-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
csoki. Logi G Pro milyen? (használt ofc)
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
MODERÁTOR
válasz balintdavid #63300 üzenetére
Razer DA elite, Roccat Kone Xtd/Emp, Logitech G403
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
bbdzyx
senior tag
válasz jaffa 2843 #63302 üzenetére
kthxbye
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
BeStronk
tag
válasz balintdavid #63300 üzenetére
A G102 meg a Rival 95 valószínű, hogy kicsi lesz.. Még koxx-t kiegészítve esetleg megnézheted a Rival 300-at is.
-
addikt
Logitech G102 fekete és fehér színben, ingyen airmail-el küldve 27,5 EUR. Így legalább biztos a nyomkövetés..
There's a device that I've been using called a whoop.
-
MaTpr0F
senior tag
Más is érezte már lassúnak a DA-ét?
Visszatértem hozzá, mert szeretem a formáját, de a klikk késése valami borzasztó. Régebben nem zavart, csak azóta volt már pár egyéb egerem.[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
Ha tudom, akkor vártam volna, a sárgával most csak így random próbáltam és 230-290 volt és átlagra, kétszer próbáltam (még x1 24s is sikerült ), 250 körül jöttek ki, akkor tényleg van itt valami, szoktam is furcsállni a kattintást, akkor ezért van ez, majd egyszer lecserélem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Megkaptuk végre a BenQ Zowie EC2-A White-ot (Pixelből). Nagyon tetszik páromnak, nagyon kényelmes szóval jó választás volt. A görgője lehetne kicsit halkabb, de nem vagyunk telhetetlenek. Legalább fehér.
Én majd veszek magamnak egy feketét belőle valamikor.Egyedüli negatívum, hogy átlátszik a műanyagon a LED fénye sötétben: [kép]
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
h1mpi
félisten
Elhoztam ma a Roccat Kone Pure Owl Eyet. Hát igen, Nekem ez az egér a tökéletes, olyan, mint a sima Kone Pure csak még jobb érzésre mindenben. Ajánlott részemről
Fully electric lifestyle!
-
nagyúr
Sziasztok!
A cégnél Giga M6800-as egerek sorra mennek tönkre rövid időn belül, így kér a vezetőség ajánlatokat arra,milyeneket vegyenek helyette. Sokat vannak használva, az előbb említett cuccoknak is a görgője adja fel a kulcsot.
Lehet drágább mondjuk 6-10k közötti kategóriában, méretre legyen nagy, legalábbis akkora, mint a Giga mindenképp. Semmi extra plusz gomb nem kell, csak ami a gigán is van.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #63318 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de ha már lehet rájuk hatni, jó lenne, ha tudnék mit mondani.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
addikt
válasz PR0JECTNR56 #63316 üzenetére
Ment privibe is, de itt is hagyom, mert elfelejtettem linkelni az eredeti hsz-ben. [link]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
e-newsee
addikt
válasz icecave #63317 üzenetére
Tudom, hogy nincs az ajánlottak között, és még kevésbé szánom reklámnak, de nálunk a cégnél Dell gépeket osztanak, ahhoz való cuccokkal. Van jó pár emberke, akinek még mindig a 6-7 éves alap irodai Dell egere van használatban. Kétszer már gépet cseréltek alatta. Már egy olyannak is lassan szintbe kopik a talpa, aki padon használja. Épp most ajánlottam neki, hogy szerzek hozzá normális papucsokat.
No de a lényeg, hogy azok az egyszerű Dellek hihetetlen strapabíró egerek. Legalábbis az ezelőtt 4-5-6 évvel kiadott szériák. Pedig azért az egy iroda, ahol sok egér napi 8-10 órát megy."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
A véleményeteket szeretném kérni erről az egérről [link] Megér 10000-et? Előre is köszönöm a segítséget. -
ribizly
veterán
-
Ispy
veterán
válasz radi8tor #63327 üzenetére
Uhhh, ez szívás, nincs is ennél nagyobb bosszúság, amikor vissza kell vinni valamit. Pedig eddig a Zowie-k jól teljesítettek, nem nagyon volt velük gond. Másik gépen is teszteltétek? Hátha valami szoftver/driver gebasz.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
rumkola
veterán
Nekem meg úgy néz ki még a Castor is nagy, 2-3 óra után fáj a kezem.
Valószínű eladom. -
Tommmysun
senior tag
-
Tommmysun
senior tag
válasz Tommmysun #63179 üzenetére
Végül tegnapra lett csak kicserélve a hibás ROG Sica!
Ezzel már szerencsére semmi gond, a gombok finoman járnak, bár őszintén szólva nem túl nagy a minőség érzetem az egérrel kapcsolatban. Ozone Xenon-t váltva kicsit visszalépésnek érzem (pedig az csak egy gagyi kínai márka). A görgetője nagyon lötyögős és hangos, meg a gombja is kicsit "lazák". Fogásra hosszú távon egyelőre kicsit kényelmetlen (alacsonyabb és keskenyebb mint az Ozone), de ezt még lehet szoknom kell.
A szenzora viszont valóban jónak tűnik.Még a világítás ami lehetne jobban szabályozható. Ok, persze ki is lehet kapcsolni, meg alapvetően tök fölösleges, de ha már benne van ez a funkció, hát had világítson, csak jó lenne, ha sokkal lejjebb lehetne venni a fényét, mert a legalacsonyabb és a legerősebb beállítás között nagyon kicsi a különbség, és szerintem a legkisebb fényt bőven vehetnék lejjebb is (nem tudom, hogy ezt nem-e lehet valahogy hackelni )
-
addikt
foglalkozik valaki egér javítással?
így, hogy megrendeltem a Rapoo utódját, fel mertem boncolni
rájöttem, hogy a görgetés problémáját valószínűleg EZ az alkatrész hibája okozza. és ha már lúd, legyen kövér alapon a benne lévő mikrokapcsolókat is lecserél(tet)ném az apróban kapható Omron-ra.
én egyedül nem merek nekiállni egy ilyen precíz forrasztgatásos műveletsornak“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Tommmysun
senior tag
válasz Tomi_Sci #63340 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, de a lötyögést én úgy értem, hogy görgetés közben nagyon zörgős és olyan kotyogósan jár, tehát oldalra nem mozog, vagy ilyesmi, csak a görgetési érzet nagyon rossz.... de az is lehet én fogok ki sorra hibás darabokat .... vagy az újabb szériákra már nem fordítanak annyi figyelmet, mint az elsőkre és azért vannak ezek a tapasztalati eltérések!
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Tommmysun #63342 üzenetére
Amit leirsz enkoder hibara (vagy rossz minosegre) utal, esetleg csereld ki Alpsra, hatha megoldja.
Most osszehasonlitottam amik itt vannak, a feher gyari, a szurke japan omron + Alps + parakabel + jaffa teflon.
A japan omron a fo gombok alatt jobb, nem is a click feel miatt, hanem mert jobban elofesziti a gombot a magasabb pocok miatt. Meg hat csendesebb es hatarozottabb erzes. A ttc a gorgo alatt hasznalhatatlan, a japan omron csak kevesbe hasznalhatatlan
A TTC enkoder nem rossz. Nem lotyog, jo az elkulonules, jo a hangja, jo az erzes. Az Alps is jo
A gyari talpak meglepoen jol csusznak, persze nem teflon, de a Mantis Controlon pont jo.
A gyari kabel hasznalhatatlan, a parakbel meg tokeletes. Egyebkent ebbe a kabelbe 0.12mm2-es vezetekeket tettem, alig fertel el benne. Az elejen nagyon merev volt (parakbelhez kepest), de egy het alatt eloszlott rajta ugy az extra sleeve hossz, hogy pont olyan hajlekony mint a tobbi , csak kicsit vastagabb.
A szurkehez kepest a feher csuszosabb, de ha nem izzad vagy zsirosodik nagyon az ember keze, akkor nem veszes.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Jelenleg nincs módom taperolni
Tenyér és ujjbegyes fogáshoz átlagosnál nagyobb kéznél Logi g502 és g403 közül melyiket ajánlanátok?
Talán a g402-öt próbáltam fél éve, ha jól emlékszem nehezen tudtam felemelni, könnyen kicsúszott a kezemből. Ezzel szemben az 502 nem tudom mennyire lehet jobb fogású. -
Tommmysun
senior tag
válasz Tomi_Sci #63343 üzenetére
Őszintén szólva némi időt vett igénybe, hogy minden mondatod dekódoljam számomra érthetően ... egyelőre én még ennyire nem ástam bele magam a témába, csak felületesen és bár szeretek bütykölni, azért egy zsír új egéren én nem mernék nekiállni forrasztgatni (főleg, hogy nem is nagyon értek hozzá ), stb.
A fő gombokon nem is nagyon aggódom, mert azokat már elhatároztam, hogy lecserélem a japán Omronokra és olvastam már, hogy azok kicsivel magasabbak, így az tuti megoldja az enyhe "lötyögős" érzetet. A talpak is megfelelnek egyelőre, ha majd megkopnak, akkor cserélem. A görgetőt viszont tudtommal csak forrasztással lehet cserélni, azt tuti nem vállalom be, garancia időn belül meg főleg
A piros harisnyás kábelezésed is pöpec , de én abból is max valami előre gyártott verziót vállalnék be ... lehet átrakom a régi egerem kábelét, ha kompatibilis.
Egyébként nekem is fehér verzió van, a fényes felülettel nincs bajom, nem jellemző, hogy annyira ráizzadnék az egérre, inkább az oldalsó enyhén érdesített fekete betét tapintása fura nekem kicsit (ez mondjuk csak az én hülyeségem valószínűleg, mert én nem annyira szeretem az ilyen felületek tapintását, de párom szerint meg pl. teljesen jó ). Csak azt remélem, hogy idővel nem kezd lepattogni ez a fényes felület, mint az Ozone egérről, mert a meghibásodott kapcsolók mellett a leváló lakkréteg miatt is cserélnem kellett.
-
ribizly
veterán
Láttam frissítettétek az összefoglalót meg az ajánlott listát is. Remekül sikerült!
Bevallom hiányoltam eddig, hogy esetleg máshonnan is legyen benne review és lám lett is jónéhány remek példányhoz minőségi OCN-es!
Csak így tovább!|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest