Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    válasz Formaster #18936 üzenetére

    Én is nemrég tettem szert egy Naos 3200-ra, leírom pár szóban a tapasztalataimat:

    - Az egyik legkényelmesebb egér, amit valaha használtam. Az alakja alapján azt hittem, inkább palm gripre lesz való, de valójában a közepesen nagy kezem lelóg róla, viszont a jobb oldalon kitüremkedő rész (kép) meglepően jó fogást biztosít egy fingertip fogáshoz, ha elég nagy hozzá az ember keze.

    - A szoftver korrekt, makrókat és polling ratet is lehet benne könnyen állítani, amiket az egér memóriájában tárol. Nagyon bosszantó azonban, hogy a DPI állítás csak 3 szintű (800/1600/3200). Ezek után a három eltárolható profilnak nincs túl sok értelme...

    - A felületen használt anyag nagyon jó fogású, de az anyag- és összeszerelési minőség közel sem tűnik hibátlannak:
    használtan került hozzám az egér (bő fél éves), és a görgő enyhén nyikorog, a dpi váltó gombok is nyöszörögnek és kicsit akadnak, megbízhatatlan a nyomáspontjuk. A fő gombok ugyanakkor rendben vannak.

    - A szenzor nekem korrektnek tűnt, bár én nem szoktam kiakasztani őket. Mintha egy kis negatív gyorsulást éreznék, pedig nem olvasni ilyen panaszokat erről a 3060-as szenzorról, úgyhogy fenetudja. Valahogy mégis más a karakterisztikája, mint a 3080-as Mx518-nak ugyanezen a padon.

    Egy SS QcK+ padon használom, a csúszása a gyári talpakkal tűrhető (lecserélni nem fogom őket, mert böhöm nagyok:) ), a LoD is - rémtörténetek alapján többre számítottam.

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák