-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ribizly
veterán
válasz spanglee001 #63498 üzenetére
Az a baj, hogy gamer wireless cuccokból pont kimarad amit Te keresel (kapcsolható görgő). A Logitech több wireless modelljébe belerakja, de a gamer szériát nem sújtja vele. Az utolsó ahol még láttam az a G700(S) volt, de azt saját tapasztalat alapján egyáltalán nem ajánlanám jó szívvel gaming-re.
Tuti kell az a feature?
Nekem volt G500-am, szóval tudom mekkora jóság néha ez a szabadon futó görgő, de amikor a G403-ra áttértem valahogy hirtelen megszűnt rá az igényem.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
vitemerius
tag
Hello!
[Ezek] közül nem érdemes egyiket sem választani?
-
Ant@
senior tag
válasz vitemerius #63505 üzenetére
Hát passz. A pontosság mondjuk relatív fogalom de ezektől szerintem nem érdemes csodát várni. Az MW3000-el szemeztem egy időben de aztán nem nezeztem be rá. Attól tartok itt most egyedül vagy, szerintem nem fogsz találsz olyan embert aki mind a 6-ot fogta már.
-
Vanir
veterán
válasz vitemerius #63508 üzenetére
Ezek közül azt, amelyik a legkényelmesebb. Szerintem nagy különbség nem lesz köztük minőségileg, bár inkább a Cherry fele mennék. A Giga perifériák általában nem túl jók, A4tech úgyszint.
[ Szerkesztve ]
-
sebixxx
tag
Na hosszas gondolkodas utan berendeltem egy Logitech g403 wireless egeret egy CM Storm Swift-RX Medium eger pad tarsasagaban... Kivancsi vagyok, hogy en mint mezei jatekos eszre veszem-e a kulonbseget a 8 eves Logitech VX revoltution + asztal ( butorlap ) kombo kozott...
Csutortokon itt van elvileg, mar alig varom....
I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
ribizly
veterán
válasz sebixxx #63511 üzenetére
Az tuti! Én anno a G500-ról (nehéz, nem javasolt laser sensor) váltottam a G403-ra és egy Steelseries QCK-n koptattam őket. Még így is ég és föld volt a különbség!
@(#63512) Ispy
Azt elismerem, hogy lehet olyan eset, amikor jól jön. Akinek meg kifejezetten szükséges sokat görgetnie, akkor még fájdalmas is lehet.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
sebixxx
tag
válasz ribizly #63513 üzenetére
Amugy neked miota van meg a g403? Birja a strapat, azota is tokeletesen mukodik? Be lehet olyat allitani, hogy mondjuk az egyik oldalso gombot, ha megnyomom az olyan legyen mintha a bal+jobb klikk lenne lenyomva egyszerre? Vagy megis mennyire lehet ilyen teren varialni a gombokat? Igaz nemsokara megtudom en is csak kicsit kivancsi vagyok..
I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
ProgenXL
őstag
Sziasztok.
Első hsz-em lesz itt a topicban. Egér vétel előtt állok. Ebben szeretnék némi tanácsot kapni.- A keret nos a plafon kb 20.000ft lenne.
Lehetőleg a pcx.hu weboldalon
- Átlagfelhasználás gyakori játékkal fűszerezve. Leginkább GTA V de előfordulnak FPS játékok ahol azért fontos pontosság.
- jobb kéz és Fingertip
- A jelenlegi egerem Gigabyte M6900 a maximális 3200 DPI-vel használom. Szeretem de mostanában elkezdte a néha duplakattintásos jelenséget.
- Nem szoktam használni a + gombokat tehát nem feltétel.
- Fekete szín piros fénnyel mivel az megy az Asus Cerberus billemhez.
- Mostanában Asus párti vagyok így azokat helyezem előtérbe. Több márka is szóba jöhet persze.Van pár amit kinéztem.
Asus GX1000 Legjobban ez tetszik (részben a fém miatt) próbáltam is már. Összefoglalóban utánaolvasva találtam negatívumot mint pl szenzora nincs a jobbak között.
Asus Strix Claw Ő a másik amit jobban preferálok.
Asus ROG STRIX
Asus ROG Gladius
Asus GX860Leginkább a GX1000 és a Claw ami között vacillálok. Vagyis hogy érdemes e 4000ft-al többet kiadni.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ribizly
veterán
válasz sebixxx #63514 üzenetére
Januárban vettem, de nagyon elégedett vagyok vele.
Főleg mióta kapott egy kis update-et (teflon talpak, japán omron-ok, görgő fix, paracord), de így persze elbuktam a garanciát. Szerintem az oldalsó gombokra ilyet max macro-k segítségével lehet definiálni, de azzal kb bármit.@(#63515) ProgenXL
Az ajánlott egerek listája alapján ebből leginkább a Strix Claw ami javallott.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Vanir
veterán
IT'S HAPPENING
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Nagyon ígéretesnek tűnik a cucc, de amit eddig OCN-en lehet róla látni az az, hogy a build quality azért nem 100-as... Persze ettől még lehet kiváló eszköz (ezt majd úgyis jól megmondod ), de ez még mindig nem az lesz ami megreformálja a piacot.
Teszt mikorra várható legkorábban?
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz ribizly #63522 üzenetére
Technikailag sufniprojekt, alacsony költségvetésből, de még mindig veri a Logitech mostani cuccait a QC az eddigiek alapján.
Igyekszem sietni a teszttel, azonban körbe akarom küldeni / legalább jaffa-nak el akarom juttatni (dobragab tudtommal tele van projektmunkával), hogy ő is kattintgasson vele párat, és legyen mástól is szubjektív vélemény a cikk végére - ezt megígértem bst-nek. -
addikt
Kíváncsi leszek. Végül mi lett a sok el nem intézett RMA-ból amúgy? Mert őszintén engem az elvek tartanak vissza. Meg hogy rusnya! Bár tudom ez mindegy, de egy szintet csak üssön már meg. Bár ha ilyen szenzor jó árból kijön.. Akkor ki tudja!
Remélem mondtad neki, hogy olyan királyak vagyunk, hogy csoportosan rendeltünk legutóbb.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
ribizly
veterán
Az a cikk bővülhet menet közben is szerintem. Sokan vagyunk kíváncsiak az első benyomásokra, de szerintem akit komolyan érdekel meg fogja várni mire beérkezik az összes vélemény.
Én például attól teszem függővé a rendelést, hogy bármelyikőtök bólint e rá.@#63524) SP!T
Mi volt a gond az első Ninox egérrel?[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok,
Zowie AM-GS-t szeretném nyugdijba vonultatni (szenzor doglodik, pedig imadom). Mik azok az egerek amik formaban kozel allnanak hozza? Kicsi kezfejre kellene, palm es claw fogas kozott vagyok vhogy. Otletek? FPS-ekre hasznalnam fokeppen. Minden fele piac jatszik. Keret nem szamit, de budget es kevesbe budget is erdekelne, majd eldontom, mennyit tervezek kiadni ra. Logi g203-t neztem ki eddig.
[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Amióta számítógépem van, azóta PS/2 portos egereket nyüstölök. Már a második Genius XScroll egerem megy tönkre sokadik alkalommal. Az első elég strapabíró volt, a másodiknak már a nyákja és a görgője is silányabb.
Eddig magamnak javítottam a mikrókapcsolót és a görgőt is kis görbítgetéssel, de már kezdek ráunni. Pár hónapig vagy akár fél évig is jó a javítás után, de aztán ugyanott vagyok. Amúgy sem egy nagy eresztés, de most hogy egy sztem 10+ éves Sweex egeret használok ideglenesen, még a Geniusra is azt mondom hogy jó...Csináltam tesztet ezzel a Sweex-el, ha valaki kíváncsi rá [kép]
Úgy gondoltam itt az ideje egy komolyabb eszközt beszerezni, szóval:
1. ~20k
2. inkábbb új, amazon is játszik
3. legtöbbet böngészésre + programozás, 3D és egyéb grafika
4. palm / fingertip, mikor hogy; szerintem átlagos és jobbkezes
5. az XScrollt (800DPI) Win-en egy léptékkel feljebb az alapértelmezettnél, bekapcsolt rámutatás pontosság javítással
6. Eddig elég volt a bal, jobb, görgő és görgő gomb kombó. Soha nem próbáltam ennél több gombosat, de valószínűleg hasznát tudnám venni plusz gomboknak. Linuxon is használni fogom. Ha jár hozzá szoftver, akkor ne fusson a háttérben.Ezek alapján a Roccat Kova új verzióját néztem ki. Esetleg a Kone Pure Owl-Eye, de ez már picit 20k felett. Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok, nővérem szeretne elkezdeni photoshop-al, illustratorral foglalkozni, ehhez szeretnék neki venni 10k alatt egeret, mit ajánlanátok? Laptophoz lesz, mindegy, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli.
Lány, úgyhogy kicsi keze van, és újat szeretnék. Ebay szóba jöhet.[ Szerkesztve ]
He scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
gtamate2
veterán
*Sn0w
-
Addel
senior tag
válasz sarasota123 #63535 üzenetére
Ebay-ről Logitech G102 van fehér meg fekete is 8k körül.
-
ribizly
veterán
válasz gabro0 #63540 üzenetére
Hacsak nem szeretsz bele a Roccat-be, akkor azért én a helyedben többet is megnéznék (Zowie, Logitech, Steelseries, ASUS, stb), mert sok fér bele ebbe az árba és igazából nincs szükséged a high-end szenzor adta tudásra, precizitásra, miközben a build quality a többi ajánlott egérnél is megvan.
Inkább a forma / méret / kényelem legyen a szempont.
De ez csak egy jótanács.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest