Új hozzászólás Aktív témák

  • kristof123

    őstag

    válasz ThorsHUN #24126 üzenetére

    Szia!

    Az élettartalmáról annyit tudnék nyilatkozni, hogy mind a két egérre 3 év jótállást vállal a logitech, így elég nehéz velük mellényúlni.

    Én a g5oo-at már megöltem (lassan 3 éves) és lusta vagyok megcsinálni. Mikrokapcsoló gond meg már a kábele is lehet meg van törve. (Mivel tudok forrasztani nem küldeném vissza gariba, hanem magam fogom megjavítani. Egy kis gyakorlás, elfoglaltság sosem árt. :DDD ) Anyu használja most, nála nem jönnek elő a problémák.

    "Viszont az eger pontossaganak erzekelesehez mar hardcore-abb jatekos szuksegeltetik, vagy egy casual jatekos is eszreveszi a pontossag valtozast?"

    Szvsz igen és
    erre annyit tudnék írni, hogy ha már veszel valamit, kiadod rá a sok pénzt, akkor az legyen már jó is. Vagy rosszul gondolom?
    Low sens-re csakis a g4oo-at ajánlanám, de ha mid-high sens-el játszol bőven jó lesz a g5oo is.

    (#24127) Pocokk:

    Nekem van A4tech egerem és ráadásul elméletben a "jobbik fajta", de szörnyű. Kb két hétig bírta a strapát. Gariba is visszavittem, de nem csináltak vele semmit és visszaadták mondván, hogy ez jó. Itt fórumon is sok panasz van rá és többen írjták, hogy elhalálozik idő előtt. Azóta ott porosodik a szekrényben, még édesanyámnak sem kellett, mert a g5oo jobban tetszett neki és inkább azt használja. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák