Új hozzászólás Aktív témák

  • S. Szabi

    őstag

    Szóval...

    Ma elmentem a Media Marktba egeret tapogatni, de főleg meggörgőzni, volt az említett Roccat Kone Pure, nem rossz, nem rossz, de egy Logitech G502 Proteus Spectrummal jöttem haza :D 59€ volt, nem vészes.

    Volt kirakva még több említett Logitech is, de a G502 görgője egyből meggyőzött, mi kell nekem :)

    Méretre valóban nem kicsi, de azért nem is nagy, meg valahogy nekem pont kényelmes, nem fura a G9 után, inkább előre felé nyújtott, a hátuljától a tenyerem közepe, és a gombok nyomáspontja pont jó, görgő is kényelmes helyen van nekem.

    A lényeg, a görgő, ami miatt a Minos X5 kiesett nálam! Egyszóval elintézve annyit mondanék, qrvajó! Részletesebben: A váltógomb ugye nem alul van, mint a G9-nél, ez elég nagy előny, szabadon futó módban nagyon szépen pörög, beakasztva is könnyű tekerni, jobban meglökve többet is gördül, de egyértelmű mikor gördül egyet, nagyon el van találva! Kattintani is sokkal könyebb vele, mint a Minos X5-n. Böngészés, ilyesmi közben a szabadon futó görgőnél nincs jobb, játékban meg a normál a jobb, főleg, ha fegyver váltásra, sniper zoomolásra van használva

    Minőségre nagyon ott van, jó és kellemes tapintású anyagok, bár a fényes fekete lehetne kevesebb, ha nagyon bele akarnék kötni... Nyekergés abszolút 0, viszont a görgő kiakasztva lötyög, aminek van hangja is nagyobb rántáskor, de nem annyira zavaró nekem, ez mondjuk a G9-nél nem volt, az kiakasztva sem lötyögött.

    Súlyozni szerintem nem kell, így is elég nehéz fajta, van benne anyag!

    Gombból van rajt bőven, nekem sok is, be lehet állítgatni praktikusan.

    Úgy érzem meg lett a Logitech G9 méltó utódja!

    G9, G502 és Minos X5 egymás mellett:

Új hozzászólás Aktív témák