-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz gjohnny #64550 üzenetére
Ár/érték arányban egyértelműen a G203. Nekem van az is meg G403-am is és mind a kettőt nagyon szeretem, de a G403 ami rendszeresen használok.
Mind a kettőre igaz, hogy ha bejön a forma, akkor jó dolgod lesz. A G403-nál több volt a quality issue, de talán mára ez már nem akkora probléma.
A Razer-t nem ismerem, de talán az a legnehezebb, úgyhogy azt én lehet skip-elném.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Ant@
senior tag
-
csiki_89
csendes tag
Hello, egeret szeretnék venni főleg cs:go-hoz. steelseries rival 300 és razer deathadder chroma közül melyik lenne a jobb választás? Rivalnal olvastam firmware problémákról, razernél meg h fél év alatt behalnak. köszi a segítséget!
-
dobragab
addikt
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
gjohnny
tag
Azt@ és Vanir köszi. Tegnap bent voltam egy media markt ban és meg tudtam nézni a G203 at és a G403 at is. Méretben a G403 olyan mint a mostani A4TECH X7 ami kényelmes nekem. A G203 kisebb és így könnyebb is, de annak is tűrhető a fogása. A könnyebb egér az abból a szempontból ugye jobb, hogy kevésbé fárasztja az izületeket? A G403 nak elég kemény a görgős klikk je, de azt nem nagyon használom. Nem nagyon tudok dönteni. Szerintetek?
-
ribizly
veterán
válasz gjohnny #64560 üzenetére
Őszintén? Vedd meg a G403-at a legolcsóbb helyen, a G102-t meg rendeld be Ebay-ről (~7500 körül mozog, annyit bőven megér).
Persze, ha nem sürgős, akkor meg lehet várnék egy arra alkalmas akciós ajánlatra a G403-al kapcsolatban, mert volt már az amazon-on 14 ezer is.
Egyébként érdemes az olcsóbbal kezdeni és adott esetben váltani.
Ha magyar helyről kell, akkor egyértelmű megintcsak, hogy a G203 és vársz amíg nem lesz olcsóbb valahol a G403 egy akcióban és utána amelyik nem kell eladod...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
gtamate2
veterán
Nem tudom, hogy a g102 oldalgombjai milyenek, de a 203-é nagyon durván nehezen nyomható le. Rohadt jó egér, de nekem azon van a push-to talk és nagyon zavart.
*Sn0w
-
.:Koska:.
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segíséget kérni egy egér kiválasztásához:
1. Mennyi a keret?
~10k (nagyon max 15k)
2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Csak magyar számlás
3. Mire használnád az egeret?
Autocad, 3D modellezés
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
Fingertip grip. Hossz: 18cm, Szé: 10cm
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Nem tudom. Eddig egy alap Logitech egeret és egy A4tech egeret használtam.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Könnyen benyomható középső gomb, gyors/pontos görgetés.
Esetleg +1-2-3 gomb jól jönne az egeren (Escape, shift)
Ha van ajánlott egérpad hozzá akkor beszerezném azt is, az egér kereten kívül.Válaszaitokat, segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz .:Koska:. #64564 üzenetére
+ goto: egérpad ajánló
Ami ugye az összefoglalóban is benne volt...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz .:Koska:. #64567 üzenetére
Van ott is ajánlott táblázat és kb. ha megvan, hogy mekkora a maximális méret ami elfér meg az összeg amit rászánnál, akkor találsz megfelelőt.
Csak arra figyelj oda, hogy annak a táblázatnak vannak tab-jai.[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Na, közbe rájöttem, hogy egy Google fiókhoz több YT csatornát is hozzá lehet rendelni, úgyhogy mostantól ide jönnek az egeres dolgaim. Az eddigiek közül párat már áttöltöttem ide.
-
gjohnny
tag
válasz ribizly #64562 üzenetére
Ribizly köszi az infot. Szerintem akkor a G403 lesz. Az ára nem probléma, 21 ért meg tudom venni. Ez kb. olyan méretű mint a mostani egér, így a megszokott méretnél maradok.
És köszi a többieknek is a segítséget. Már csak egy jó egérpadot kell néznem, de az már másik topic. -
f.csaba21
csendes tag
Hello mindenki!
A héten vettem meg új egérpadomat, egy "Razer Goliathus Speed Terra Edition L (RZ02-01070300-R3M2)" típusú padot. Mivel az előző egerem (Gigabyte M6900) nem remekelt ezen az egérpadon(nem követte le a mozgást, megakadt a kurzor, elcsúszott a kurzor ide-oda stb.), ezért most szeretnék egy új gamer egeret vásárolni, amihez a tanácsotokat szeretném kérni.
1.)
A felső határt 12 ezer-nél húznám meg(nagyon max 15k), ennél többet nem szeretnék kiadni rá.
2.)
Ebay-el megjártam párszor , egér téren semmikép nem néznék arra az irányba.
Hajlandó lennék akár használtan is venni, de az újat preferálnám.
3.)
FPS játékokra használnám, főleg csgozni szeretnék vele.
4.)
-Viszonylag nagy kezem van, a tenyér tövétől a középső ujjam végéig 18 cm.
-claw/fingertip
5.)
500-800 DPI fele szoktam mozogni.
6.)
-Itt szeretnék megjegyezni egy fontosabb dolgot.
Mint említettem feljebb, az előző egerem egy Gigabyte M6900-as egér volt. Ehhez vettem egy "Razer Goliathus Speed Terra Edition L (RZ02-01070300-R3M2)" típusú egér padot, viszont ezen nem funkcionált jól az egerem az egérpad színezettsége miatt. Szóval emiatt mindenképp olyan egeret szeretnék aminek nem fog ez gondot okozni. (Lehet ez a többségnek alap elvárás, de én szerettem volna ezt most kiemelni)
-Jobb kezes vagyok, a hüvelyujjamnál legyen 2 gomb mint a korábbi egeremnél.
-Ne legyen fehér.Az egérajánlóból néztem eddig és tetszettek: SS Rival 95/100, Razer Abysuss és Deathadder
Előre is köszönök szépen minden segítséget![ Szerkesztve ]
-
f.csaba21
csendes tag
válasz ribizly #64577 üzenetére
Szerintem méretre jók lennének, igazat megvallva eddig nem nagyon figyeltem hogy állnak az ujjaim, de clutch helyzet közben kétlem hogy palm lenne.
Szoktam nézegetni hardveraprot naponta, most van egy eladó aki Zowie Fk1+ egeret árul 15ért. Arról az egérről mi a véleményetek? -
Cirkaloo
tag
válasz f.csaba21 #64575 üzenetére
RIVAL 100at semmiképp nem ajánlom. 300at se mert ugyan úgy jelentkezik nála az, hogy elszaródik a balklikk.
Sajnos egy erősebb hirtelen/reflex kattintás következtében sikerült kettőnek is tönkretennem a balklikkjét..két hónap alatt. Gariba cserélte a steelseries, csak drága volt a posta dániába.
Valami kis fehér mini müanyag kiesett azt vége. Pedig soha nem ütöttem az egeret.Kinzu V2, V3-al nem volt ilyen bajom.
Zowie márkàt viszont még mernén ajánlani.
A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Zowie ZA13-hoz hol találok szoftvert? Mert a dobozában nem volt, a neten pedig a Benq oldalán a support fülnél nincs semmi.
Azért írtam ide, mert ez a topik pörög, hátha tud valaki segíteni gyorsba.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Cirkaloo
tag
az egér teljesen driver nélkül megy, így csak bedugod és működik, nem kell állítgatni semmit, telepíteni se kell, csak játszani. Szintén az egéren lehet beállítani, hogy jobb vagy balkezes fogást szeretnél illetve hogy milyen DPI-n akarod használni.
A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
ribizly
veterán
Itt a videó a LOD meg a polling rate állításához.
Van arra is valami bedugós módszer, hogy éppen a jobb vagy a bal oldali oldalgombok működjenek.
Ha a gomb kiosztás meg nem felel meg, akkor a X-Mouse Button Control a barátod.
A DPI állítás az adott a leírásból.
Egyébként meg ugye plug'n'play.[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz rumkola #64589 üzenetére
Remek, köszönjük. Legközelebb legalább offba, de inkább sehogy az ilyet.
Ki is fejtem kicsit: baromira nem érdekel senkit egy szakmai topikban, hogy kit hogyan húzol le kókány cuccokal. Itt pont az lenne a lényeg, hogy segítsük az átlagjúzert normális egeret választani.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Köszönöm a segítséget!
Logitech, Corsair, Razer felső kategóriához vagyok szokva, ott volt szoftver. A gombok programozhatóságát azért megoldhatták volna egy egyszerű Zowie szoftverrel. 20k+ egérnél, ez ne okozzon már fennakadást.
Ettől eltekintve az egér remek, és jobb mint az eddigiek.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
A főbb dolgokhoz igen. De az 5 gomb programozhatósága tetszés szerint az hiányzik. Külső szoftverrel ahogy látom megoldható, de a Zowie is kiadhatott volna ilyet.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
dobragab
addikt
-
ribizly
veterán
Egyetlen olyan felhasználás van (már a reinstall-t leszámítva), amikor ez zavaró tud lenni, ha nem a back/forward funkciókat használod: Linux környezet. Ott nem nagyon van könnyű megoldás arra, hogy újradefiniáld a gombjaidat, amíg egy ilyen belső memóriában tárolt dolognál (lásd Logitech) minden funkció amit beállítottál a gombokra ugyanúgy működik, mint Windows-ban.
-
quailstorm
nagyúr
Hello!
Kicsit rendhagyó kérdésem lenne, nem gamer egeret keresek, hanem ergonómikus irodai egeret napi sok órás használatra. A Genius DX-100-at úgy látszik nem szereti annyira a csuklóm. Árkategória 10k alatt.
Kicsi kezem van, Maurus DX-szel rendelkezek gamingre, de nem nagyon használom, mert szétizzadom a borítást, szóval ha nem játszok akkor inkább a vacak DX-100-at amortizálom.Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Sn4k388
tag
Sziasztok
A Razer jóvoltából nemsokára összejön a pont az egérre.
Eddig egyértelmű volt mert csak a Razer Mamba vezeték nélkülit lehetett választani, de most raktak fel a kínálatba egy másikat is a Razer Lancehead.Szerintetek melyik a jobb egér?
-
f.csaba21
csendes tag
válasz dobragab #64580 üzenetére
Itt láttam az egeret: http://hardverapro.hu/apro/zowie_egerek_eladoak_1
Egyébként nekem tényleg most az lenne top prioritás hogy passzoljon az egérpadomhoz(Razer Goliathus Speed Terra Edition). Nem tudom, lehet fölöslegesen parázok, de erről nem tudtok valamit? Az egy dolog hogy Gagyibállytal nem ment, de mennyi az esélye hogy esetleg a Zowie/Rival vagy a Deathader sem fogja tudni lekövetni a mozgást az egérpadon?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest