-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
Ha egyaltalan nem mukodik az MX518, akkor igen, jo esellyel kuka (bar ha jo allapotu a burkolata, erdemes apron megjaratni).
Ha csak neha szaggat az adatatvitel, valoszinuleg csak nem tudtad reprodukalni a kabeltorest, amig mertel.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
kispéé
senior tag
-
L.
tag
válasz tylerddd #65647 üzenetére
Megpróbálhatod a logitech m705 marathont az asszonynak ilyet vettem ő elégedett vele de az egész egér egy kis púp, bár nem a kis laptopegér hanem rendes méret, nekem nem áll rá a kezem az utódja az m720 triathlon azt nemtudom milyen viszont mivel nemrég jelent meg így drága. Gyakorlatilag a marathon a bestbuy árban ha akciós 10 alatt van. A normális vezetéknélküli egerek 20 felett kezdődnek, a Logi MX master, vagy a performance mouse mx. De az ajánlottban van a Logi G602 ami szintén 20.
Mediamarktba be, tapogatni tessék melyik kényelmes. Kb egykutya mind leszámítva a bazári szarokat.Na menekülök mindjárt köveznek
-
Skullwipe
senior tag
Mi a probléma, hogy w10-en nem megy a HiUSB? Valami hiányzik nálam a rendszerből? Hiába próbálom, nem tolja 125 fölé sehogy se.
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
A Logitech MX Anywhere 2 és a MX Anywhere 2S között mi a különbség?
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, 10 centi széles, 22 centi hosszú medvetalpas tenyérhez, tenyeres fogással, az alsó kategóriából (10k körül, de inkább alatta) melyik egér lehet jó választás? Otthon egy Naos 7000 van, ami kényelmes (bár, ha a méreteiben lenne egy 1,2x-es szorzó, akkor lenne tökéletes, mert jelenleg így eltűnik a kezemben ), céghez, irodai használatra viszont kicsit sok az ára. Méretből adódóan általában a Churchill-style-ra kényszerülök, de lehet az 1-3-1 jobban bejönne. Számlaképes kellene, így azt hiszem a Deathadder 3.5G/Intellimouse kiesik, pedig a méreteik alapján ígéretesek. Steelseries Rival 100?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
dobragab
addikt
-
Vanir
veterán
SteelSeries Sensei 310 teszt
Már korrektúrázva van Logout-on is, szerintem ott is lassan megjelenik. -
B-L-A-C-K
titán
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez jól hangzik, köszi neked és dobragabnak is. Azt hiszem rápróbálok, bár az a rácsozás az oldalán nekem már kicsit túl piaci. Viszont nem nézegetem, hanem fogdosom.
Ha már betértem ide, akkor rákérdeznék: a Naos 7000 után, az előbbi paraméterekkel játékra van nagy méretű egér mostanában? (Keretben 20k környéke) Vagy az még mindig az egyik legszélesebb/legnagyobb egér a megbízható típusok között?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #65665 üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy a vertikális egér az nagyon elborult gondolat lenne? Bent nem játszom, ami pontosságnál a legszigorúbb az PS/Illustrator. Bár itthon ezekből sincs itthon túl sok választék.
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
megjött a munkára vett e-bayes használt-felújított g602
5 nap alatt ért ide US-ből. tényleg van súlya az 502 höz képest, de nekem oké.
külső: felső rész teljesen újnak hat, alján látszik, hogy használt volt, kap majd új talpakat és teljesen oké lesz.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #65666 üzenetére
Pixeltől kaptam csak kölcsön, már visszaküldtem őket.
CactuS: Az a baj velük, hogy kevés van belőlük, amik jó, azok nagyon drágág (és annak ellenére nem top szenzorral vannak szerelve), az eBay-es olcsóságokról meg semmi infónk nincs.
B-L-A-C-K: Szerintem a kényelem döntsön. Ha megfelel a forma, jók a klikkek, és nem tudsz semmibe belekötni, akkor nyugodt szívvel vedd meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! Nem rég vettem egy zowie fk2 egeret, és beállítottam ügye gomb kombinációval a polling ratet..Később pedig a lod-ot amit lowra állítottam (mouse 4+mouse 2) és szines felületen nem igazán érzékel! ha mediumon van a lod akkor tökéletes mindenhol, mi köze ennek a szines felülethez?
Egy natec genesis lava maxi egérpadon megy.!
Amugy hibátlan az egér.AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Krisz0418
őstag
válasz ribizly #65674 üzenetére
Mediumon hibátlan, van ennek előnye ha kevés vagy magas a lod? Nem igazán emelgetem az egeret, 800dpi-n használom és egy 95x50es padon Akkor nem az egerem szar ügye?
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
ribizly
veterán
válasz Krisz0418 #65675 üzenetére
Nem. Az egérpad nem olyan textúrázottságú, hogy azon a LOD-on normálisan fel tudja dolgozni a felületet. Mint írtam nálam ugyanez volt a Zowie saját padjával. Ha nem zavaró a default LOD magassága (túl alacsony, túl magas), akkor szerintem azt nem kell bántani.
Jellemzően nem nagyon találkozni ezzel a hibával, mert a gyártók ezt jól belövik (amennyiben nem állítható, akkor meg főleg), hogy a legtöbb felülettel jól működjön. A Zowie-nál szerintem ez viszonylag alacsony alapból is.
Long story short: Az egereddel nem lesz gond, csak a pad nem kompatibilis vele ezen a LOD-on.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
This_is_Ice
tag
válasz This_is_Ice #65646 üzenetére
Srácok, erre valaki?
[link] -
ribizly
veterán
válasz This_is_Ice #65680 üzenetére
Az a baj, hogy azért claw-ra nem nagyon vannak széles egerek. Amit még megnézhetsz az a Roccat Kone Pure Owl-Eye/Military/Optical. Esetleg Zowie FK2, EC2-A (bár ez nem kifejezetten claw-ra van), vagy még feljebb mehetsz Logitech vonalon a G403 irányába. Illetve még a Cougar Minos X3-at nézném meg a helyedben. Az még lehet bejön.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Ant@
senior tag
válasz This_is_Ice #65680 üzenetére
A Mionix Castor hasonló lapos és széles.
-
Vanir
veterán
Rival / Sensei 310 pretravel fix [link]
-
Vanir
veterán
Valószínűleg már csak hetek kérdése, és megjelenik a CM MasterMouse MM520 ill. MM530 itthon is.
Az árazás valószínűleg 13-15 rongy környéke lesz, ami 3360-nal szerelt egérnél igencsak ritka.
A tömegüket azonban sikerült elfuserálni, 101g az 520, 99g az 530, ez már mindkettő kábel nélkül van mérve. De RGB az kell... -
Dency01
aktív tag
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Egy Razer Deathadder chroma után ti milyen egeret vennétek ha a következők a lényeg.
. Könnyebb legyen. feltudjam emelni
. Ne kopjon a burkolat túl hamar ( 1 év alatt) , úgy mond ne melegedjen a burkolata ha izzad a tenyerem ,eddig ez csak a razer logója miatt volt, hogy melegitette a burkolatot és azáltal a tenyeremet..
. középső ujjamtól tenyér aljáig úgy 19cm
. fogásom fingertrip olykor palm
.
köszi!
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
dobragab
addikt
Annyit hozzatennek, hogy az egyes nem-Logitech gyartok altal "felpiszkalt" PMW3360 tudomasom szerint semmiben nem kulonbozik a PMW3360-tol, mivel az SROM titkositott, es a Pixart nem enged erdemi hozzaferest a gyartoknak sem.
-
Zοltta
senior tag
Szia ! Nijna videója alapján az Alcor a Zowie olcsóbbított változata, tetszik is a Zowie , de az a görgő világítás valami haláli pont ez az egy ami nem tetszik benne . De lehet megszokás kérdése
Ez alapján én is lemértem.
És hüvelyk ujjamtól keresztbe 11 cm középsőtől tenyerem aljáig úgy 20.5cm most akkor Large egér kéne nekem vagy Medium ? már magam sem tudom eldönteni.A Chroma mérete mondhatni ,jó , de a segge baromi nehéz így mindig a padhoz kötődik úgymond. Ezért is meg még pár dolog amiért leakarom váltani.
Asus egerekről mi a véleményed van olyan ami megfelelne ?
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
dobragab
addikt
válasz Zοltta #65697 üzenetére
Hamarosan, par nap mulva megjelenik egy cikkem pont errol, a "fake news" jellegu tesztekrol. Sajnos, ki kell jelentenem, RJN sem ert az egerek tesztelesehez vagy ajanlasahoz.
Felreertes ne essek, a videoibol mi is sok hasznos dolgot megtudunk, de azt is felismerjuk, ami hulyeseg.
Alcor es Zowie teszteket irtunk mi is, osszefoglaloban megtalalod a linkeket, azoknak batran hihetsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest