- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ussseal
tag
Diamondbacknek elég egyedi formája volt, nem nagyon van most ilyen formájú ajánlott egér a piacon szerintem, egy Mionix Avior 7000-et néznék meg a helyedben, az pont súrolja a 15k-t.
Esetleg Logitech G403, de az meg már erősen keret feletti vagy MM520 talán, ha bejön ez az ergonómikus forma.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
üdv
1. Mennyi a keret? max 15k
2. Használtpiac, és / vagy eBay? lehetőleg új,itthonról
3. Mire használnád az egeret? COD: WW2,fps
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? nagy méretű,100g feletti egér kellene
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? nem szempont
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) súlyozható[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Red Square 1337 v2 első benyomások:
+ Alps encoder, jó görgő
+ Huano-hoz képest relatíve jó nyomáspont a gomboknál, görgőklikk sem túl kemény- rettenet merev kábel
- nem a legjobb talpak, így első blikkre
- az oldalgombok kapcsolói benyomódnak, ha a burkolatot erősebben megmarkolomEste beüzemelem, szétszedem, satöbbi.
-
Evil Snowman
őstag
Uraim!
Karácsonyra megleptem magamat egy G403-al, így az MX518 kihasználatlan lett. Nyerészkedni nem akarok vele, ezért ajándékba odaadnám a leggyorsabb budapesti, budaörsi, törökbálinti, vecsési kollegának. Érdeklődőket PÜ-ben várok.
-
PETEE78
senior tag
Media Markt-ban egyTrust GXT101-et bezsákoltam. 3e pár százért gondoltam letesztelem. Nem vagyok egy nagy gamer, de nagyon kellemesen csalódtam. Az összes egeret végigtapiztam a kiállítottak közül. Azt kell, hogy mondjam, ez volt majdnem a legkényelmesebb. Csak a Logitech (pl G203) egerek voltak hasonló kellemes fogásúak.Viccen kívül. Valamint a kattintás is elég halk.
Valaki nyúzott már ilyet hosszú távon? Mennyire tartósak?You are being revived
-
ussseal
tag
válasz Evil Snowman #68660 üzenetére
Respect
-
PETEE78
senior tag
-
ussseal
tag
válasz juve600 #68658 üzenetére
Fogástípust továbbra sem mondtál, de Deathadder 2013 talán a legnehezebb ajánlott egér ebben a kategóriában hazai boltból, az elég jó vétel most, ha találsz még 13k körül.
Amúgy az összefogalóban ott van, hogy miért nem érdemes levélnehezékkel egerészni, de ha mindenképpen súlyozhatóság kell, akkor g502, viszont az már ~20k-tól indul.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
Vanir
veterán
Hú gyerekek, nem egyszerű az orosz nyelv így egér driver szempontjából...
-
Evil Snowman
őstag
válasz ussseal #68663 üzenetére
Mondjuk a lényeg kimarad. Kifogástalan állapot, egyedül az oldalsó fekete részen "rohadni" kezdő gumiborítást szedtem le róla valamint a görgő alatti gomb már nem szuperál rendesen.
Double click nincs, többi gomb alatti mikrokapcsolók jók, kábel nem töredezett, szenzort meg mindenki ismeri, aki valamennyire is ad magára normális minőségű egérhasználat tekintetében.
Egyetlen esztétikai hiba a hátán lévő logitech logo kopotsága.
-
Ringman
nagyúr
válasz ribizly #68671 üzenetére
nekem most a g303 és a g203 között megy a dilemma, fogásra talán kicsit jobb a g303, oldalgombokban egyértelműen, viszont a görgőklikk sokkal rosszabb, mint a g203 esetében.
bal-jobb klikk meg kb egyformán jó. abban a g403 is jó, de az meg nekem magas.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
őstag
Sziasztok
Vannak olyan egerek, amiket házilag, sérülés nélkül nem lehet szétszedni?
Van nekem egy ilyenem, amin kipróbálnám, h mennyire lehet csitítani a klikkek hangját. Csavar nincs rajta. Esetleg felülről a perembe kéne beékelni gitárpengetőt?
-
ribizly
veterán
válasz Freddycom #68674 üzenetére
Asus Rog Sica.
Ellenben arra készülj fel, hogy nagyon számít, hogy milyen burkolat, gomb kialakítása, anyaga. Szóval attól, hogy az egyik egér halkabb lesz, az nem jelenti, hogy a másik is.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
veterán
Üdv!
Esetleg valaki felismeri, hogy milyen egér van ezen a képen? Puszta kíváncsiságból érdekelHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MM
őstag
válasz Evil Snowman #68660 üzenetére
Milyen a fogása az MX518 után?
Nálam a g402 váltotta az elromlott MX518-at - rövid időre -, de túl lapos volt, nem tudtam megszokni.
Aztan talaltam egy G400-at, de lassan tényleg egy új egér kellene. A G403-at néztem ki. -
őstag
válasz PETEE78 #68676 üzenetére
Ja de volt csavar a matrica alatt, az szépen elengedte a seggét, de a kapcsolóknál még mindig nem engedi el sajnos. A kapcsolóknál annyit tudtam leolvasni, h 'SW6'. Ez így még kevés, hogy beazonosítani lehessen, igaz?
Kis guglival ezt a pdf-et hozta ki: [link]
Ref.:SW1 - SW6
Description: Sealed keyswitch (SMD) B3S1000, ID button
Manufacturer/Part number: Standard component - many supplierEgyébként a benne lévő szenzor típusát nem lehet kiolvastatni vmi programmal?
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
Kicsit magasabb a háta, a bal és jobb egér gombok szélesebbek valamint nagyon jó lett ez a csúszás gátló bevonat (eléggé izzadós a kezem sajnos). Számomra valamivel kényelmesebb mint az MX518 valamint ez a rugós egérgomb megoldás is egyelőre nagyon tetszik.
Summázva számomra jó vétel volt.
Méretek:
-
ribizly
veterán
válasz Evil Snowman #68688 üzenetére
Kár, hogy a kép teljesen hibás a súlyok tekintetében, mert a kábel kis túlzással nem számít. A G403-at meg a G Pro-t senki sem venné, ha ilyen téglák lennének.
Inkább használjátok az összefoglalóban lévő ajánlott egerek táblázatot, ha a méretek, meg súlyok érdekelnek.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
senior tag
Sziasztok!
Nos, ma visszavittem a Media Marktba a Logitech G203-ast, visszaadták az árát. Nálam valahogy gyakran lenyomódott a jobb gomb ha kell, ha nem, ez már idegesítő volt. Végigfogdostam az összes kirakott egeret, de egyik sem jött be.
A segítségeteket szeretném kérni! Tehát akkor:
1. Mennyi a keret? - Max 20 ezer forint, de többet is rászánnék, ha találnék valami nagyon jó egeret.
2. Használtpiac, és / vagy eBay? - Itthonról szeretnék vásárolni, mindenképp újat.
3. Mire használnád az egeret? - Internetezésre használom nagyrészt, néha world és nagy ritkán játék.
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? - Palm, tenyeres fogás. Közepes kezem van.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - Nos, ezt nem tudom megmondani, közepes szinten szoktam használni.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - Lényeges, hogy az egéren bal oldalt legyen előre és vissza gomb, valamint az érzékenységet is lehessen állítani.Előző egerem egy Logitech G9 volt, mely bő 6 évet bírt. Az egérhez 2 markolatot adtak, egy nagyot és egy kisebbet. A kisebbet használtam. Súlyokat nem tettem az egérbe.
A következő egereket néztem ki, melyekről a véleményekben írnak olyanokat, hogy nem tudom merjem-e venni:
Corsair Vengeance M65
. Ez nagyon tetszik, videók alapján is, viszont az a piros oldalsó gomb nem tudom mennyire lenne útban a hüvelykujjamnak.Razer DeathAdder Elite Ez sem rossz, viszont többen szidják, hogy hamar tönkremegy.
Razer Basilisk Ez tetszik a legjobban videók és kialakítás alapján, de véleményt erről nem igazán találtam. A gond, hogy oldalt a bordák közt az ilyenek gyűjtik a koszt, bár az annyira nem hátrány, rendszeresen takarítom az egeret, billentyűzetet.
Razer Naga Hex
Ez is jól néz ki, jó a kialakítása, bár az oldalsó gombok sokasága nem tudom mennyire zavaró, mennyire lehet megszokni. Meg ez lézeres egér, optikai ajánlott ahogy olvastam.A felsorolt egerekről mik a vélemények?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Your car, your life ;)
-
aximcore
csendes tag
1. Mennyi a keret? 20k de rugalmas.
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Újat szeretnék.
3. Mire használnád az egeret? Programozni, illetve játékra.
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? Claw, 10 centi széles a tenyerem, 19 centi hosszú középső ujja.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? ~3000 dpi ha épp tudja az egér.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Sokat ülök gép előtt így, valami strapabíróbb darab kéne, meg nem hátrány ha vezeték nélküli mert sokat hordom magammal a laptopot, de megvagyok vezetékessel is.Következőkkel szemeztem, de elvesztem a sokaságban.
Logitech G603
CoolerMaster Mastermouse Pro L
RAZER DeathAdder 2013
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz Pardise #68693 üzenetére
M65, Naga ne, többi mehet. Tenyeresre ekkora kézhez gyanús, hogy kicsi lesz a KPSE, bár ha a G9 jó volt, akkor ez is megérhet egy próbát. DA Elite-re még nem igazán hallottam panaszt hamar történő lehalásról, bár arra készülj fel, hogy gyakorlatilag egy mai egér sem bír 3 évnél többet, de már annyihoz is mák kell.
-
Vanir
veterán
válasz aximcore #68695 üzenetére
A G603 simán jó lehet ezek közül, bár nem claw grip-re van kitalálva, inkább palmra. A MasterMouse felejtős, DA2013 pedig még nagyobb, mint a G603. A helyedben ezekre is ránéznék:
SteelSeries Rival 110
Logitech G102/G203/G302/G303/G Pro
Roccat Lua
Mionix Avior 7000/SK
Roccat Kone Pure SE/Owl-Eye
Zowie ZA/FK széria tagjai
Ninox Venator (fekete)
Razer Abyssus 2014/v2 -
senior tag
Köszönöm! És a Razer Basilisk? Az tetszik a legjobban. esetleg Razerből, Roccatből és Logitechből meghallgatok más ajánlatokat is! Ezek a számomra ismert márka, amelyről jókat hallottam. A többit annyira nem ismerem. szomorú, hogy 3 évnél tovább nem bírják még a drága egerek sem. A G9 ahogy említettem bő 6 évet bírt, előtte a Logitech MX1000 szintén majdnem 6 évet.
[ Szerkesztve ]
Your car, your life ;)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Milyen NAS-t vegyek?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest