-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz -Faceless- #55400 üzenetére
Igen, az LGS-ben hozhatsz létre profilokat, amik automatikusan aktiválódnak, ha általad adott programok vannak előtérben.
(#55399) TeebyKay
Mi, hogy, ne szívass má'!
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
bANDYka
tag
válasz TeebyKay #55399 üzenetére
Akkor mégegyszer:
1. Mennyi a keret? 20k
2. Használtpiac, és / vagy eBay? újat szeretnék
3. Mire használnád az egeret? mindennapos használat, kevés játék HoS, GTA klónok
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? palm, nagy kezem van előzőleg egy mx1000-es logitechet használtam az nagyon jól simult
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? nem tudom ez nem számít
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) dokkolós tölthető legyen ha még létezik ilyen vagy hosszú üzemidőseeing is believing...
-
viharhozo
addikt
válasz TeebyKay #55364 üzenetére
Azert ezt az Egerajanlot celszeru volna kicsit frissiteni. A draga, gamer egerek koreben biztos nagyon hasznos, de azert csak illene belerakni a filleres kategoriaba egy-ket olyan tipust, amit itthon, boltban is meg lehet venni, es nincs rajta figurativ/nonfigurtiv tetovalas.
Mert az egerek nagy reszet irodakban hasznaljak, aztan ha jonne a tudatos vasarlo, h mit vegyen, ures kezzel kenytelen tavozni, mert neki valo egyszeruen nincs.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
dobragab
addikt
válasz viharhozo #55404 üzenetére
Amik itthon, a sarki e-fűszeresnél vannak, mind nagyságrendekkel szarabbak, mint az ebayes G100s vagy Kana i-Cafe. Sajnos nincs itthon 7k alatt jó egér.
Egyébként én irodában G100s-t és WMO-t használtam.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Peddy789 #54994 üzenetére
Sziasztok,
nem napi régészkedni akarok, de ez az utolsó hsz., ahol a Razer Naga-ról esett szó.Én abszolút casual felhasználásra, nem MMO-hoz, csak single player ARPG-hez használom, de szerintem nagyszerű találmány.
Ha nem vagy hardcore, valóban sok a 12 gomb, de nem muszáj mindegyiket használni, viszont, ha csak 5-6-ot használsz (pár képesség és a 2 potion), a a többi gomb akkor sem kér enni.
Illetve még rá lehet bindelni pl. térképet, skillfát, inventoryt, és már nem is sok a 12.A használatot meg megszokja az ember néhány nap alatt és nem nyom mellé.
Ja, és nem vagyok Razer fan, sőt, a túlzásba vitt gamermarketing meg a millió színűség kifejezetten nem stíluson.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz dobragab #55405 üzenetére
En ertelek de teged, de azert kivetelesen kicsit probaljunk foldhozragadtabbak lenni! Tonkrement az egerem. Mit hasznaljak addig a 20-30 napig, mig megjon a kis kinaitol/koreaitol a refurbished/javitott/potalkatreszezett/akarmilyen eger? Netan egy masik aspektusbol, ceg leven szerencses volna a szamla is.
Egyaltalan nem ertek hozza, de nagyon nehezemre esik elhinni, h a vilagon minden fejlodik, kiveve az alsokategorias egereket, mert abbol vmiert egyre rosszabbakat csinalnak.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
NOKA32
aktív tag
Hello.
Egeret keresek.
Az ár lényegtelen, már kiprobáltam Mionix Naos 7200/ Logi g300s egeret de egyik sem jött be.
A Mionix ergonomikus és kényelmes volt illetve szenzorban is ott volt, csak én Fingertip fogást használok úgy hogy én csukloból mozgatom és letámasztom a tenyerem domb részét és csuklóig nem is mozog a kezem.
A mionixon pedig mindig ráfeküdt kényelmesen a kezem de szokatlan volt és a megszokott fogás miatt mindig be feszültek az újjaim.
A logi pedig nem lenne rossz csak kicsi, 1-2 centivel szélesebb is lehetne (igaz kétkezes) a kis újjam le ér és súrolja az egérpad. A szenzort tekintve nincs nagy igényen. Coirsair M60-M65 öt néztem lehet beválna esetleg még a Logi G600 tűnik kényelmesnek és még el is férne az a pár gomb, amugy java részt LoL, Borderlands Dishonored, el játszom olyan játékok ahol jelen van invertory. (erre is használnám)
Előtte egy Genius DeathTakert használtam azzal nem volt baj tökéletes volt, ja még az sem árt ha súlyozható a Logi túl könnyü volt.
Köszönöm. -
MaTpr0F
senior tag
válasz viharhozo #55407 üzenetére
Topikgazdánk aláírásában szereplő linkre ellátogatva, válogathatsz a közösség által tesztelt, filléres papírnehezékekből.
Az összefoglalóban valóban rendes gamer egerek sorakoznak, ennek oka, hogy abban az árkategóriában ezeket érdemes venni, ha fontos a játékteljesítmény (vagy inkább szenzor?).
Ha ez utóbbi nem lényeg - mert nem fontos a műtéti pontosság -, akkor a normális gyártóktól, amit számodra megfizethető mert minőségben hoznak egy jó szintet.
Ha meg "gamer" kell, de occón' (no offense, nem mindenki milliomos), akkor ami tetszik itthonról vagy ebay/aliexpresszről. Lehet válogatni bőven. Viszont 1 éven belüli elhalálozásnál ne jöjjünk vissza ide sírni. -
kemotox
addikt
válasz viharhozo #55407 üzenetére
Az olcsó egerek ugyanolyanok mind kb. Nem túl jók, de leginkább zsákbamacskák. Az meg gondolom egyértelmű, hogy képtelenség mindegyiket ismeri annyira, hogy legyen róla bármi konkrét vélemény, tapasztalat. Ami kevés is van, azok sem olyanok, hogy bárki nyugodt szívvel tudná ajánlani.
Azt szoktuk mondani, hogy ilyenkor el kell menni a legközelebbi boltba, és megvenni azt ami a legkényelmesebb. Logitechet és hasonlókat szoktunk mondani, azok azért megbízhatóbbak általában, mint a noname akármik. Persze lehet ez már megint nem a 2-3 ezres kategória. De én személy szerint inkább kiadok egyszer 5-7 ezret valamiért, mint X időnként - ami lehet 2 hónap, 2 hét, vagy 2 év is, ki tudja - azt a kétezret.Én meg azt nem hiszem el, hogy te nem hiszed el, hogy tele van a világ olcsó gagyikkal. Csak nézz körbe. Kína mindenhol ott van
-
e-newsee
addikt
válasz viharhozo #55404 üzenetére
Akinek általános használatú irodai egér kell, az úgysem jön ide kérdezni, hogy milyet vegyen. Aki meg mégis, azok közül a többségnek van valami spéci igénye (kisujj támasz, szabadonfutó görgő, stb). A maradék pár embernek pedig szépen elmondják az itteniek, hogy ha tényleg nem fontos a pontosság, siklás, súly, és egyebek, akkor menjen be egy MM-ba, és vegye meg a legkényelmesebbet. Azok pedig, akik idejönnek egy Superglide 1600 Gamer Master Evo típusú egérötlettel, általában megkapják a választ, hogy egy kicsivel többért már jó egeret is kapni, ami ugyan nem RGB, de legalább oda kattint, ahova szeretnénk.
De a környezetemben lévő emberekből kiindulva a 99% nem kérdez semmit, ha egér kell neki, hanem megvesz egyet a boltban, ami tetszik neki, és jó a mérete.
A másik pedig, hogy akkora a választék a snassz 1000DPI-s egerekből, hogy nincs az az ember, aki ezeket le tudná tesztelgetni, hogy melyik közülük a leghasználhatóbb.
Habár lehet, hogy egy-két évente lehetne csinálni egy nagy összehasonlító tesztet az olcsó egerekből. Szerezni valahonnan 8-10 db-ot, amik a nagyobb áruházakban előfordulnak (Trust, Hama, olcsóbb Logik, Belkin, stb.), és letesztelni őket csak az alap dolgokra. Csinálni egy Paint tesztet, PCS-t, polling rate-et, meg egy pár soros leírást, hogy fogásra milyen, mennyire csúszik, meg hasonlók. Egyrészt ezzel bizonyítható lenne a karácsonyfahuszároknak, hogy miért nem mindegy, milyen egeret vesz, másrészt lehet, hogy lenne pár szem mazsola a sz@rban, aminél mondjuk valami oknál fogva kicsi a jitter. Vagy mittomén. Aztán lehetne mondani, hogy ha már mindenképpen noname egér kell, akkó itt van ez, ez legalább az ócskák között sem olyan ócska.
Tudom, nem kis munka, de legalább pénzbe nem kerülne többe, mint egy 16-20k-s profi egér. Aztán a végén el lehet passzolni azokat is."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz joey04 #55414 üzenetére
Nagyjából ja.
Még a Logitechről is írnak mindenfélét a görgő mechanika megbízhatóságával kapcsolatban, akkor milyen lehet a többi (ha egyáltalán van még másik gyártó). Bár Logi előnye, hogy pl az én egyelőre félretett M705-ösömhöz van ebayen görgő szerelvény, ha netalántán megdöglene. Bár, hogy lekopogjam, 3 éve hibátlanul megy napi szintű használattal."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
core i7
addikt
Sziasztok Az lenne a kérdésem minél nagyobb a képernyőfelbontás annál nagyobb DPI-s egér kell?
-
-
csadesz
csendes tag
Sziasztok!
1. Mennyi a keret?
10-15k (de drágább alternatívákat is szívesen meghallgatok)
2. Használtpiac, és / vagy eBay?
mehet
3. Mire használnád az egeret?
Napi 10-12 órát van a kezemben munka miatt, viszonylag pontosságot igényel. Emellett egy kis COD4 is benne van levezetésnek, de nem HC gamingre kell
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
Palm, és nagy (ráadásul vékony) kezem van. Jelenleg egy Roccat Savut használok, amivel a méretét kívéve teljesen meg vagyok elégedve, viszont hosszútávon kezd kényelmetlenné válni
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Jelenleg 4000dpi-n, de 1600-2400 már bőven megfelelő lenne
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Legyen kábeles! Gombból nem kell sok, de azért egy pár funkció gomb nem árt ha van rajta, viszont nem létszükséglet.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
Érdekes....
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz PR0JECTNR56 #55433 üzenetére
A D2FC-F-7N adatlapján is rajta van, hogy 5M klikk. Enyhe 400-szoros túlbecslés
-
Vanir
veterán
válasz MarioAna #55431 üzenetére
Amúgy ez egy billzet+egér kombó, és 11000-ért marhán megéri egy Kailh-es mecha szvsz. Főleg úgy, hogy az egeret el tudod adni 2000 környékén lazán.
[ Szerkesztve ]
-
oliwwer
aktív tag
Srácok!
Most vettem pár napja egy genius maurus gx gaminget. Hardcore csgo-ra vettem. Fa asztalon játszom, de nem tudja lekövetni a gyorsan elrántott mozdulatot. 450 dpi-n játszom, 250-500-1000 hz-en is produkálja ezt a jelenséget.
Kérdésem:
DPI váltás segíthet ebben,vagy egyértelműen a szenzor nem elég ilyen gyors mozdulatra? Nemtudom, hogy lehet-e köze hozzá.
Logi g100s-sel ugyanezen a felületen játszottam, és annak nem volt ilyen problémája. Lehetséges hogy egy minőségibb egérpaddal jobb lenne? Csak akkor azt nem értem, hogy a g100s miért működött így is gond nélkül (mármint mozdulat gyorsaság felvétele terén)
Köszönöm!
-
jaffa 2843
Ármester
válasz oliwwer #55438 üzenetére
"Hardcore csgo" "Fa asztalon játszom"
Egérpad mindenképp kell, akár irodai munka, akár hárkór cségó.
(#55439) csadesz
Nem a speckóknál írt méret számít, hanem a forma és az, hogy ahol ténylegesen fogod az egeret, ott mekkora.
Van nálam egy XTD, ami a Savu-nál nagyobb, de még ez sem akkora, mint a DA.[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
oliwwer
aktív tag
válasz jaffa 2843 #55440 üzenetére
"g100s-sel ugyanezen a felületen játszottam, és annak nem volt ilyen problémája"
de köszi. akkor bepályázok egy padra
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Rival 500?! Nekem teszik. 15 gomb pont elég lenne (tudom ezt itt biztos sokan keveslik, de hát ne legyünk telhetetlenek ...)
A PixArt PWM3360 meg jó szenzor, úgyhogy akármi is lehet belőle. Szívesen olvasnék egy tesztet.
-
Revesz
aktív tag
Szerintetek ha az egér vezetékét a monitor tápkábele mellett viszem el a gépházig az okozhat bármi problémát?
-
Skullwipe
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest