Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    válasz Dapro #6379 üzenetére

    Ha vezeték nélküli gamer egeret keresel, egyből rendelheted is a Logitech MX Performance nevűt ! :D

    [link]

    Én pár napja vettem át az enyémet, és nem igazán tudok ennél jobbat elképzelni (talán ha hozna sört füttyszóra). Állati kényelmes, bármilyen felületen halálpontos (akár még üvegen is, mert két lézerrel dolgozik) a súlya is pont megfelelő (nekem), bőven van rajta elegendő gomb (de még milyenek... nézd csak meg), sokáig bírja az aksija, használat közben is tölthető, egy tízes skálán húsz pontot legalább érdemel ez az egér !

    A dobozban találsz egy frappáns USB hosszabbítót, amivel oda teszed a vevőt, ahova szeretnéd, ezzel elég szépen le lehet csökkenteni a késést, de az USB töltőjét rádugva akár vezetékes egérként is tud üzemelni. Én többek közt online FPS-ekhez is használom, és egyáltalán nem érzem a késést. Cod, csé, sehol sem érzem hogy késne az egér, teljesen olyan, mintha vezetékes lenne.

    Van ára, ~ 20.000 Ft, de szerintem ez az a periféria, amivel leginkább kezeled a számítógéped, és valószínűleg nem is fogod az elkövetkezendő 5 évben lecserélni, ezért én nem sokallom az árát. Hosszú távra egy ennyire profi irányítás simán megéri ennyiért.

    (Egy kb 7 éves, vezetékes MX 500-ról váltottam erre, az pedig egy szintén elég profi gamer egér volt a mag idejében. Még ehhez hozzászokva is nagy ugrás volt felfelé az MX Performance)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák