- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
correctman
tag
Tisztelet mindenkinek
Tanácsra lenne szükségem.
Jelenleg egy Logi MX Revolution egeret nyustölök de szeretném lecserélni valami "gamer" cuccra.
Formára˛fogásra hasonlót keresek de legyen vezetékes. Lélektani ár 15e....
Mit javasoltok ?
Szívem a G500 felé húz mert meg nem csalódtam a Logitechben , viszont nem tetszik.
Kinéztem még egy Corsair Vengeance M60-at. Ez bejövős meg egyedi de az a Sniper gomb szerintem totál rossz helyen van + nem hiszem hogy valaha is megnyomnám.
Na szóval olyan egeret keresek ami egyedi , minőségi (nem kell hogy mindenféle ledek villogjanak nekem) , sőt az egyszerűség híve vagyok. Minnél kevesebb gomb annál jobb.
Ami nem jön be az a Razer (fogtam már párat de nem az én kezemre van kitalálva) és a noname márkák.
Szerintetek mi lehet az ideális álomegér számomra ?
Ja meg egy RAT 5-el is szemezgetek........ -
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
A topik fejeseihez lenne egy kérdésem! Miért nincs egy darab Roccat egér sem az ajánlott egerek között? Ennyire nem lennének jók vagy valami más oka van? Elég sok haveromnak van és mindenki dicséri.
Erről a Roccat Savu-ról van valakinek tapasztalata, bármi hozzászólása?
Üdv,
Zimmi" Just remember Manchester is RED! "
-
janihunk
senior tag
Sziasztok valakinek van tapasztalata ezzel az egérrel?: GIGABYTE GM-M6900 Hosszútávon milyen hibái vannak? BF3 hoz kéne főleg meg netezni.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Zimmi91
addikt
válasz jaffa 2843 #16558 üzenetére
Utána olvastam én is annyira nem írnak róluk jókat!
G400 vagy DeathAdder v2 lesz ez már biztos, csak attól függ mire lesz keretem" Just remember Manchester is RED! "
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Zimmi91 #16559 üzenetére
Javasolnám, hogy tapogasd meg őket, hogy melyik lenne kényelmesebb, de látom te is győri vagy. Lehet próbálkozni az Árkádban lévő MM-ben szokott kirakva lenni egy G400 (legutoljára nem volt amikor voltam).
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Zimmi91
addikt
válasz jaffa 2843 #16560 üzenetére
G500 volt azt megfogtam! De DAt nem tudom hol tudnék nézni
" Just remember Manchester is RED! "
-
jaffa 2843
Ármester
-
Zimmi91
addikt
válasz jaffa 2843 #16562 üzenetére
Nem tudom megéri-e azt a plusz 6-7k amennyibe kapok DA-t ! Mindenképp újat vagy legalább fél év garanciást akarok!
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Zimmi91 #16563 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, hogy neked megéri-e. Én jobban szeretem a DA formáját. A G400 nekem kénylemetlen. Jelenleg is egy MS IME 3.0-át nyúzok, amit mindössze 3ezer Ft-ért vettem használtan. Életem legjobb vétele volt
Ugyanennyiért pedig lehet új MS WMO-t venni ebay-ről.[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Zimmi91
addikt
válasz jaffa 2843 #16564 üzenetére
Ez még a jövő zenéje mire lesz pénzem
-
deatom
tag
zowie cuccairól van már valakinek tapasztalata?
zowie ec2 evo egész kézre állna, de majd 18 ért..... -
Avela40
csendes tag
Hi!
Notebookhoz szeretnék egeret venni, és ezt az egeret néztem. Szerintetek megéri? Van valakinek valami tapasztalata vele? Az eladót ismeri valaki?
Üdv, Avela40
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
drtimot
aktív tag
válasz Avela40 #16568 üzenetére
Nekem van egy ilyenem (bár kihasználatlanság miatt árulom én is itt - de igyekszem nem részrehajlón nyilatkozni), mi érdekel róla?
Logitech egérként nagyon jó minőségű benyomást kelt, nincsenek rajta zörgő, csúnya vagy rossz fogású alkatrészek. Az alakja viszonylag egyedi, érdemes lehet kipróbálni, mielőtt megveszed. Érdemes figyelni arra, hogy bár egy elemmel is működik (!), két elemmel (...mint minden két elemmel működő egérnél) már egész komoly súlya van - gyenge csuklóhoz nem ajánlanám.
A másik dolog, amin gyakran meglepődnek az emberek, hogy a görgő nem funkcionál gombként (bár a felette levő gomb default funkciója ez), mert lenyomásával lehet váltani a szakaszos és folyamatos görgetés között.Ez az új Darkfield szenzor pedig látszólag tényleg bármilyen hülye felületen elboldogul - pár nappal ezelőtt ebben a topicban válaszolva egy kérdésre próbáltam üvegen is.
Persze vezeték nélküli egérként akár kicsit is komoly játékhoz nem ajánlott (ld. 1. hsz.).
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
whited
addikt
Sziasztok
~10k-ért szeretnék lehetőleg laser egeret venni amit főleg játékra használnék, előző egerem 1 MS habu volt de sajna kábelszakadáson esett át és hát tönkrementHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
nyunyu
félisten
válasz drtimot #16569 üzenetére
Érdemes figyelni arra, hogy bár egy elemmel is működik (!), két elemmel (...mint minden két elemmel működő egérnél) már egész komoly súlya van - gyenge csuklóhoz nem ajánlanám.
Ha valaki sokat hasznal nehez egeret, akkor egyreszt hozzaerosodik a csukloja, masreszt a meteres lobalasok helyett raszokik az 1000dpi koruli felbontas maximalis kihasznalasara, alig par centiket mozgatja az egeret.
Nekem pl. tul konnyuek az elso hozzaszolasban ajanlott egerek.
Melohelyi ex-egeremmel (GB GM-M7000) ugy kellett banni, mint a himestojassal, hogy ne roppantsam ossze az MX700/1000/Revo vonalon edzodott kezemmel.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
F-ECT$
titán
Tönkrement a szeretett Logitech MX 518-am, vennék egy új egeret. Ha jól látom, akkor még mindig lehet kapni ilyet. Érdemes ezt választanom, vagy ezért az árért van jobb?
Dive ever, work never.
-
giornalista
senior tag
továbbra is húzom-halasztom az egér-vásárlást, leginkább anyagi megfontolásokból. de most sikerült olyan idegállapotba hoznia az eddigi egeremnek, hogy kénytelen leszek rászánni magam a vételre.
a G400-as árában keresek igazából, és őt nagyon javasoljátok, és sok helyen olvastam jókat róla. megfogni még nem volt szerencsém, igazából nem is tudom, hogy merre kellene próbálkonzom, mely üzletekben lehet (Budapesten) megpróbálni.
mindenesetre nekem elég nagy tenyerem van, és ráfektetem az egérre, úgy fogom. szerintetek nem kicsi a G400-as? vagy van az ő kategóriájában nagyobbacska, de hasonlóan jó egér? nézegettem a DeathAddert, az nagyobbnak tűnik, de majdnem kétszer annyi pénz is.
-
giornalista
senior tag
még egy olyan kérdés, hogy [link] ezt az egeret (GIGABYTE GM-M6980) mernétek ajánlani? néhány hozzászólással korábban került elő, mint egy nagydarab, de pontatlan egér. a teszteken viszont nem írtak rosszakat róla. 8000-ért adja az ipon.
továbbra is BF3-ra, illetve más FPS-ekre kellene, sima public meccsekre. szeretnék javulni a felszerelés által is. ha nagyon rossz ez az egér, akkor nyilván el is felejtem. ami megfogott benne, a mérete így első ránézésre, olvasatra.
-
WolfheartGR
őstag
válasz giornalista #16575 üzenetére
Ikari, deathadder, ms 3.0, g400
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
törölt tag
Sziasztok!
Ilyen vagy ehhez hasonló ( egyszerű forma, vezeték nélküli, asztali töltővel rendelkező ) egeret szeretnék beszerezni. Tudnátok ajánlani valami típust ami idehaza is kapható?
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Sziasztok!
Keresem az egyik legjobb vezeték nélküli egeret, mely parányi adóval rendelkezik.
Lehet bluetoothos is, de mindegy, hogy a beépítettet használom, vagy vmi kicsi csodát.
Szempont, hogy ne legyen kényes felületekre, ne legyen lemaradva, kényelmes legyen, nem kell (lehetőleg ne is legyen) nagyon mininek lennie. 3 gomb+görgő elég.Eddig két egérrel vagyok teljesen megelégedve, az egyik egy ms wheel mouse optical 1.1a, a másik pedig egy Razer Deathadder.
Gondolkodtam Logitech Lucky Box-on (8990Ft), mely M505-M705-MX Air vonalon mozog. Láttam Asus WX Lamborghinit is pl., de érdekes formájú képek alapján. Razer Orochit is láttam. De szembejött velem egy Logitech M175 is (bár ez azt hiszem túl kicsi). Sajnos nem tudom őket élőben kipróbálni, legkésőbb hétfőn rendelnék.
Ár: 10k és alatta, de nem riadok el drágábbtól, ha van megfelelő indoklás, mivel hosszú távra és huzamosabb használatra lesz.
Jelenleg a Lucky Box felé húzok, mint elvakult szerencsejátékos
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
De tetszenek a Logitech MK520, MK710, stb. Egér+bill. kombók is, amennyiben a mellékelt egerek megfelelő minőségűek és így jobban jönnék ki árban, mint külön megvásárolt bill+egér.
Logitech MX anywhereről meg performanceról pedig jó véleményt nem nagyon hallottam sajnos.
De lehet M705 lesz célirányosan, Lucky Boxozás nélkül, amennyiben nagyságrendekkel jobb az M505-nél.
Szerk: Azért jól elbeszélgetek magammal
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
sziasztok!
lehet hogy nem pont a topikba illő a kérdés, de elhagytam a gigabyte M7700-as vezetéknélküli egerem vevőjét, ezt utólag szerintetek lehet pótolni?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Benhill
senior tag
Nekem sem teljesen a temaba kapcsolodika kerdesem.
Van nekem egy deathadder v1 egerkem, ami 5 eves (megjelenes utan par hettel vettem meg)Bal mikrokapcsoloja kezd rosszalkodni, neha duplakattint. Kerdezem en hogy ilyen mikrokapcsolokat lehet venni valahol, vagy milyen tipusu kell bele?
Esetleg megcserelni nem lehet oket, vagy masik egerbol atrakni? Ha forrasztani kell hol tudom megcsináltatni?Valamint a teflontalpacskai is eleg kopottak mar, egyszer mar leszedtem oket majd vissza a tiszitas miatt(ekkor meg jo volt a mk, igy azt nem vettem szemugyre).
A 2 gombjáról is lekopott már részben az a selyem tapintású réteg ami megakadályozza hogy retkes maradjon az egér.
Végülis arra akarok kilyukadni hogy szenvedjek vele és költsek rá több ezer forintot, vagy inkább vegyek újat? Ha veszek már deathadder v2-t akarok a forma miatt, csak nem épp olcsó a 18ezres árával...
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Benhill #16584 üzenetére
Ezt elnezve TTC kapcsolok vannak a DeathAdderben.
Fo gombjai helyere siman beepitheto az elso hozzaszolasban olvashato japan Omron, viszont az oldalso gombok helyere az alapvaltozat helyett a jobbra hajlitott labu kivitel kell. (D2F-01F-A)
Nem tudom, ilyet tart-e az a bolt, ahonnan szoktuk hozni a rendes gombokat.Hmm, mar a TTC is 10M kattintast
hazudikmarketingel nemelyik kapcsolojara.
Masik vicc az, hogy a TTCek forditva jelolik a hajlitott labu kapcsolokat, toluk balos kivitel kell.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
malwy
senior tag
válasz nyunyu #16585 üzenetére
Tapasztalattal bizonyíthatom, hogy megéri cserélni. Pár száz forintból cserélhető, jobb a kattintás mint új korában, eszköznek pedig egy párezres páka is megteszi, különösebb tapasztalat nélkül.
(Szóval munkadíjként se számíthatsz sokra, amennyiben mást kérnél meg, hacsak nem vág át)Én viszont holnap veszek egeret. Na akkor mi tévő legyek? Lucky box? Pár hsz-el írtam le ömlengésem ezzel kapcsolatban..
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
hali
ezt néztem ki játékra magamnak, mit szóltok hozzá?Xbox One: bandymnc
-
F34R
nagyúr
Mire bukkantan Deathadder replika 2,5 k-ert
(#16587) bandi0000
ugye elolvastad az 1 hsz-t?
miert nem akkor mar 710Bf-t veszed?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Egy nagyon gyors kérdés hozátok
Az elromlot egerem(Microsoft
SideWinder X8 ) helyette veszek egy LOGITECH G400 egeret(kénytelen leszek megszokni hogy ki leszek pányvázva a dróttal) de a kérdés hol vegyem
Két lehetőség van
PCX.hu. 9.729Ft 3év garancia
Ipon 10.334Ft 2év garancia
Honnan vegyem?pcx-et nem ismerem egyáltalán megbízható üzlett
Holnap adnám le a rendelédemet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
eriktoth
tag
Üdv!
Kicsit OFF lesz talán, de lenne egy olyan kérdésem, hogy logitech oldalán van lehetőség emailban információt kérni termék szám meg egyéb dolgok alapján az lenne a kérdésem, hogy az email lehet magyar nyelvű vagy angolul kell? Illetve, hogy válaszolnak e megfelelően?
Előre is köszönöm
-
Phvhun
őstag
http://conflex.hu/webshop/silverline_egerek-xpert_tp_nm2050_lezer_eger
Csak 500 millió gomblenyomást bír el. -
Yany
addikt
Sziasztok,
Notihoz szeretnék egy nem túl elborult árú egeret venni. Az alábbi preferenciákkal:
- Asztali egérnél mindenképp kisebbet, de notis egerekhez képest lehet picit nagyobb akár
- Wireless: Bluetooth vagy valami megbízható rádiós tech.
- Minél tovább bírja az elemmel (vagy legyen lithiumos, újratölthető)
- A görgője racsnis legyen (vagy kapcsolható)
- Legyen rajta vissza gomb (böngészéskor én rengeteget használom)
- A görgőt középső gombként kényelmesen be lehessen nyomni (némely logitech egérnél nehéz úgy csinálni, hogy ne görgessen el vele az ember)
- Nem játékhoz kell, úgyhogy a minél többféle felület/megbízhatóság a lényeg, nem a lag
- 10e Ft alatt legyen, de inkább 5-6e körülEgyelőre három jelöltem van, de szívesen hallgatok a lebeszélő/rábeszélő véleményekre:
1. Microsoft BT Mouse 5000
2. Logitech M515
3. Dell 570Egyiket sem ismerem, de a Logitech ellen szólhat (ha hihetünk az oldalon a hozzászólásnak, hogy a "középső gomb" funkció helyett a racsnit lehet állítani. Mit ajánlanátok még?
Nagyon köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
A Logitech G400 miben jobb a G500-nál? Az mellette szól, hogy optikai és nem lézer, de mitől drágább 50%-al a G500?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest