Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Locutus #54859 üzenetére

    Csak hogy beleszóljak :DDD , "vicces" ez a vita, amikor pont a hivatkozott hozzászólásban írja le Vanir, hogy VAN ÁTMENET, de te még mindig ott vagy leragadva, hogy foshalomnak lett nevezve szeretett egered tappancsa. Vagy a "van átmenet" részről direkt nem veszel tudomást?

    Amúgy szerintem olyan dolog ez, hogy (mondjuk legyen autós példa) ha valaki tartósan Bentley-khez szokott, akkor vérmérséklettől függően szemrebbenés nélkül lefoshalmozhatja mondjuk egy Polo kopogós műanyagjait, meg műbőr üléseit. Ezen nincsen semmi meglepő. Persze utóbbi elemek is használhatóak, és van aki elégedett is velük, mert nincs igénye/szüksége jobbra és az is igaz, hogy előbbi nevesített elemei nem érnek többet annyival, amennyivel többe kerülnek. Csakhogy ha visszatérünk az egeres példához, pont egy Bentley kaliberű egeret szereltek fel nem a legjobb talpakkal, ami, tekintve hogy ez egy filléres dolog, nem éppen egy szimpatikus húzás, még akkor sem, ha a G900 talpai nem annyira rosszak, mint amire a foshalom terminus technicus utalna.

    Viszont ha nem voltam figyelmetlen, eddig nagyvonalúan kerülted a válaszadást arra, hogy összesen hány egeret teszteltél, vagy járt nálad (meg milyen padokon), amik különböző anyagú talpakkal voltak felszerelve, és persze, hogy használtál-e már valaha jaffa féle teflon talpakat? Tehát mennyire van összehasonlítási alapod?

    Nyilván a foshalom kifejezés erős túlzás (legalábbis a G100s eredeti talpai szerintem sem voltak annyira szupergázok, de én nem is pampogok emiatt, lévén tizedannyi tapasztalatom sincs ezen a téren, mint a topic törzstagjainak), de itt csúnyán mondva egyenrangú vitapartner csak akkor lehetnél, ha hasonlóan nagy tapasztalatod lenne az egerek kapcsán. Ez nem személyeskedés vagy tekintélyre való hivatkozás (mindkettő egy érvelési hiba), pusztán a tényekből adódó következmény (feltéve ha jó a prekoncepcióm az egerekkel kapcsolatos tapasztalataidra vonatkozóan).

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák