sincs, de behalni készül.
A fogásától nem voltam elájulva, pedig elsőre nagyon jónak tűnt.
Az előtte használt Labtech egeret 1000x jobban szerettem. (max 1 évig az is elment)Mit szólsz a G700-hoz? Nem egy óccsó darab, de vezeték nélküli gamernek mondják.
Nekem is kell valamit néznem, (sztem gariba már nem kapok újat ha cserélni kell)
Ha valakinek van ötlete vezeték nélküli rágcsálóra, nagy kezű játékosnak...Üdv:P.T.
-
nyunyu
félisten
válasz Synthwave #7411 üzenetére
En is azt hittem amikor kijott az MX Revo, hogy az tul radikalis, biztosan nem lehet kenyelmes az MX1000 utan.
Aztan szetment az MX1000 mikrokapcsoloja, plusz nem volt jo otlet 2 sor utan nekiallni pakaval szetszedni az emeletes elektronikajat, igy ugyan sikerult kicserelni a bal+jobb gombot, viszont az elektronika felso resze total hasznalhatatlan lett, ugrott a negyedik+otodik gomb.
Igy kenytelen voltam MX Revot venni, elso kezbefogas utan megvaltozott az addigi velemenyem.
(Perf MX viszont beigazolta a korabbi felelmeimet, szerintem egyaltalan NEM jobb/kenyelmesebb, mint a Revo.)
-
Motion_Blur
félisten
válasz Synthwave #7419 üzenetére
Feladtam hardveraprón egy hirdetést meg ráírtam 1-2 hirdetőre, meglássuk mi lesz egy nagyon jó állapotú MX1000-ért 8K-t is képes lennék kipengetni. Egyébként amikor ezt vettem, utána akartam venni még1et mert tudtam hogy nekem ez nagyon sokáig tökéletes lesz (mintha a kezemre mintázták volna...), de már nem tudtak hozni..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz papptibor76 #7420 üzenetére
Felhívod a Logitech supportot elmondod a bánatodat és küldenek egy Revo-t helyette, simán kinézem belőlük. Nekem meghalt anno az X-530, írtam mail, mondták semmisítsem meg, mert már küldik helyette a másikat. Csak kellett küldeni egy képet hogy a szét van törve két szatellit. Azóta is szól 2.1-be Na mind1, ha van papírja, ha nincs, hívd fel őket. Nagyon korrektek.
-
válasz papptibor76 #7420 üzenetére
JÁTÉKOS nem vesz wireless-t...
-
worxland
addikt
válasz Motion_Blur #7423 üzenetére
Revo-t nem, már nincs nekik. Perf MX-et talán.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
nagyúr
Sziasztok!
Új fejlemények a kb. 1,5 hetes Logitech Performance MX egeremmel kapcsolatban: elkezdett nyikorogni scrollozás közben. Ha "kikapcsolom, és meglendítem, szépen forog, de ha "kattogósra állítom", akkor meg nyikorog, mint egy rozsdás talicska, mikor scrollozok. Érdekes, 20k-s egér, gratulálok...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
iamthesonar
aktív tag
ezt a garancia politikat en csak dicserni es becsulni tudom. big respect ezert a loginak. csak ne lennenek kibaszottul kenyelmetlenek egerei hogy 2 ora jatek utan faslizni kell a csuklomat mert elfarad tole... egy-ket senzorral megvoltam elegedve de tobbseggel nem... en nem vennek logit marcsak azert sem mert amennyibe kerul kb sokkal jobbat kapok olcsobban razerbol vagy msbol... mindenki isteniti a logit hat szerintem szar... de embere valogatja...
-
-
válasz icecave #7429 üzenetére
Látod, látod, jó az az MX 518.
Amúgy vidd vissza a &#@##-ba, hátha megolajozzák.
[ Szerkesztve ]
-
-
Motion_Blur
félisten
Úgy néz ki lesz egy bontatlan G500-am 10K-ba. Szerintem jó bót
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Motion_Blur #7434 üzenetére
szerintem nem
-
DJGABI
addikt
Mivel a jó kis Canyon CNR-MSL4 bal gombja bemondta az unalmast ezért új egér után néznék, olyan 5k-ig keresgéltem, lézereset, meg ha már lehet, akkor egy kábeltől megszabadulnék, szóval vezeték nélkülieket nézegettem. A Logitech M310-et találtam [link]
Vélemények, tapasztalatok róla esetleg?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
iamthesonar
aktív tag
jatekra nem jo! de hosszutavon az alapfelhasznalasra tokeletes. 2 baratomnak is van es tokeletesen elegedettek vele. (nem jatszanak) aztmondjak jolbirja kenyelmes. nekem nem tetszett de kezelheto amugy teljesen alapdolgokra. (azert fps-t hanyagoljad )
-
Én mondjuk nem venném meg. Így feláldozod a wireless-t (ami neked fontos), viszont akkor meg már vehetnél valami "korrektebbet". But te tudod.
Azon gondolkodtam, hogy mivel neked bejött nagyon az MX1000 fogása (nekem is; kb. mintha a tenyerem alá tervezték volna - ezért is borultam ki az FPS-alkalmatlansága miatt), nem lehet, hogy az MS IME 3.0 fogása is feküdne? Szerintem az is baromi kényelmes. Elég nagy méretű, de ahhoz képest nagyon könnyű, mégis stabil. Meg 8k bótba'.
-
-
DJGABI
addikt
válasz iamthesonar #7437 üzenetére
Háááát, néha azért játszanék is. Akkor keressek inkább másikat? De amúgy ha ez a Logi tudja kb a Canyon szintjét az bőven jó már nekem!
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Motion_Blur
félisten
válasz Synthwave #7439 üzenetére
Köszi!
Ha nem jön be a G500, akkor eladom és veszek egy ilyet.
Mivel anno a G5 is jó volt, ezért reménykedem hogy ezzel se lesz gond.Wireless azért volt fontos mert azoknak az egereknek a legjobb a fogásuk.
Majd kiderül hogy fekszik a tenyerem a G500-on...[ Szerkesztve ]
-
fullextra
tag
hali,
Még augusztusban a pécsi árkád, media marktjában láttam egy asszem Genius egeret.
full chrome volt az egész, brutálisan megtetszett, most jutottam oda, hogy számítógépet "építek"...
kéne nekem egy ilyen egér, valaki tudja esetleg a tipusszámát?előre is köszi!
-
nyunyu
félisten
válasz fullextra #7442 üzenetére
Valami tampontot azert adhatnal a szinen kivul
-hany gombos volt?
-szimmetrikus/jobbkezes?
-lezer/optika
-drotos/drotnelkuli?Genius weblapjat mar probaltad?
-
iamthesonar
aktív tag
szerintem az a logi amit kineztel tudasra uti a canyont az biztos. de te vezetek nelkuliben gondolkozol akkor fellejtsd el azt hogy fps vagy tps vagy rts... egyebkent hobbibol mokazni jatekra tudsz ezzel az egerrel is nem kell masik. de a komoly gaminget feleljts el probalj majd nagy sensel tolni hogy ne akadjon ki a lazer optika.. es multiban majd ne idegeskedj ha kesik a mozgas csak az eger miatt lesz egyebkent telleg jo az a logi amit neztel haverjaim ajanlottak. de ha "neha" (kinek mennyi nekem 4 eve a neha napi 7-8 ora war volt..) jatszol es komolyabb multit maradj az optikas es vezetekesnel... az meg ujonan MS WMO 1.1 5k-bol.
-
nyunyu
félisten
Tudja valaki, melyik a legregebbi SetPoint, ami rendesen megy Win7 x64 alatt?
Uj vinyora uj oprendszer dukal, viszont elegem van az eddig hasznalt bughalmaz 4.80-bol.
Kinai telepitos 4.70, 4.72-ket inkabb hagyjuk, 4.60 meg ugyanolyan szar volt, mint a 4.80.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Wow, 4.40 x64 mukodik 7 alatt.
(Ez volt emlekeim szerint az utolso olyan verzio, amiben minden ugy mukodott, ahogy EGYSZER beallitottam, nem kellett minden egyes gep restart utan bastya fulon OS implementation-t, majd apply-t nyomni idetlenul mozgo egerkurzorral, mint a 4.60 vagy 4.80-ban.)
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Nem akarok elhamarkodottan véleményt fogalmazni, de pár óra használat után pozitívan csalódtam a G500-ban (pedig még nem is padon használom). MX1000 után pihekönnyű, pedig kisúlyoztam. Madzag semmiben nem gátol, és nagyon jól siklik. Fogásra egyelőre még kicsit furcsa, szokni kell a másik után. Egyedüli negatívum hogy hangosak rajta a gombok.
Már csak egy fasza pad kell és lehet osztani a fejeseket
-
blackmarket
csendes tag
Logitech Mini Optical-hoz hasonló kialakítású egeret tudnátok ajánlani? RTS-el játszom, csak ez az egér tudásra már kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest