-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz PlatiaAmos #66233 üzenetére
Ugyanezért küldtem vissza a G602-t néhány nap után. Zavaróak azok az oldalsó gombok, nem lehet normálisan fogni. A G400 vagy ahhoz hasonló formájú egerek, amik jók ergonómia szempontból.
Buliban hasznos! =]
-
ribizly
veterán
válasz gtamate2 #66251 üzenetére
Jah. De gondolom ugyanazért nem vitték, amiért Neked is sokáig állt a HyperX.
@Vanir
Nem lehet, hogy azért jön be jobban a ZA12, mert a Zowie valahogy gyorsabban reagál, mint a G102?
Tudom már leszállhatnék a dologról, de én akkor is azt mondom, hogy szerintem van reakcióidőben különbség a G102 rovására...[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Sotiocsi
csendes tag
Vettem egy Razer egeret, átemeléskor leugrik a cursor, játék közben elég zavaró, mivel bólogat a kép. Csináltam róla egy videót is. Próbáltam kalibrálni, ami után jó is lesz, de újraindítás után megint csak szar.
Olvastam, hogy ez ilyen, lehetséges ez?
Van valakinek hasonló egere? -
ribizly
veterán
válasz Sotiocsi #66255 üzenetére
Dobja ki és vegyen egy megfelelő egeret az összefoglalóból.
Ezért nem kéne olyan egeret venni, amit itt nem ajánlanak a guruk. Ez sajnos ilyen. Lézeres szenzorral szerelt egeret amúgy is kerülni kell már más okokból kifolyólag is.Ha még nem telt le a 14 nap és online rendelted, akkor azonnali elállást javasolnék.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
Tévhitek és tudnivalók az egerekről 2. - honnan tajekozodjak? matol Logout-on is.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Diosbejgli
tag
Sziasztok!
Van egy Razer deathadder 3,5G-s egerem és rendetlenkedik benne a jobb klikk. Kérdésem, hogy milyen kapcsoló van benne és honnan lehetne beszerezni hozzá?
Köszönöm előre is!
Üdv!
Retro PC: Asus P5Q * Intel xeon E5450 * Corsair VX450 * Kingston 2x2Gb DDR2, Nanya 2x2Gb DDR2 * Asus Silent Square Pro * Gigabyte GTX 1050 2Gb * ADATA SP920 256Gb
-
TeebyKay
őstag
válasz Diosbejgli #66262 üzenetére
Összefoglaló végén van link falcoon kollégához, tőle tudsz venni hardverapróról
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett az egérke: Kone Pure Optical Owl-Eye.
Gyönyörű, jó a fogása.
De valahogy máshogy kúszik, mint az előző
Az egy A4Tech x7 X-710MK volt.Lehet fel kellene telepítenem a gyártói szoftverét?
A DPI váltás közben 2 állapot között elég nagy az ugrás.
-
ribizly
veterán
válasz coolpet #66269 üzenetére
Ez nem Logitech.
Úgy kell, hogy alul a profilokat állítod be egyesével (dpi, szín, akármi) és minden egyes profilban a dpi váltás helyett a profil váltást állítod be.
Én anno 2 profilt használtam és dedikáltan megvolt, hogy melyik gomb melyik profilra váltson (+: 1-es profil, -: 2-es profil).
Bele kell mélyedni egy kicsit, de ezt csak egyszer kell jól megcsinálni.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
athomi
veterán
Jó kis egér ez a G102, csak annyi panaszom van, hogy a fő klikkelők hangosak lenyomáskor, valamint a görgőt lenyomni elég combos dolog, ami után a 2 fő kapcsoló nagyon könnyedén lenyomható. De ezekkel együtt tudnék élni, főleg az egér áráért cserébe.
Azzal viszont úgy tűnik nem tudok, hogy az egér számomra túl lapos, kényelmetlenné válik hosszas fogdosás után.[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
Veszek 0.5mm talpat a Zowie AM-re és bízom benne, h ok lesz. 1mm-t nem mertem, pedig ha jól tudom 1.5-1.8mm elvileg.
Vanir: megnéztem belülről, de minden rendben volt. Talán egy hangyányit lejjebb nyomtam a NYÁK-ot.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
BeStronk
tag
Esetleg ezt MMO vonalra, nagy egér 130 x 43 x 74, kicsit nehéz a méretéhez képest 0.127 kg, 3360 van benne itt hivatalos oldaloln 50$ + tax de allin fent van 37$ ért
ya a legfontosabb kimaradt: hogy RGB
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz BeStronk #66275 üzenetére
Amit ilyenkor nem tudni, hogy milyen az a szoftver amit köré építettek. Már többen is emlegettek (dobragab, Vanir) olyan egereket, amelyek anno 3310-el lettek szerelve, de mégis a hulladék kategórába sorolódtak, mert nem működtek megfelelően.
Habár még nem nagyon lehetett hallani olyan 336X-es egérről, ami rossz lett volna ilyen szempontból, de azért lutri egy kicsit. Persze, ha van kedved tesztelni, akkor hajrá! Miért Ő lenne a kiválasztott amúgy?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
PlatiaAmos
tag
Megérkezett a Mionix QG-m, borzasztó kényelmesnek tünik a Logitechez képest.
Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek az ötletet aki ezt a márkát ajánlotta, én még életembe nem hallottam ezelőtt róla
Egyenlőre mondjuk sokat nem tudtam élvezni az egeret, rányomtam egy firmware frissítést úgy 15 perce, azóta csak villog az egér. Ez így normális? Meddig kell egy ilyen műveletnek tartania?
Ahogy néztem az egéren nincs semmilyen reset gomb, szóval kicsit már aggódok, hogy valami nem oké. -
ribizly
veterán
-
PlatiaAmos
tag
Igen ezt
Most mit kezdjek? Húzzam ki ?
Most ha behal az egér és visszaküldhetem megörülök.. -
PlatiaAmos
tag
Ki/be húzás után megy az egér.. De a firmware-t nem rakta fel, most hétvégén kell a munkámhoz nem kockáztatom meg, hogy behaljon. Hétfőn neki esek újra, ha nem sikerül vagy bedöglik akkor elállok tőle és rendelek egy másikat.
Nem fogom kivárni, hogy küldjenek egy újat miután bevizsgálták..
Hogy szívhattam így meg.. -
kemotox
addikt
válasz PlatiaAmos #66281 üzenetére
Minek kell egyaltalan az uj fw? Mukodik jol, nem?
-
ribizly
veterán
válasz kemotox #66282 üzenetére
V 0.10 van rajta éppen.
Version 0.11
* The mouse is now powered down properly when the computer is suspended.
* Slight performance improvement for mouse sensor polling.
* Minor fixes for the heart rate sensor.
* Added first version of macros
* Improved sensor tracking thanks to xPakrikx[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz PlatiaAmos #66281 üzenetére
USB 2.0 portban használod az egeret, ugye? Ha nem, akkor abba tedd át, és úgy próbáld meg legközelebb.
-
BeStronk
tag
válasz ribizly #66276 üzenetére
Ja, nem akarok egeret venni, koszonom szepen boldog G203 tulaj vagyok, csak belinkeltem mint esetleges budget opcio, hatha vkit erdekel pl. bevallalos es nagy egeret keres MMO-ra vagy netan kedvet kap tesztre vagy mit tudom en csak tudjunk rola hogy van ilyen is na .
[ Szerkesztve ]
-
cellukx
tag
Sziasztok!
Ma volt szerencsém megtapogatni egy G203-at és G303-at. Kár a G303-ért, hogy kiszélesedik a hátsó fertája, mert pl.: nekem kényelmetlennek tűnt. A 203 nagyon kellemes. Már csak Zowie Fk2-t kellene megtapiznom, mert a ZA12 sajnos nem volt bejövős. Túl magas a feneke. Véletlenül nem járt valaki mostanában Pesten olyan helyen, ahol Zowie van kiállítva? MM-ben sajna nem volt, csak Logi.
-
PlatiaAmos
tag
Hétfőn az lesz, de most már nem merem újra megpróbálni nehogy behaljon.
Bárki akinek van hasonló egere, milyen szoftverrel tudom kilőni a a pulzus értékeket a monitorra? Mert bárhogy googlezom angolul semmit se találok, és youtubon is csak olyan videók vannak ahol már mutatja az értéket a hud, de hogy mivel az nem derül ki..
-
ribizly
veterán
-
inf3rno
nagyúr
válasz PlatiaAmos #66277 üzenetére
Jól néz ki, kicsit olyan formára, mint egy megpucolt csirke. Biztosan nagyon kényelmes.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Egonyolc
aktív tag
Sziasztok,
1. Mennyi a keret?
20-25 ezer, nem baj ha olcsóbb de belefér a keretbe...
2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Nem és nem
3. Mire használnád az egeret?
98% játék, nagyrészt de nem kizárólag fps/tps
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?új-begy/tenyér, de inkábbújbegy, 1-2-2, 11cm
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
később pótolom, de inkább csuklóból, mint alkarból.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
ne legyenek hangosak a gombok.
ha van rgb nem zavar ha kikapcsolható
ne legyen "gamer designe"Köszi E.
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
dala
tag
Sziasztok!
Új gamer egér vásárlása előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni!-12ezer Ft lenne a keret ( tudom elég karcsú:S)
-nagy részben FPS játékokhoz használnám,
- fogásom: fingertip, 1-2-2, közepes nagyságú a tenyerem
-alacsony/közepes közötti érzékenységgel játszok
-plusz gombokra nincs szükségem
Nincs óriási igényem, a design sem fontos,a lényeg h pontos, kényelmes egér legyen.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest