- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van, aki a wireless lag-ot sem érzi.
Ettől függetlenül van különbség. 500 és 1000 között már elhanyagolható.
Nem fog akadozni, ha nem minden vacak USB-n van.Használtam az egeret 125 Hz-en, mert lusta voltam szöszölni vele 3 percet. Azért 500 Hz-en mondjuk ez a Salmosa jóval harapósabb, mint 125 Hz-en a Diamondback 3G (ugyanaz a szenzor).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Bukmop
tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy mi a helyzet a Roccat, a Corsair Vengeance, vagy a Saitek Cyborg RAT egereivel? Ezek direkt maradtak ki az ajánlottakból? (feltételezem igen )
Stratégia, RPG és FSP játékokkal is játszom (Q és CS nem az én világom) és nem szeretnék 15E-nél többet kiadni egérre, de úgy gondoltam gamer gépemhez kéne egy jobb egér.
(Jelenleg Microsoft Wireless Keyboard 3000 v2-es bill, és Wireless Mouse 5000-es rágcsálót vettem csomagban, jó ez szerintetek az én céljaimra, vagy érdemes jobbat venni?! Az egér frissítése 125HZ max. a bill. a wirelesstől eltekintve több gombot is enged nyomni egyszerre.)
Előre is köszönöm a tanácsokat, véleményeket!
Üdv!"Doing more than the minimum work is my deffinition of failing!"
-
WolfheartGR
őstag
válasz Bukmop #16103 üzenetére
Ha nem HC nyomod akkor elég lehet. Ha ajánlást szeretnél akkor el kellene árulnod, hogy szereted fogni az egeret kb.
Más.Megjött az Abyssusom. Meglepően kellemes, formája és a púposodó hátulja miatt akár palmosan is fogható bár így nem az igazi, tény akkor a görgő cudar hátulra kerül, elérni kényelmetlen és rendesen lelógok róla elöl. Viszont használható. Ami hiányzik nagyon az a két oldalsó gomb, na az fájó hiány...
Ujjhegyes fogáshoz viszont király![ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Bukmop
tag
válasz WolfheartGR #16104 üzenetére
Nem tenyérrel, de nem is újjheggyel egerezek (nem tudom azt hogy hívják, sorry); alkarral támasztomtom a kezem, nem csuklóval és nem könyökkel. Jah, és nem szeretnék lemondani az oldalsó gombról (célzáshoz használom).
Kell még valamit megadnom ajánláshoz?
(ajánlottak közül a G400 és az Ikari tetszik leginkább, ha az általam említett márkák valóban annyira hype-oltak csak e kettő közül fogok választani, persze, ha jobb ötlet nincs)
köszi!"Doing more than the minimum work is my deffinition of failing!"
-
WolfheartGR
őstag
válasz Bukmop #16105 üzenetére
Mindkettő jó választás. 3 évig toltam egy mx518-al, egy barátomnak vettem egy G400-at kicsit megkergettem. Szeretnivaló rágcsáló. Nálam az Ikari a Numero Uno, legnagyobb kedvencem, elsőszámú egerem. Szokni kell a fogását, eléggé egyedi, nehezen merem ajánlani, szokást igényel. Addig amíg nem szoktam meg sokszor esett ki a kezemből, mióta megvan a fogás trükkje, két ujjal is tudom emelni. Rajongom az Ikari-t.
-
Bukmop
tag
válasz WolfheartGR #16106 üzenetére
Nekem meg Genius Ergo 525-öm volt/van és IMÁDOM a fogását ! Az Ikari ahhoz hasonlít kicsit. Majd igyekszem megnézni élőben 1-1-et mindegyikből vásárlás előtt.
"Doing more than the minimum work is my deffinition of failing!"
-
válasz WolfheartGR #16108 üzenetére
NUkia LOmia?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
olyan egeret szeretnék venni, aminek átlagostól hosszabb a madzagja, vagy a wireless része bivaly erős.
csak ennyi az igény, semmi több, játék sem lesz vele, és van alatta (nyilván gagyi) egérpad
köszönöm!!
-
Tothgera30
Ármester
Logitech G3-al van valakinek tapasztalta?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Tothgera30 #16113 üzenetére
Ha az intellimouse 1.1a-t szeretnéd lecserélni rá, akkor felejtsd el. Óriási visszalépés lenne.
Helyette inkább Logitech G1, vagy MX300 az, ami jóféle.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Tothgera30
Ármester
válasz jaffa 2843 #16114 üzenetére
Hát igazából van két intellim, a laptophoz és az asztalihoz is van egy, pusztán egy pót egeret vennék.
ui.: Mikrokapcsolót ki cserélt már IMO 1.1-ben?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
bul07
nagyúr
Üdv néktek
Gondba kerültem mert az egerem hétvégén megadta magát vagyis a görgője nem akarta tenni a dolgát , így ma visszavittem garanciás ügyintézésre
De mivel ahogy nézegetem már nem igen lehet kapni így ha még úgy is döntenek hogy cserélik (remélem) nem biztos hogy megoldható, így új egér után kell néznemAmit bevittem szarvízbe az egy Microsoft SideWinder X8 , pár link az adatiról [link], [link], [link] , és pár filmecske róla [link], [link]
Ez az egér tökéletesen megfelelt az igényeimnek így ehez a legjobban hasonlítót keresnékTehát a kérésem hozzátok ajánljatok SideWinder X8-hoz leginkább hasonlító egeret
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
s.s.j.goku
tag
Üdv
Logitech MX 518-am megérett a cserére. Érdeklődnék van e 10K körül hasonló tudású, méretű (mivel lapát kezem van) egér. Nem FPS játékhoz lesz,nem kell 4000 dpi.
-
WolfheartGR
őstag
s.s.j.goku: G400
Ez igen: kép
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Attól függ mire.
Járt nálam 2db ilyen egér is.Mindegyik 2 napot bírt ki.Megkaptam kedden,kipróbáltam CoD2-CoD4 stb.Minden szép és jó.Szerda meló,csütörtökön délelőtt gép indít,a kurzor ott áll a képernyő közepén,és nem mozdul.Az egérnek kampec.A másikkal ugyanez.Nem tudom mi volt a gond velük,de ha működnek akkor megtartom,mert kényelmes volt.
Előtte volt Giga 6800-as az kibírt pár évet,annak most kezd behalni a görgője,telepíteni jó lesz tartaléknak.
A formája amúgy nem rossz,a 6800-ast is azért vettem,de ez még annyit se bírt ki.
Visszakértem az árát,aztán innen az apróról vettem MX518-at háromezer pénzért.
Nem bántam meg,igaz szokni kellett egy kicsit a fogását a 6800 után,de most már nagyon jó." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
s.s.j.goku
tag
Coolermaster Storm Inferno-rol vélemény??
Sok gomb van rajta,kifejezettem RPG-re tervezve, pl WOW-ra.
Érdekelne van e valakinek tapasztalata vele.[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Milyen egeret ajánlotok játékra mert ez a szar fos húgy a4tech x7 ből a 2. döglik meg kb 1,5 év alatt. Vagyis már a 2. nak a görgője kezd el meghalni szemét az egész egér. Nem vagyok valami extrém játékos de szoktam fps multiplayert szóval valami korrektebb egér kellene amivel jó lelhet játszani. Elsősorban használtra gondoltam de valami jó minőségűre 5-6000 ret gondoltam.
-
kmisi99
addikt
válasz Tothgera30 #16122 üzenetére
Ilyen egyszerű cuccok játékra? Bár hallottam róluk hogy jók. Egyébként a logitech x518 ról vélemény ahogy látom kiváló egér.
-
kmisi99
addikt
válasz Tothgera30 #16124 üzenetére
Ahogy néztem használtan 6000 ért márt kapok annyit még pont megér nekem hogy ne egy hányást kelljen használnom meg ahogy látom igencsak tartós szóval abból a szempontból is kiváló.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #16111 üzenetére
UP
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz CoolBoy323 #16128 üzenetére
USB hosszabbító? 5 méterig biztos, hogy nincs jelveszteség.
-
bul07
nagyúr
Semmi alternatíva nem jutott eszetekbe
Most gyorsba rákerestem és esetleg
Logitech Performance Mouse MX™ Ennek a pontos adatait(DPI,USB-adatformátum,USB-frissítési frekvencia,) nem találtam , esetleg ha valaki megtalálja linkelhetné nekem
Logitech Wireless Gaming Mouse G700 , erről az egéről elég sok rosszat lehet olvasni
ROCCAT™ Pyra, hát ez egyáltalán nem jön be és egész szegényes is mind gombok mind DPI tekintetébe , meg elég sok helyen olvastam hogy roccat egerek hamar tönkremennekEzekről mi a véleményetek, és ha valakinek van még ötlete ne tartsa magában
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ng0ofy
KORREKTOR
Hello!
ha elolvasod az első hozzászólást és a napokban wireless egerekről kialakult vita hozzászólásait rögtön rájössz, miért nem ajánlott neked senki alternatívát.
Mint te is írtad és észrevetted a vezetéknélküli egereket játékos felhasználás szempontjából mindenki szidja és akinek volt, kerüli. Valami baja egyszer úgyis lesz.
A logitech performance mouse MX az lézer érzékelős, persze mindegy mivel nincs kábel, így a lézer pontatlansága esetleges akadása már fel sem fog tűnni.
A g700-at többen ajánlják mint az előzőt, a sorozat érzékelője jobb darab, inkább ezt vedd, mint a másikat. Az ára viszont horror.
Roccat egérről még jót nem hallottam, az apróhirdetések tele vannak a friss roccat egerekkel, a fórumok pedig a rémtörténetekkel. Én nem ugranék bele (:
Wireless játékos egeret keresőknek: Aki játékra vezetéknélküli egeret kínál, ajánl nektek az csak a pénzeteket akarja. Ha nem játszottok soha, semmilyen fps-tps, gyors, pontos egeretutat megkívánó játékkal csak böngészős flash-el meg stratégiai játékkal (bár én idegbajt kapnék, ha nem rángathatnám az egeret starcraftban összevissza-pontosan), akkor vegyetek wireless egeret, de nem véletlenül nincs belőle kínálat. A gyártók se arra rendezkednek be (a jobbak) hogy a vevők átveréséből éljenek meg hosszútávon. A razernek és a lpgitechnek is van játékosnak mondott egere, ott van a microsofté is, rettentően túlárazva, cikornyázva és világítva, nem hiába, ez egy olyan vásárlói réteget vonz eleve, akik valószínűleg nem értenek hozzá, mindegy nekik és sok beleszólásuk sincs, hogy milyen egeret kapnak, általában ajándékba. Higgyétek, hogy az egyszerűbb-jobb elvhez ragaszkodva nem tudunk nektek jó szívvel semmilyen wireless egeret vagy csillogó-villogó "gamer" csodát ajánlani. A piac egyik legmegbízhatóbb és egyben legjobb egere még mindig a microsoft intellimouse 1.1a és 3.0. Amíg a fejlesztések, amik a vásárlók számokkal való sokkolására irányulnak a minőség helyett, addig ez így is fog sajnos maradni.
Sok szerencsét nektek a kényelmes egér vásárlásához!
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ng0ofy #16132 üzenetére
Hát én semmiféle hátrányt nem érzek a wireless egér részéről játék alatt, úgy is fogalmazhatnék hogy sokadik tényező
A ping eleve többet hátráltat főleg hogy a mostanában megjelenő játékoknak a szervere kis hazánkban nem is fordul elő így más országbelieken kell játszani ami egyből dob min 20-at a pingen
Ha meg megnézzük mondjuk a BF3-at ott még rosszabb a helyzet mert nem a szerver végzi a találatok számítását hanem a szerveren lévő emberek gépe így a pingnek még nagyobb szerepe van (nem hiába van jelen a fedezék mögötti sebeződés, halál)
Microsoft SideWinder X8 egeremmel is simán tudtam 64 fős szerveren az első 5-be lenni (ha ép ment a játék)Az ár, hát én a Microsoft SideWinder X8-ért 20.900Ft fizetem így ha nem tudják cserélni reményeim szerint ennyi a kiindulási alap az új egére, hogy még rá kellene tenni pár ezrest nem hiszem hogy számítana
Madzagos egeret nem karok, mert nem csak egy ponton használom az egeret az asztalon , a számítógép asztala pont az ágyam végébe van így ágyon ülve meg széken ülve is szoktam használni így fél métereket teszem arrébb az egeret, kipányvázott egérrel ez macerásan oldható meg
Akkor szerinted G700 jobb választás lenne mint a Performance MX (MX jobban bejön formára nekem) amúgy ezek a X8-hoz viszonyítva jobbak vagy rosszabbak
[ Szerkesztve ]
-
-
Bukmop
tag
válasz CoolBoy323 #16131 üzenetére
Nekem Microsoft Wireless Mouse 5000-em van, kényelmes ha nem tenyeresen használod, üvegen nem megy, szöveten (kiemelkedő mintás kanapé), lepedőn, enyhén recés asztallapon megy. Kicsit nehéz a két normál méretű elem miatt - én pont ezért vettem, mert újratölthetővel használom - érzékelője(jeladó/vevő) nagy, de aljába helyezve kikapcsolja az egeret.
Utóbbi időben lettem rá figyelmes, hogy szakadozik a jel, az egér is így mozog, de ez lehet zavar (TV, erősítő, 2 teló van mellette), vagy az aksik csökkenő élettartama is.
Nekem több mint 1 éve megvan (bill.-vel együtt, csomagban MSWK 3000-rel, vettem) általános felhasználásra szerintem megfelel.
Üdv.[ Szerkesztve ]
"Doing more than the minimum work is my deffinition of failing!"
-
veterán
Sziasztok!
Még mindig nem sikerült dűlőre jutnom egér ügyben.
Három masina van versenyben.
G400/500 Gigabyte Force M9.Nem vagyok egy hardcore gamer a kényelem előrébb való.
A g500-at MM-ben meg tudtam tapogatni a 400-at nem, de nekem meg az 500 már túl drága... (persze ha annyival kényelmesebb is akkor megvenném)
A g400 mellett az szl hogy nagyon sokan dicsérik...
A giga mellett pedig az hogy vezeték nélküli, meg hogy nagy. Most per pill a gigát venném mert az is a legolcsóbb. Szerintetek, ha tényleg nem vagyok egy über játékos valamiben lenne hátrányom a gigával?
(most egy ócska RX300-at használok tehát ahhoz viszonyítsunk)Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Falcon C.
aktív tag
válasz adamssss #16136 üzenetére
Hello!
Én sem vagyok hardcore gamer, sokkal inkább casual. FPS-t soha nem játszom, viszont RPG-ket, RTS-eket és H&S-eket igen. Egy dolgot bizton állíthatok: mióta a vezeték nélküli Logitech EX110 szett egere helyett a tyúkbeles Gigabyte M6880-at használom, sokkal jobban érzem magam játékokban. Remélem érted, amit mondani akarok. Kényelmesebbnek, gyorsabbnak érzem mind magamat, mind a játékot. Karakterhalál szempontjából ég és föld a különbség a madzagos Gigabyte javára. Remélem segítettem.
[ Szerkesztve ]
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
veterán
Ezek a kommentek tényleg sokat segítettek.
Tothgera: Méretben/kialakításban mennyi különbség van a G500-hoz képest? (az ugyanis nagyon bejött)
-
veterán
válasz jaffa 2843 #16140 üzenetére
Melyik MM-ben? Csak mert én is megtapogatnám, mert a g400 saturnban nem volt kiállítva.
Köszi
-
Tothgera30
Ármester
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem találom a megfelelő topikot, ezért kénytelen vagyok a legmozgóbb egeres fórumra rakni a kérdésemet.
Új G500-asom zsinórja a dobozból kivéve így néz ki.
Akik találkoztatok ilyennel, mit tettetek ellene? Sufnis megoldást is vállalok -
Prison85
senior tag
válasz ingalls #16144 üzenetére
Szia!
Ha új és garis, akkor egyértelműen garanciáztasd le. Ha mégsem akkor marad a harisnyázás.
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
-
nyunyu
félisten
válasz Falcon C. #16138 üzenetére
Én sem vagyok hardcore gamer, sokkal inkább casual. FPS-t soha nem játszom, viszont RPG-ket, RTS-eket és H&S-eket igen. Egy dolgot bizton állíthatok: mióta a vezeték nélküli Logitech EX110 szett egere helyett a tyúkbeles Gigabyte M6880-at használom, sokkal jobban érzem magam játékokban.
Ne hasonlitsunk egy 27MHz-s kovuletet egy modern radios egerhez, mostaniaknak joval kisebb a kesleltetesuk.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
tick
aktív tag
sziasztok
tudnátok ajánlani egeret 10-15 körül?
fogásra: "tepsi" kezem van, az alkaromat könyök fölött támasztja az asztal széle, így nem tenyerelek rá, inkább az ujjaimmal mozgatom (kis- és hüvelykujj) ezért a túl hosszúak nem előnyösek nekem
felhasználás: játék, főleg mmo, fps ritkábban
ami fontos: szép megjelenés, hosszú kábel, legalább 1-1 oldalsó gomb neten előre-hátra ugráláshozEverything that has a beginning... has an end
-
Falcon C.
aktív tag
válasz nyunyu #16147 üzenetére
Nálam korábban ez az "őskövület" volt szolgálatban, csak ehhez tudok bármit is hasonlítani. Lehet, rosszul fogalmaztam, de szerintem a hozzászólásomból kiderül, hogy a véleményem erősen szubjektív, csak a két nevezett hardverre korlátozódik.
Egy szóval sem mondtam, hogy a modern rádiós egerek rosszak, vagy alkalmatlanok a játékra!
Csupán arra próbáltam rámutatni szubjektíven, hogy egy ritkán játszó embernek sem baklövés pórázos görénykét választani, s hogy ez számomra mekkora előrelépés volt a korábban használt eszközhöz képest.
[ Szerkesztve ]
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
s.s.j.goku
tag
Hali
Coolermaster Storm Inferno egér érdekelne engem,van valakinke bármilyen tapasztalat vele??
Kifejezetten rpg alá tervezték,sok gombja van.
Ára kb mint egy G500-nak, kérdés megéri -e?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest