Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Clemi #66302 üzenetére

    Közben megnéztem, melóhoz én is fingertip tolom, csak játéknál váltok palmra, amennyire a G400 méretei megengedik. Érdekes. :-)

    Ha 10 évvel ezelőtt lennénk, akkor a G7-et ajánlanám, akkor még kijöttél volna 20-ból. Azóta még jobban elszálltak az árak. A G602 van 20 körül, de pocsék a fogása egy csomó zavaró plusz gombbal. Felette van 28 körül a G403 és a G703, azok elvileg jók. Utána jön a G700S és a G900 olyan 35 körül, amik elvileg szintén jók, bár gyanítom, hogy nem annyira kényelmesek, felettük meg a G903 van 45-ért. Razer-nél nagyjából ugyanezek az ár kategóriák vannak, de olyan egeret már többet nem veszek. Azért kemény, hogy én még emlékszem arra az időre, amikor a Razer Mamba kijött és olyan 25 körül volt, most dupla annyiba kerül... Sajnos ezek a trendek nem úgy tűnnek, mintha javulnának, úgyhogy én várok egy G403 vagy G703 akcióra, hátha bemákolom 20 körül. Sürgősnek nekem egyáltalán nem sürgős, a G400 remélhetőleg kibír még pár évet, jó kis egér leszámítva a kábelt és a palm griphez relative kicsi méretet, már 5 és fél éve hiba nélkül megy, eddig messze ez bírta a legtovább. Itt ajánlották még a parakábelt [link], azt mondják az egy fokkal jobb érzetet ad, mint a hagyományos kábelek, de nyilván nincs akkora szabadságod vele, mint egy vezeték nélkülivel.

    A szakikat kérdezem, hogy esetleg a G602 belét nem e lehetne beépíteni a G400-amba? A kettő együtt talán kihozna valami használhatót. :-)

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák