Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Kobe #7891 üzenetére

    Én azt érzem visszalépésnek, hogy jönnek az új csillió + 600 000 dpi-s plazmautánégetős villogó "gémer" egerek és egy ~10 éves Microsoft Intellimouse 1.1a a maga 400 dpi-s (jegyzem etalon) és 9000 FPS-es optikájával a 95 %-ukat a SÁRBA gyalázza, harmad áron. :U

    Ja, hogy az összes, new-age tizenéves "gamer" nem ezt hype-olja? Ja, hogy a dobozára (már amelyik nem OEM) nincs ráírva 102-es betűmérettel, hogy "GAMER"? Ja, hogy nem fekete szivárványos, ízlésficamos villogó ocsmányság, hanem egy szolíd irodai egér kinézete van (azt hittem, játszani kell, nem egész nap gyönyörködni benne -- de van fekete is :P )? Ja, hogy nem 100 sebből vérző, 5400 gyépéís léjzeres™ szenzora van, hanem "csak" 400 dpi optikai? Ja, hogy nem wireless és így nincs alapból +15-20 ms késés, és nem lesz játszhatatlan szar kb. bármi? Ja, tré belátni, hogy egy ~10 éves technika lehet SOKKAL jobb, mint az új cuccok 95 %-a?

    Na ez a másik igazi visszalépés. Szellemileg. ^___^

    Rage47: Igen, a visszaolvasás, ugye...A4Tech = sírógörcs + balta.
    Claw grip relatív. Én is úgy használom, mégis egy csomó palm-os egeret claw-val fogtam és adta. Vegyél egy Logitech MX 518-at. Vagy egy Razer Abyssus-t. Nem bánod meg.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák