- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz Anonymus23 #68250 üzenetére
Ja azt azóta kikapcsoltam,isten igazán csak a leg jelentéktelenebb dolgot akarom beállítani,hogy pirosan világítson a görgő azon a dpi n amin használom
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Anonymus23 #68250 üzenetére
Egyébként a képen amik vannak színek ugye alapból 5 dpi állítási lehetőség van és van 3 üres szín ,akkor itt szerinted köztes dpi ket is be lehet állítani 800 és 5000 között?
-
dobragab
addikt
Sziasztok!
Visszatértem a fórumra. Ettől a hozzászólástól kezdve nem olvastam semmit, és nem is fogom mind. Ha valaki kért ajánlatot, de nem kapott kielégítő választ, upoljon egyet most, mert minden kérést, a rá adott válaszokat és azok helyességét nem lesz energiám átolvasni.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
dobragab
addikt
válasz laskr99 #68142 üzenetére
Döntsd el, hogy palm vagy claw. Sokáig én is azt hittem, hogy palm-claw hibrid, aztán kipróbáltam egy G100s-t, és azóta <3. Közben többen is így jártunk, lehet, hogy te is ebbe tartozol. Szóval pici egereket próbáltál már pár percnél tovább használni?
-
laskr99
addikt
válasz dobragab #68254 üzenetére
Fingertip,claw kicsit félre írtam. Lehet kicsit túlzás de volt novartis mini mouse nálam fél évet. Sica nem tudom minek mondható, meg most van egy Ilyen egerem amit gyorsba kellett venni a halott Sica miatt és így fogom:[link].
De pl egy A4Tech WOP-35(ez néz ki ugyan úgy mint amit itthon találtam) batári nekem és kényelmetlen. -
-
Anonymus23
veterán
válasz Pityu. #68252 üzenetére
Szinte 100%,hogy igen.
Ha bekapcsolod (katt a kis körre előtte) akkor szerintem aktív lesz. A két kis fel-le nyíllal tudod a konkrét értéket állítani.
De nem tudom, hogy mire használod 5000-es DPIvel.
Nem hiszem el, hogy ott pontos lenne, nem utolsó sorban ott már tized milliméteres mozgatásokra hatalmasat ugrik az egér.
Az enyém 600 DPIvel indul és nem is használom magasabban. Így akárhogy rángatom gyakorlatilag pxelhelyesen ugyan oda áll be a játékban a karakter ha nagyon lassan vagy ha hirtelen rántva húzom az egeret.
Milyen érzékenységgel használod egyáltalán?[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Pityu.
nagyúr
válasz Anonymus23 #68258 üzenetére
Én 3200dpi n használom ,de tegnap kipróbáltam le vettem 100dpi re és tényleg be lehet fokozatosan állítani a színekhez a dpi mértékét.Egyébként nem szeretem kilométereket mozgatni az asztalon a kezemet.
-
Yazre
csendes tag
Hali
Asus Rog Spatha
Mi a véleményetek erről az egéröl azon kívül hogy drága ?
-
-
Fred23
nagyúr
-
-
tylerddd
veterán
Néhány hónapja kerestem itt egeret a tönkrement Logitech M505-öm utódját. Közben kaptam ajándékba egy Darth Vader-es HP egeret, ami baromi lapos és ezért kényelmetlen volt, ciripel és laggol.
Múlt héten vettem egy Logitech M280-at és maradéktalanul boldog vagyok. Semmi flanc vagy millió gomb, egyszerű, de nagyszerű kisegér. Egész korrekt ergonómia ebben az árban, remek matt műanyag, jóféle gumírozás az oldalain, kellemesen kattintható. Súlya megfelelő (nem könnyű/nem nehéz), az alja, ahol nyílik, szintén korrektnek tűnik (az M505 teteje járt le, de pár hét után klattyogni kezdett, mozgott kicsit). Invisible optic-kal dolgozik, ez is fontos volt, nem szeretem, ha világít. 6k körül szerintem nagyon remek és ajánlható általános felhasználásra.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #68267 üzenetére
Visszaküldős. De ha rám írsz privátban, akkor megbeszélhetjük, hogy leszervezem neked.
-
laskr99
addikt
Kipróbáltam a G502-őt és bejött. Volt valami lapos logi egér az ott volt széles kidudorodó ahol fognám.. G403 is ráállt a kezemre.
-
inf3rno
nagyúr
Alzánál most 15k a G603. Igazából magában a cégben még nem bízok, de itthoni cégekhez képest gyakorlatilag most féláron van, úgyhogy ment a rendelés utánvéttel, aztán meglátjuk mit hoznak ki.
Buliban hasznos! =]
-
Viktor77
titán
Hi!
Kicsi egér kéne, csak WoW-ra, viszonylag sok gombbal. A kicsi kezet tényleg kicsinek értsétek, most G500-am van, imádom a formáját, de a gombok nagyrészét nem tudom kihasználni. Oldalsóból pl. csak a leghátsót érem el kényelmesen, a mutatóujjam vége a görgő felső végével van egyvonalban. Fingertip a fogásom, ha jól látom, és valahogy furám fogom, csak úgy kényelmes, ha a csuklóm folyamatosan a padon van. Nem tudom pl. a G600 hány oldalsó gombját érném el. Holnap benézek egy MM-be, hátha látok valamit próbára.
Maradnék Logitech vonalon. A 402 tetszene, de ahogy itt olvasom, hatalmas. Árban max. 15K. Persze lehet más márka is, nem zárkózom el a jó egerektől. Szenzornak sem kell atomnak lennie, WoW-ban ez annyira nem lényeges.
Köszönöm az ajánlásokat.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
addikt
válasz ribizly #68273 üzenetére
En sem ertem, EC2-Evo-m volt eddig, semmi gond nem volt vele, annak se volt teljesen halk a gorgoje, de siman elviselheto kategoria, ezen en is nagyon meglepodtem, meglatjuk majd mit mondanak ra.
Az is lehet, hogy EC2-A-re cserelem, hallomasra az nem ilyen.[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz jaffa 2843 #68277 üzenetére
Gondoltam, hogy nem hagyod ki.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
laskr99
addikt
Érdekesség: A G502 sniper gombját kényelmesen elérem pont az hüvelykujjam vége odaér és könnyen meg tudom nyomni
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Úgy döntöttem lecserélném a rágcsálómat, főleg gaming a cél, ahogy láttam a listát a legolcsóbb itthoni ami szóba jöhet az az Asus Sica, bár közel 9e-ért kicsit húzósnak találom.
Sokszor hivatkoztok Ebay-re, van esetleg egy megbízható eladó akitől sokan rendeltek már innen a fórumról?
Nyilván nem Sica-t, hanem bármi mást ami ajánlottabb, de jobb árban van ennél.ui: jelenleg egy Logitech RX250-el zúzom a Battlefield 1-et, szóval nincs lehetetlen, mert 84-es szintig csak elvittem ezzel, ami itt sokaknál kicsapná a biztosítékot
Do you see the white shadow?
-
ribizly
veterán
válasz PR0JECTNR56 #68283 üzenetére
+1
Ha eddig az RX250 megfelelt, akkor egy egészen új dimenzió fog megnyílni a G102-vel.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
dobragab
addikt
Én pedig egy G100s-t, arra még jobban hasonlít a formája.
-
artiny
őstag
Xiaomi portable mouse mukodik a kis usb vevoje nelkul is ? BT keresztul
-
Frod
addikt
Nagyon király és szuper árban is van.
DE! nemrég egy rendelésem a postaládám helyett valamelyik dolgozónál landolt, így most kicsit tartok az ebay/ali és társaitól. Sok eladónál látom, hogy 'free shipping', de 3$-ért már van tracking number-ös megoldás. Ez elegendő lehet ahhoz hogy megkapjam tutira?Do you see the white shadow?
-
Viktor77
titán
válasz dobragab #68286 üzenetére
Ezeken kevés a gomb.
Miben rossz a G600? Mint írtam, WoW-ra kell, nem kell atomgyorsaság, atompontosság. Ha van olyan mint a G500, az nekem bőven elég.
Voltam MM-ben, 402 meg 502 volt kint. Az 502 kisebbnek tűnt, bár az árát nem fogom kifizetni. A 402 12K és csak egy kicsit nagy (a "sniper" gombhoz mondjuk közöm nincs, de az oldalsók, meg a felső oldalsók elérhetőek).
Ha a 402 mellett döntenék, van valami típushibája?[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
ribizly
veterán
Nem tudom volt e már, de ha valaki Mionix Naos-ra vágyik, akkor Massdrop-on 45$ a QG. Erre még jön valamennyi + költség (szállítás, vám, áfa), de még úgyis lehet megéri beleugrani.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
dobragab
addikt
válasz Viktor77 #68290 üzenetére
Félelmetes input lag van benne, ~24 ms, mindezt vezetéken tudja. Ráadásul nehéz, még kicsavarozott súlyokkal is. Látszik a grafikonon, hogy még input lag korrekcióval sincs sok köze a tényleges sebességhez (G100s).
Összehasonlításképp egy átlag wireless irodai szarban 125 Hz-en ~6 ms.
Ha a G502 súlya és görgője nem zavar, az lehet a legjobb választás. Nem adok neki sok esélyt, de egy Roccat Kova 2016-ot is érdemes megnézned.
G402-nek a görgőklikkje zavaróan kemény, ettől eltekintve első osztályú.
-
dobragab
addikt
-
Ringman
nagyúr
logi g203-ból nem lesz wireless verzió?
laptophoz (út közben) jól jönneEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A CM MasterMouse MM530-ról tudtok valamit? A szenzor "elvileg" jó benne és itt azt írják, hogy mind a 7 gombja programozható.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest