- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz inf3rno #68398 üzenetére
A következő lépés, amit majd ilyen irányba teszek (talán egy fél éven belül), hogy lecserélem a bútorlapot egy XXL-es egérpadra, hátha ezek az optikai szenzorok érzékenyebbek a felületre, mint a G7 lézeres szenzora volt, aztán meglátjuk azzal hogyan szuperál majd a G603.
Ááááááááááááááááááááááá. Nem mondod, hogy senki nem szólt, hogy vegyél rendes egérpadot 5-10k-ért 30k-s egér helyett?
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
ocral911-től érdemes vásárolni ebay-en keresztül? Esetleg ki van még, aki ajánlott eladó?
Előre is köszönöm.
Üdv.
-
Willie
őstag
válasz jaffa 2843 #68405 üzenetére
Egylőre még csak az egérajánlót nézegettem. Valószínűleg SteelSeries Kana i-Cafe lenne a választás. Minél olcsóbb egeret szeretnék külföldről rendelni és ez tűnik ár/érték arányban a legjobb választásnak. Kérlek javíts/javítsatok ki, hogyha tévedek.
[link] és [link] E kettő között mi a különbség?
Ahogy visszakerestem a hozzászólások között mulkin is ajánlott eladó.
szerk.: Bár most nézem, hogy ez lehet jobban megérné az ingyen szállítás miatt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Willie #68406 üzenetére
Ugyanaz a két Kana csak külön hirdetés.
Steelseries Kana i-cafe
Steelseries Rival 95
Logitech G100s
Logitech G102Ezek közül tudásban mindenképp a G102 emelkedik ki.
Ha nagy egér kell akkor már csak Deathadder van 10 körül. Bár az most nincs ajánlott eladónál.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Willie
őstag
válasz jaffa 2843 #68407 üzenetére
Köszönöm szépen!
A G102 nagyon tetszik, alig-alig drágább. Nagyon minőségi hatást kelt az anyaga. Ő ajánlott eladó?
-
Willie
őstag
Szuper, nagyon szépen köszönöm Nektek!
-
ribizly
veterán
-
MichaelSD
őstag
válasz megaandrew #68387 üzenetére
Nekem van gy G502 PC-m és mint lentebb írta az egyik kolléga, a nagy kezemhez túl kicsi. Szerintem nem rossz a görgője, de lehet hogy én kaptam ki egy jobb szériát.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
inf3rno
nagyúr
válasz dobragab #68402 üzenetére
Toltam 6 évig sima asztalon optikai meg lézeres egérrel is (800 és 2000 DPIn), gyakorlatilag ugyanúgy ment a célzás, mint a steelseries egérpaddal, ezért nem éreztem szükségét, plusz nem tudtam, hogy léteznek ilyen nagy méretben is. Lehet, hogy a régebbi szenzorok nem voltak érzékenyek az ilyesmire vagy az újabb asztal lakkozását nem szereti egyik egér se, esetleg a teflon ellenére mégis van rajta valami súrlódás. Most küldtek egy ingyen a4tech egérpadot a G603 mellé. Egyelőre kipróbálom ezen, hogy van e különbség. Mivel ubuntu-val és xp-vel nem éreztem accelt, csak win7-el, ezért nem tartom valószínűnek, hogy ez a gond, de más ötletem már nem nagyon van. Holnap kiderül.
Buliban hasznos! =]
-
HunPhantom
csendes újonc
Sziasztok,
Tudtok segíteni karácsonyra egérválasztásban?
Olyan 10000Ft körül kellene, egy vezetékes gaming egér, lehetőleg minél több gomb legyen rajta
Jelenleg egy Gigabyte M6900at használok, ha van valami ilyesmi annak nagyon örülnékIlletve esetleg egérpad?
Köszönöm szépen a segítségetek
-
dobragab
addikt
válasz HunPhantom #68418 üzenetére
Az összefoglaló áttekintését erősen javaslom. Például az egérpad topik linkje is megtalálható ott.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
TeebyKay
őstag
válasz HunPhantom #68420 üzenetére
Attól még mert pár egér már nem kapható onnan (mellesleg külföldről vagy használtan azokat is be lehet szerezni), nem lettek azok rossz egerek, ugyanúgy ajánlottak, az újak meg kerülnek bele amint sikerül őket tesztelni.
-
BeStronk
tag
válasz HunPhantom #68420 üzenetére
Ha átolvastad az összefoglalót, akkor biztos belebotlottál a Hogyan kérdezzek? pontba is. Esetleg azon pontok alapján feltett kérdésre pontosabb ajánlatost tudnál kapni.
Ezt sok gombot is kifejthetnéd, hogy mennyire gondoltál és mennyire elengedhetetlen, mert nem sok ajánlott egér van aminek a két oldalsó gombon, meg az 1-2 DPI váltó gombon kívül van plusz gombja, főleg nem 10k körül.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Nyx89
aktív tag
Edigitalban egesz jo aron van ASUS ROG Sica (fekete) - 7K, habar dragabb mint emagon volt par
hetehonapja a feher de szerintem meg igy is megeri.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Logitech oldaláról 79eur összegben mit választanátok ?
Ennyit írtak jóvá a G602-m után. (Ami nem volt 79euroba nekem közelse, kb 50 volt.)
G603-mat néztem, formára ugyanaz és wireless. -
pcjatekok
újonc
1. Mennyi a keret? ~10000(pici+)
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Elsősorban új, de használt sincs kizárva
3. Mire használnád az egeret? Főként fps játékokra rainbow, cs, pubg...
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? csukló támasztva de szituációtól függ. elsősorban palm.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? alacsony cpi ~500 körül
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) pubg miatt jól jönnek a +gombok de elsődleges szempont a pontosság,minőség/ár ha ez nem felár akkor elsősorban 5-6gombos.Köszi !
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
We will send you a 1337 v2 mouse
#68434: Remélem, bár a szoftvert szerintem nem nagyon fogom feltelepíteni...
Amúgy állítólag jobb, mint a DM1 Pro S és a Nixeus Revel. Alps encoder és társai, és 71 gramm. Meglássuk.[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz petyus_ #68396 üzenetére
Van eBay-en MX518. Elvileg totál eredeti, bár emlékeim szerint innen még senki nem rendelt. Amúgy sajnos discontinued a forma. Márkánál maradva G402, G403 ami hasonlít. Esetleg Roccat Kone EMP, az is nagyon hasonló forma, csak nehezebb, meg talán 20k felett van valamivel.
-
nickedez89
senior tag
Tudnátok segíteni, hogy mitől lehet az, hogy a Logi G203 egerem Ubuntu Linux alatt "begyorsul"?
450 cpi-n olyan mint Windows alatt kb. 1600-on, 800cpi-n meg kb. olyan mint Windows alatt 3200-on!?[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Cyrin
addikt
válasz nickedez89 #68444 üzenetére
én Mint alatt használom (G102) és nincs gondom vele, igaz winem nincs, nem tudom összehasonlítani.
-
estikornel
tag
Aprón van egy kábelcserés Steelseries egér szotyiért. Sajnos nekem nincs rá lovetta de hátha valakinek megtetszene. (Nem én hirdetem, és fogalmam sincs ki árulja de annyi pénzért elég jó deal.)
-
Valkűr
addikt
Egér ügyben agyalok, ti melyiket vennétek vica, verza? Vagy esetleg alternativa valami hasonlo 10-14 ezer közt
Összehasonlítás
Sharkoon Skiller SGM1 vagy a Cougar Minos X5iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
jaffa 2843
Ármester
válasz estikornel #68446 üzenetére
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Vanir
veterán
válasz estikornel #68446 üzenetére
Azt már elvitték.