-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
nézegetem az ajánlót, de azért bepróbálkozok, mert nem találtam róla infót, gondolom azért nincs az ajánlóba mert nem jó ?!?
Asus Cerberus
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz bandi0000 #54102 üzenetére
valszeg hanyagolom, és akkor a sica lesz
viszont írták, hogy könnyen lehet kattintani, én olvasás közbe szeretem rajta hagyni a kezem az egéren, és akinek ilyen van vagy van vele tapasztalata, az megtudná mondani, hogy ha rajta hagyja az ujjait akkor kattint e az egér? mert nekem az lenne a jó ha csak akkor ha én akarom és véletlen ne
-
dobragab
addikt
válasz bandi0000 #54102 üzenetére
Keresőbe beírva: Asus Cerberus, 9. találat. Megszámoltam.
Az egérpad és a LOD viszonya erre. Valószínűleg az A4tech döggel is ez a baj, bár azoknak a lézereseknek kb. minden baja van, volt már a kezemben pár.
Kábé bármi más, ami nem fekete Sica + fekete szövetpad. Az az egyetlen, aminek olyan brutál alacsony a LOD-ja, és még bugos is. Fehér Sica mehet, de az meg fényes, csúszós. Kattintással semmi baja nincs szerencsére.
Logitech G100s-sel nem igazán tudsz melléfogni, csak ha megdöglenek a kapcsolói. Ebayen bagóért van, és még az esetleges javíttatással együtt is olcsóbb, mint kb. bármi.
Vagy SS Kana i-Cafe, még olcsóbban. A jobb oldalgombja útban lehet, és max. 800 dpi.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
bandi0000
nagyúr
válasz dobragab #54106 üzenetére
tehát ha biztosra akarok menni, akkor műanyag pad és egy jobb egér
ez eddig oké. kezd körvonalazódni csak túl sok dologra kell figyelni
viszont, nem értem a valóságba hogy működik ez az ajánlott DPI dolog, laikus vagyok, saját egeremből indulok ki, minél nagyobbra állítom annál gyorsabban mozog, de ha az adott egér dpi-jét adott értéken hagyom, akkor valószínűleg lassú lesz nekem nem?
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm, úgy néz ki egy a logitech G302 lesz, de még meg kell néznem, hogy jó e nekem kényelemre
viszont ha jól olvastam ez optikai, és akkor ennek jó az a szövet egérpad ami a mostani lézeresnek nem volt jó ugye?
(#54113) dobragab: Most már billentyűzetet is kell cserélnem
na majd meglátjuk, mindenesetre szívom a fogam rendesen, egy negyed VGA árát kell elkölteni egy egérre
[ Szerkesztve ]
-
fsgl
csendes tag
Sziasztok!
Az ebayen kapható Intellimouse 3.0król van valakinek tapasztalata? Eredetiek vagy hamisítványok?
pl:
http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Optical-IntelliMouse-Explorer-3-0-9000FPS-25G-54IPS-Optical-Mouse-/281692150940?hash=item4196291c9c:g:cC4AAOSw~OdVVKO-Előre is köszönöm!
-
Jazz
veterán
válasz TeebyKay #54115 üzenetére
Köszi, meg van. Már csak az egeret kell kiválasztani amit aztán szétbuherálok.
Olvastam az összefoglalóban a "hangos egér" epikus hősköltemény komikus paródiáját.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha az írás alapját azaz elképzelés szolgálta, hogy egy magányos srác otthon ül egyedül a szobájában és zavarja a kattogás...ok.Viszont a legtöbb esetben arról van szó, hogy pl. éjszaka gépezel, és a kedvesed ott alszik melletted.
Vagy egy tárgyaláson vagy és olyan a szituáció hogy nem igazán szerencsés ha kattogsz megbeszélés közben.
És még ezeregy ilyen helyzet van. Ilyenekre kell gondolni.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
0021666
tag
Sziasztok! Jelenleg egy törött-kopott-szigetelőszalaggal összefogott A4tech x747 egerem van. Nagyon érik a csere, szegény már 4-5 éves. A keretem 10k körül lenne, pár ezerrel fölé megyek ha muszáj. Használtat nem szeretnék venni, de eBay szóba jöhet! Az egeret kicsit hardcore-abb gamingre (CS:GO, LOL) használnám, főleg a CS:GO miatt fontos lenne a minimális input lag! X7 egér stílusa is keskeny, hosszú, palm grippel fogom, hasonlót keresnék! A gyűrűsujjam oldalt, a kisujjam mellett van (jobb esetben akkor is, ha az egeret fogom ) A programozhatóság szempont lenne, pl oldalt egyik gombot át tudjam programozni egy betű nyomására az in-game talk/teamspeak miatt. Jelenlegi egeret 1600DPI-n használom, ennél nagyobb igazából nem kell nekem.
Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
-
0021666
tag
Köszönöm szépen az ajánlásokat, tetszik az egér, néztem pár tesztet is róla. Mivel vámhatár felett van és Hongkongból küldik, így megkérdezem azért, mennyire szeretik az egereket vámolni?
Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
arminlok
senior tag
Ez vajon eredeti? Tul olcsonak tünik.
-
konikan
aktív tag
Üdv!
Logitech g303-ban kotyog a szenzor. Utánaolvasva látom, hogy ez típushiba, az egyeneshúzást befolyásolja. Volt ilyennel tapasztalata valakinek? Garanciában vissza, és csere?
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
chrisnagy13
senior tag
-
konikan
aktív tag
válasz chrisnagy13 #54131 üzenetére
Media Markt-ban vásárolt a dolog, így meglátom mi lesz.
(#54130) dobragab
Köszi."-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
addikt
válasz chrisnagy13 #54131 üzenetére
3 napon beüli hibás termék esetén a pénzt visszakérhetted volna.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Jazz
veterán
Úgy néz ki meg van a választott egér, Roccat Kone Pure Optical.
Sajnos itt is van negatívum, rotyogós görgő: [link]Ez ellen is van valami? (Japán Omron, teflon talpak beszerezve).
(A G402-n a brutális középső gomb, a Ninox Aurora a levegőben lógó egérgombok miatt esett ki. Azért az hihetetlen hogy 20k-s egereknél ilyenekkel kell szórakozni. Miért nem tudnak normális görgőt csinálni. A gagyi 1000Ft-os Gigabyte GM-M5050 meg tökéletesen puhán hangtalanul jól elkülöníthető fokozatokkal jár.)
free your mind
-
törölt tag
Szép napot mindenkinek !
A kiszemelt egerem már megvan,egy Asus ROG Sica.
A kérdésem a mikrokapcsolók cseréjéhez vonatkozna.
Ki szeretném őket cserélni japán Omronokra.A két szélső gomb alá ugyebár a D2F-01F-T típusszámúak mennek.
A középső görgő alatti darabnál viszont elakadtam,mert ide három féle nyomáserősségű is mehet.
A kérdésem az lenne felétek,hogy a görgő alá melyiket ajánlanátok ?1, D2F-01F-T 0.74N [link]
2, D2FS-F-N 0.85N [link]
3, D2F-01 1.74N [link]A görgő alattit is szoktam használni játék közben igen sűrűn,ezért is érdeklődöm.
-
quailstorm
nagyúr
Hello!
Megvettem életem első komolyabb egerét. Genius Maurus Land Series GX.
Dobragab tesztjéhez képest nekem annyi a diff, hogy itt a képen a szenzor fölött nekem b betűvel végződik a szám nem c-vel.
Szétszedés nélkül meg lehet tudni a szenzor típusát? Bár érzésre nem herélték ki, és a driver is 2013-as amivel megy.
A talpa az kaka, remélem jaffától tudok rendelni. Amúgy ájulás nekem. Egyik gombbal sincs bajom de ebben lehet az eddigi egerek a ludasak:
Sweex, Trust, Genius netscroll, Ione (sulinetes), a nagy kedvenc 890Ft-os Kolink MOA133, és most egy újabb, keresztbeszenzoros Netscroll van. Eddig az a legrosszabb a fürge szenzor ki-be kapcsolás miatt. FPS-nél a Kolink lustasága miatt nem ment low energy state-be, ez a fos azonnal belemegy. Meg keresztbe épített szenzor, ne soroljam tudom.Egérpadot legalább már használok, promós a Veletechről, de jól siklik rajta a cucc, nem egy vászon 200Ft-os. Viszont kicsi.
15cm-es a kézhosszom középső ujjtól csuklóig, úgyhogy tenyeres fogásra jó nekem a Maurus. (igen hobbit)
Arra leszek kíváncsi meddig bírja majd, meg majd a súlyt kell eldöntenem. Most teszt nem lesz lévén gépem kipusztult, remélem kevesebb mint 1 hét és megy a csapatás. Most egy Samsung new Series 9 2012-ben van...
MS-féle egérgyorsítás hiányát is szoknom kell de közvetlenebb lett sokkal, nem lesz baj.
A LOD viszont nagy. -
weri
senior tag
válasz quailstorm #54140 üzenetére
Velemenyem szerint nem valasztottal tul jol. Lezeres valtozatot vettel ha jol latom. A genius markat eddig mindig ugy tapasztaltam meg hogy hamar tonkremennek :\
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
weri
senior tag
válasz quailstorm #54142 üzenetére
Akkor rossz tipust irtal mivel a GENIUS Maurus Land Series az lezeres szenzort kapott a GENIUS Maurus X meg optikait. Nem mind1
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
izee
őstag
Mindkettő optikai, az X változat viszont a rántásokat kevésbé bírja - utóbbi egyébként általunk nem volt tesztelve.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
weri
senior tag
válasz quailstorm #54145 üzenetére
Ertem, en csak iponon neztem, es pont forditva van irva Akkor rosszul adtak meg a dolgokat
-
Jazz
veterán
válasz dobragab #54148 üzenetére
Most akartam venni Roccat Kone Pure Optical-t. Mi az oka annak hogy eladtad? [link]
Esetleg mit javasolnál helyette?Más: itthon 22k az egér.
Itt viszonylag nagy a választék: [link]
De mindenhol ennyibe kerül.Ez is ugyan az? [link]
Ez viszont 4k val olcsóbb. De ez is Kone Pure. Ez is ugyan az? [link]
Azért kérdezem hogy az utóbb kettő is ugyan az az optikai egér-e, mert tök más a leírás, dehát mint tudjuk azok fabatkát sem érnek.
Tudtok néhány (gondolom) külföldi boltot ami megbízható, ahonnan érdemes beszerezni? Vagy inkább érdemes lenyelni az itthon "rendkívül kedvező" árakat?
[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest