Új hozzászólás Aktív témák

  • Dapro

    senior tag

    válasz Zsiráfnyál #6385 üzenetére

    Egyetértek mindkettőtökkel. Ha ár/érték arányról beszélünk akkor az én Microsoft egeremre se lehet panasz. Ez örök darab. Sose fog tönkremenni ez tuti! És le se kell kopognom. Jobban osztom vele a fejeseket mint bármelyik új gazdag razer tulajdonos srác a neten CSS ben. TOP1 vagyok általában. (bla bla ego bla bla) :) Szóval ezzel is nagyon durván el lehet játszani. Viszont én is újítani szeretnék! Az MX Performance szerintem nem késik. Próbáltam. COD MW2 ztem vele, itt van a másik szobában haverom gépe már 1 éve szóval volt időm :) Bátyám meg MX1100 at használ. Az se rossz. De nekem nem áll kézre. Ezért nézegetem most nagyon a G700 at. Az elég türhetően néz ki SZÁMOMRA!
    Azért nem razer vagy roccat mert azokban nem bízom. Egyszerűen tapasztalatból mondom, hogy Logitech az megbízható. Ha tönkremegy cserélik. G700-ra 3 éves jótállás van. Szerintem ennyi elég neki. És nem hiszem, hogy 5 év múlva lenne baja akár :)
    Szerintem hülyeség az a felfogás, hogy wireless az nem lehet gamer egér.
    Én így látom... Ráadásul a g700 vezetéke adatkábel is. Nekem se kellene ennyi gomb rá de egy idő után úgy is hasznát veszi az ember ha megszokja. Ha meg nem akkor kit zavar? Max felnyitom az egeret és kikapom onnan. :)

Új hozzászólás Aktív témák