-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
Üdv, ágyból szeretnék mmo-t játszani, ehhez lenne szükségem egy vezeték nélküli egérre, olyan 3-4 tanítható gombbal legalább. Valami tippet kérnék. Ha lehet sokat nem szeretnék rá költeni, olyan 15k-ba meg kellene álljon. A tenyerem pedig nagy.
-
_Atesz
addikt
Amúgy ha valaki gondolkodna a Hama Urage Reaper NX egér vásárlásán, ne tegye (gondoltam leírom ha már idetévedtem).
Vezetékesnek azt vettem, árban, minőségben nagyon meg vagyok elégedve vele.
Nagy tenyerűeknek "palm grip" (tenyerelős) fogással kifejezetten ajánlott.
Esetleg szívesen látnék róla egy PH tesztet, kíváncsi vagyok a helyi szakik hogy vélekednek róla. -
_Atesz
addikt
válasz Skullwipe #55690 üzenetére
Az ajánlottakat nézve, a jelenleg is elérhetőkből a Genius Maurus akkor ami az érzékelőt tekintve jobb alternatíva, viszont nekem pl. kicsi lenne a mérete miatt.
bbdzyx: így van. Viszont vettem urage egérpadot (control verzió), az már nem annyira szimpi. Egy ősrégi Razer Goliathus padot váltott, hát bizony visszalépés.
[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
válasz zatnikutel #55826 üzenetére
Neked nem jött le oldalt a gumiborítás? Nekem volt 2 is és olyan fél év után már csak a rögzítő ragasztót fogdostam. No comment.
-
_Atesz
addikt
válasz zatnikutel #55836 üzenetére
Lehet én fogtam a kelleténél erősebben, vagy a fene tudja, mindenesetre nálam ez kizárta, hogy többet gagyibájtot vegyek egérből.
-
_Atesz
addikt
válasz quailstorm #55839 üzenetére
Az ok, csak amíg a dx-100 1,5-2k, addig amikről diskuráltunk az 5-7k kategória és az a nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
Tanácsotokra megvettem a G602-t, az Emag-on most 20k ingyen kiszállítással.
Szuper, minden porcikáján érződik a minőség, külön jó az érdes felület, a Naga-val ellentétben nem lehet könnyen benyomni az oldalsó gombokat, jó a hüvelykujj támasz is, a gép hátuljába dugtam a pici vevőjét és 2,5M-ra tőle is tökéletesen érzékel, méretre jó nagy az egér, szuper a szoftver..
Köszi a segítséget. -
_Atesz
addikt
Sziasztok, vezetékes egeret vennék, ehhez kérném a segítségeteket.
1. keret 15k
2. újat keresek, itthoni webshop-ból venném
3. többnyire netezés, néha egy kis FPS, de semmi nagyon pörgős, tehát nem kell szuper szenzor
4. palm grip fogás és nagy tenyerem van
5. normál érzékenység elég, nem rántok nagyokat az egérrel, nem szoktam nagyon mesterlövészkedni sem
6. legyen vezetékes (G602 van már, ez most az asztalra lesz), nem baj, ha meg tudom pihentetni az ujjaimat az egérgombok melletti résznél, sajnos erre nem ad módot a már említett G602 pl. Nem árt egy DPI állító gomb sem, valamint a már említett nagy tenyerem miatt valami nagyobb egérre lenne szükségem.[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
Sziasztok. Nagy tenyérhez keresnék palm fogású egeret.
Vezetékes érdekelne, játék csak néha és semmi gyors mozgás, pixel célzás, stb.
Összeghatár, lehetőleg minél olcsóbb, olyan 12k-nál azért ha lehet, ne legyen drágább.
Jöhet ebay link is.
Még ami fontos, ha lehet, akkor mindkét szélső ujjamat lehessen pihentetni. -
_Atesz
addikt
-
_Atesz
addikt
válasz _Atesz #72369 üzenetére
Üdv, ma érkezett meg a rágcsáló (Dream Machines Comfy S) a Lengyelektől, nagyon kényelmesnek érzem, nagyon jó puha, minőségi műanyag a borítása, engem nem zavar egyelőre a vezeték merevsége.
Kérdésem, milyen beállítást ajánlotok hozzá, illetve tegyem-e fel az 500MHz-es firmware-t?Szerk: ja igen, a bal és jobb klikk nyomáspontja fura, majd megszokom.
[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
Nem vészes, az egyik oldalsó talppal van valami, ugye adtak hozzá 4db cseretalpat, majd lehet lecserélem.
Balra mozgatásnál lehet érezni picit. Érzésre nagyon pontos az egér, és ha pihentetem a fő egérgombokon az ujjaim, akkor nem nyomom le a mikrokapcsolót, szóval nekem megfelelő a nyomáspont is.
Összességében elégedett vagyok, külön piros pont nekik, hogy egy héten belül megküldték.
Köszönöm az ajánlást, elégedett vagyok. -
-
_Atesz
addikt
válasz Synthwave #86008 üzenetére
A többi egerem könnyebb, alapvetően nem rángatnám, nem játszok gyors játékkal.
Igen, kitétel, hogy wireless legyen, mert a géptől messzebb is használnám, de ha közelebb is zavaró a vezeték.Igényem, hogy azért álljon meg 30k környékén, legyen jó a nagy tenyeremhez, legyen 6-8 programozható, makrózható gombja, továbbá energiatakarékos módja.
Mint írtam gyors mozgatás nem lesz, de azért legyen egy jó szenzor rajta. Vezeték nélküli jelátvitel legyen stabil. A görgő pedig precízen működjön.Szóval akkor lehet nem is a mikrokapcsoló miatt duplaklikkel?
Lehet csak nem akarnak túl jót alkotni.Más márka is szóba jöhet, természetesen, ha van valós alternatíva szívesen veszem az ajánlást, összehasonlítom ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
válasz Synthwave #86022 üzenetére
Megérkezett a 2 rágcsáló, a Logitech G604 és a Logitech G Pro Wireless.
Leírom a rövid tapasztalatom, hátha segítség valakinek.
Mind a 2 egér nagyon tetszik, szuper termékek.
A G604-nek tetszik a scrollozása, fantasztikus ötlet a szabadonfutó görgő, de a sima görgetése is nagyon jó. Nagyon kézre áll nekem palm fogással, ebben egyértelműen jobb, mint a G Pro, ugyanis az nem támasztja megfelelően alá a tenyeremet középen, lehetne kicsit magasabb középvonalon. Ellenben a G Pro kábeles töltése nagyszerű és közben is lehet használni az egeret, ebben egyértelműen jobb.
A súly nekem annyira nem számít, de hosszú használatnál el tudom képzelni, hogy a G Pro kevésbé fárasztó.
A G Hub szoftver is tetszik.Más: mivel észrevettem, hogy rendelhető itthon a Dream Machines DM2 Comfy S ( [link] ), ezért rendeltem egyet, legutóbb még a Lengyelektől kellett. Nekem nagyon bejött az egér, ajánlani tudom, aki a kategóriájában keresgél.
[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
válasz Synthwave #86131 üzenetére
Igen, megtartom őket. Géphez közelebb marad a G Pro, távolabb pedig a G604.
Nagyon jó, hogy egy vezérlő szoftverjük van, ami jól használható.
Elgondolkodtam egy Logitech G szériás billentyűzeten is, ami szintén makrózható, de sajnos a legtöbb nem magyar lokalizációs, továbbá nem valami jó róluk a vélemény, ahogy néztem, úgyhogy ezt lehet kihagyom.
Mindenesetre nagyon tetszenek az egerek, nagyon érezni rajtuk a minőséget, köszi még1x az G Pro ajánlást, játéknál azt fogom használni.
Volt egyébként egy esetem korábban a Logitech supporttal, írtam a központjuknak, hogy segítsenek ha tudnak, mert a korábbi G602 egeremnek elromlott a vevője és az univerzális vevő nem jó hozzá. Gari már nem volt az egérre, ennek ellenére küldtek ajándékba nekem egy speckó vevőt hozzá Hollandiából, UPS kiszállítással (ami talán a legdrágább).
Nem írtam nekik, hogy számtech-el foglalkozok, csak azt tudták, hogy egy átlag vevő vagyok, mégis ilyen szinten korrektek voltak. Nagyon pozitív meglepetés volt. -
_Atesz
addikt
válasz Synthwave #86134 üzenetére
Igen, az egy szuper billentyűzet, de sajnos egyrészt nincs programozható gomb, mint írtad, másrészt nem találtam belőle magyar lokalizációst.
Nekem meg ezek fontosak lennének. Akinek nem annyira és van rá kb. 80k-ja, annak nagyon is megérős lehet tesztek alapján, kimagasló minőség. -
_Atesz
addikt
válasz Synthwave #86142 üzenetére
Ja hogy..
Ma is okosabb lettem, elolvastam az ideillőt.
Mondjuk ha az olcsóbb anyagú gombok felülete nem kopik, már jó. Nekem egy olcsóbb Trust GXT 280 billem van, de az ASD rész már alig kivehető.
Nem igazán értem amúgy, miért nem csinálnak magyar ékezetes billentyűt, továbbá miért hagyták le a makrózható gombokat, pont egy ilyen profi cég...
Na mindegy, legalább megtakarítok jópár ezrest.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest