Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz CactuS #18274 üzenetére

    No, akkor kiegészíteném az előző hsz-emet (hátha így már nem lesz ignore és tudtok segíteni...).

    Az első hsz átolvasása után sem igazán jutottam közelebb a megoldáshoz. Azt eddig is sejtettem, hogy egy újabb logitech nem lenne rossz választás - a supportjuk tényleg jó, annak idején bemondásra cserélték a meghibásodott egeremet nagy bocsánatkérések közepette -, viszont a lentebb is írt formai elvárásokat nem igazán tudom leszűrni.

    Razer nem bővelkedik Wirelesses egerekben - talán az Orochi van ami kulturáltan néz ki, de a formája nem annyira hasonlít a Revora és még az MX Performancenál is drágább -.

    Steelseriesnél csak a Wow-Wireless MMO Mouse-t láttam, de az ritka randa, az árát már meg sem néztem.

    MS: Cégnél van aki hasaznál IntelliMouse 3.0-át - az a világos/sötét szürke, ha jól tudom -, azoknak a fogása nem jó, szintén más, nekem "csúszkált" a kezemben, illetve a kisujjam "görcsölt" tőle egy idő után. (22 cm a középső ujjamtól a tenyerem aljáig a kezem mérete. Nővéremnek közel sincsen ekkora keze, de a hasonló méretű egereket kedveli, mint én)

    Logitech oldalán egy egeret találtam, ami hasonlít formában a Revora, de kisebb tudású - az oldalán megvan ugyanaz a remek gumiborítás is - ez pedig az M705ös. A probléma ezzel az, hogy jóval rövidebbnek tűnik, mint a Revo, így az egér is jobban "domborít" - hülyén hangzik - és tartok tőle, hogy ettől kényelmetlen lenne.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák