- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
CM MM530-at használ már valaki közületek? ROG Sicat használok palm fogással (kis tenyerem van ) Mostanában kicsinek és könnyűnek érzem. Olvastam Vanir MM520 tesztjét. Kiváncsi lennék pár véleményre, ha van. Eddig nem olvastam róla rosszakat, jó áron van és pwm3360.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
törölt tag
Mit gondoltok a Logitech Mx Master 2S egérről? Használható vezetékes üzemmódban is, a latency csökkentése érdekében?
Olvastam, hogy párhuzamosan több géppel is összelehet kötni ami számomra nagyon pozitív, ugyanis
3 hete el kezdtem hobbi szinten játékok fordításával foglalkozni (angol -> magyar) mégpedig úgy, hogy a fő gépen játszok az adott játékkal és ezzel párhuzamosan az asztalon levő laptopra pedig írom a fordítást. Eddig úgy csináltam, hogy mindig le-fel tettem a tálcára a programokat, de így sokkal jobb
A vezetéknélküliség is nagy előny mert néha a kartámaszra teszek egy tartót és úgy szoktam gépelni meg videókat szerkeszteni, vágni, viszont vezetéknélkül nagyobb szabadságot éreznék. Ettől függetlenül játszok competitive játékokkal is (Rainbow six, Paladins) ahol elemi kérdés az "inputlagtalanság" ...Az ergonómia, kényelem szempontjából is elég jó választásnak tűnik az egér. A külseje is tetszik, szóval elég tuti választásnak néz ki, de azért megkérdezem, hogy mit gondoltok róla.
Hasonló árfekvésben (max. 30k) tudtok olyan egeret ajánlani ami wired/wireless, kényelmes (tudom ez azért elég relatív), videóvágásra-játékra használható (plusz gombok), legalább 2 géppel összehangolható?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
senior tag
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy kihal alólam a 3-dik Logitech MX1000 egérke!
Borzasztóan szeretem és eddig bár mit próbáltam helyette nem adta vissza azt, amit Ö tud!
Pedig ha jól átgondolom, csak az alap funkcióit használom...(Görgö, jobb gomb, bal gomb)
Szerettem a tömegét, az anyagát a kidolgozását!
Mivel már használtan se nagyon kapható, kénytelen vagyok valami mást nézni helyette!
Szerintetek mik jöhetnek számításba?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
demmer123
őstag
Logitech g203 megfelelne a kezemhez?Eléggé kicsi kezem van (17cmx9cm)
Palm Grip fogást szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
golyani
őstag
Járt már a kezében valakinek 3Dconexxion CADMouse ?
Lesz egy beszerzés és ajánlották a Spacemouse mellé. Na mármost én a 3. középső gombot nem tartom rossz ötletnek (de létszükségletnek se számomra), de a 8200DPI lézer kicsit bántja a szemem, főleg azért, mert hogyha jól látom ebben a videóban, akkor a dpi nem állítható, hanem a "win csúszkát állítgatja" a szoftver?
[link]Jelenleg egy M705-öt használok, de a görgője nekem kényelmetlen a vízszintes scroll miatt, úgyhogy azokra is középső gombot állítottam,mert sikerült elég sokszor mellényomni vele.
ha lenne rá lehetőség egy Rival 110/310-nek jobban örülnék[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
mi a különbség a Logitech G502
Spectrum Core,
Proteus Core és a
Proteus Spectrum közt?''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Ringman
nagyúr
válasz golyani #69218 üzenetére
Na mármost én a 3. középső gombot nem tartom rossz ötletnek
lehető legjobb ötlet a kemény görgőklikkel világábanEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen kis Genius egérkének mekkora lehet a hatótávja? Egy másik szobában lévő tv-hez szeretném kivinni a gép jelét, és a távirányításhoz kellene valami olcsó kis egér. A távolság, amit át kéne hidalni, kb 6 méter, csak közben van egy fal is.
-
ripla
addikt
Végül ezt hoztam el.
-
Ant@
senior tag
válasz freeknight #69222 üzenetére
Szerintem kizárt, hogy menjen, inkább azt tapasztaltam, hogy a dobozra ráírt hatótávot - ami általában 5 méter, fal nélkül - sem bírja a legtöbb olcsó wireless stabilan tartani. Elképzelhető ,hogy fogsz taláni megfelelőt de ennyiért nem hiszem, hogy lesz.
-
ripla
addikt
Ééés... már megy is vissza, kivettem az egeret a dobozból és szétesett... mind a 3 csavarja el van törve... wtf...
-
chopin42
addikt
Szevasztok! Fájó szívvel, de visszavittem a G203-at, nem tudtam megszokni a kattogását, nem beszélve arról, aki miatt szerettem volna a csendet....
Elhoztam helyette a Rog Sica-t. Kényelmes, minőségi egérnek érzem. A ház talán jobb is, mint a g203-é. Ráadásul még csendesebb, alapból is. Szerencsére cserélhetőek a mikrokapcsolók, emiatt vettem meg )köszi az ajánlást!). A görgö ellenben rosszabb, mint a g203-ban, de valamit valamiért. Majd bekopik, nem vészes.
A szenzort nem teszteltem agyon, nagyon új vagyok ebben az egér témában, most 1700 körül használom, 500 hz. Jónak tűnik. Majd kicsit lejjebb veszem, gyárilag 1200 volt. Tudom, hogy nincs ehhez ajánlott felbontás, de mégis, valami iránymutatás van, hogy mi a legjobb ennek a szenzornak?
Másrészt múltkor írtam az egérpad topikba, sajna nem kaptam választ, de ehhez az egérhez ez (Hp omen 100) megfelelő lenne? Jövő héten venném át, ami van, egy agyonkopott szivacsszerűség, lecserélném, de nem akarnék túl sokat költeni. Vagy apróról olcsóbban?
Valamint mi a legcsendesebb létező mikrokapcsoló?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
ripla
addikt
Konkrétan ez volt az egyetlen olyan egér, amit árban elfogadhatónak tartok (4700 huf), és jó nagy egér, az egész tenyerem marha kényelmesen elfért volna rajta. Hétfőn hívom őket, aztán visszakérem a pénzemet.
A másik dolog, hulladék vagy sem, 5000 forintnál többet nem vagyok hajlandó egérre áldozni. -
chopin42
addikt
válasz Teaway #69229 üzenetére
A g203 görgője csendes volt, finoman görgött, de könnyű volt lenyomni, görgetés közben is. A Rog Sica görgőjét picit nehezebb lenyomni, és jobban kattog, jóval hangosabb, nehezebben jár. Picit "nyöszörög" időnként, ahogy mozgatom az egeret, ha ráteszem az ujjam, nem hallom. Ami előny (nekem), hogy nem nyomódik le véletlenül görgetés közben, viszont ez forrasztott...majd ha nekiállok csendesíteni az egeret, ügyködök rajta valamit
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
veterán
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék
1. Mennyi a keret? 20e környéke
2. Használtpiac, és / vagy eBay? itthon szerezném be, csak új érdekel
3. Mire használnád az egeret? alapvetően munka, pályázatok kezelése, net böngészés, game off
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? fingertip, elég nagy kezem van
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? -
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) vezeték nélkül használnám( input lag nem érdekel, mivel már lejöttem a játékokról ) illetve ne legyen hangos gombjai illetve görgő is értelmes legyen benneJelenleg egy Logitech MX Master-el szemeztem ma. Pro / kontra esetleg...
Vagy van más típus esetleg?köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Ant@
senior tag
válasz gyuri81 #69234 üzenetére
Szerintem a Logi G603 jobb. Sima cerka elemmel megy, nem kell hozzá 2-3 év múlva 5ezerért új akksit venned. Nagyságrendekkel jobb szenzor, jóval alacsonyabb tömeg, király görögő. Az MX Master meg kifejezetten magas, tenyeresre való, fingertippre nem lesz az igazi hosszabb távon akármilyen nagy kezed van.
-
ripla
addikt
válasz jaffa 2843 #69235 üzenetére
Nem keresek havi 400 nettót, hogy 20-30.000 forintos egerek közül válogassak.
-
kemotox
addikt
Hagyd már ezt a szar szöveget, senki nem mondta hogy 30 rugóért vegyél. G400 ha jól emlékszem 12 körül van aliexpressen. De inkább vegyél 3-4 szart 4 ezeré aztán majd rájössz, hogy olcsóbb lett volna egy minőséget venni.
Ha mindenáron fosokra akarod szórni a pénzed akkor oké, csináld, (bár nem tudom hogy akkor minek kérdezgetsz egyáltalán), de azért ez a "ti biztos gazdagok vagytok, hogy sokat költötök egy szaros egérre" szöveg nem kell.
(Nem, tényleg nem ezt írtad szó szerint, de nagyon ez jön le a kommentjeidből) -
törölt tag
-
Vanir
veterán
válasz gyuri81 #69234 üzenetére
MX Master valoban jo lehet a celra, de az ilyen tipusu egereknel inkabb a kenyelem dontson, mert nem ernek annyit, mint amennyiert dobaljak oket. Akkor jarsz a legjobban, ha vegignyomkodod a kinalatot (pl. Media Markt). De ahogy elottem is irtak, a G603 jobb valasztas lehet, egy AAA-s elemmel + hozza atalakitoval a sulya is lenyegesen csokken, es eleg sokaig birja szusszal (low performance modban foleg).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest