- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
üdv
elolvastam az első hsz-t.
a kérdésem mégis az, hogy melyik az a vezetékes nemgolyós logi egér amin van bal jobb gomb meg görgő kattintási lehetőséggel ami nem ugrál ide-oda, és ócsó?
eddig a hátoldala alapján egy "M-UAE96" tipusút használtam, de a kábele eltört és kb tegnap dobtam ki egy másik egeret aminek a kábele jó volt tehát kicserélhettem volna, úgyhogy szopi.köszi
rDirr
-
nyunyu
félisten
válasz rigo88 #16753 üzenetére
Az az U96 mar nem nagyon kaphato, max a PS/2-es valtozatat (S96) lehet kapni.
3k alatti, USBs, optikai L egerek nem dontheto gorgovel: B110, M90
3k alatt van meg az RX250 is, de az mar dontheto gorgos.
(Ezt lehet meg kapni? Wow. Mondjuk nekem az RX300 jobban bejott, de azt mar 2 eve se lehetett kapni.)Grr, fantasztikus az L weblapja, magyar verzioban ugyanazt a kepet tettek be az M100-hoz, mint az M90-hez, specifikacional meg b*sztak kiirni, hogy az M100 dontheto gorgos.
Kulfoldi beallitassal persze a kepekbol egybol ki lehet szurni, hogy a dontheto gorgoben ter el a ket eger.
Plusz poen: USA beallitassal az M90-et M100-nak, M100-at meg M110-nek hivjakEhh, egyre kevesbe lehet eligazodni a kinalatukon.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bajaki
őstag
Ilyen egér kell mindenkinek. Most a legjobb az ára.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Előző egerem Gigabyte GM-6800-as óta nem játszottam online. Most szeretnék elkezdeni BF3-mal játszani elég komolyan illetve az új CS:GO is állandó játék lesz úgy néz ki.
Anno Microsoft 1.1A-val játszottam sokat azt nagyon szerettem, de most sehol sem találok.Szeretnék egy jó, de olcsó egeret. Maximum 5 rugót vagyok hajlandó egérre költeni. Olyan kell ami jól követi a rántásokat, nem akad. Egérpadom Steelpad fekete szövet.
Nem ismerem a mostani márkákat, anno MS, Logitech dominancia volt mikor versenyszerűen játszottam. Segítsetek ha tudtok.
Szerk:
Még egy dolog. A mai vezetéknélküli egerek is nagy latencyvel vannak "megáldva"?
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Tothgera30 #16759 üzenetére
Azért egeret nem vennék használtan inkább az újak érdekelnek. Mi az a Hyperglide? Tappancs vagy egérpad?
www.argep.hu/opinion_146429.html
A4tech, revoltec, raptor milyen márkák? A4em volt de régen.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Tothgera30 #16759 üzenetére
WMO újonnan ~3k
Redneck
olvasd el az első hsz-t
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Tothgera30
Ármester
válasz Redneck #16760 üzenetére
Akkor vegyél újat: WMO, Intellimouse.
A4Tech-el és társaival ne bombázz, ha tényleg úgy játszol (vagyis csak úgy akarsz) ahogy írtad akkor azt tudnod kéne hogy egy olyan egér fél év alatt széthullik, míg akár egy használt MS WMO/IMO is bírja 5 évig, azután pedig csak mikrokapcsolót kell benne cserélni,és újabb 5 évig le van tudva. De ha a Revoltec vagy Raptor jobban tetszik, mert külsőleg nagyon dekoratív, és benne van a hülye gyerek stílus, esetleg még csili-vili ledek is vannak benne, vagy rá van írva hogy laser sensor, akkor vedd meg és tesztelgesd. Az ember úgyis a saját hibájából tanul, egy fél év után rájössz hogy miért ajánlottam/ajánlottuk a normális egereket. De csak egy példa, nekem is volt A4Tech egerem, igaz hogy nem játszom, tehát nekem egy évig bírta, azután elkopott, szerinted miért nem vettem még egyszer ugyan olyat!?
A többi kérdésedre ott a google, pl.: a Hyperglide-t is kitárgyaltuk már itt egy párszor, csak vissza kéne keresni.
#16761 jaffa 2843: Azért ez erős túlzás. Használtan 2,5-3k-ért megy, még ebay-ról is minimum 4k lenne.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Tothgera30 #16762 üzenetére
Legrosszabb esetben is 3ezer párszáz Ft.
Számold csak ki nyugodtan. [link]#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Tothgera30
Ármester
válasz jaffa 2843 #16763 üzenetére
Igaz... 3300Ft körül megáll, kell rá egy Hyperglide és tökéletes társ a mindennapokban . Ahhoz képest mondjuk az Intelli jóval drágább, még jó hogy betáraztam mindkét géphez egyet-egyet . Mondjuk most lesz nálam pár WMO, 2500Ft körül adom majd darabját .
#16765 jaffa 2843: Nincs... csak komplett egerekkel foglalkozom. Esetleg LED csere, és ilyesmi amit bevállalok.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Tothgera30 #16764 üzenetére
Van esetleg üres WMO "vázad"? Vagy olyan darab, ami teljesen halott? Kéne a burkolat
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Redneck
nagyúr
válasz Tothgera30 #16762 üzenetére
Amikor rendesen játszottam (úgy ahogy írtam) akkor még más egér helyzet volt. Kérdeztem a márkákról, nem kioktatást kértem. Nem érdekelnek a ledek és csilivili szarok, azért kérdeztem mert nem ismerem. Nekem a szenzor a lényeg.
A jó kis intellieye szenzor ha jól emlékszem 400dpi. A mai egereknél meg láttam a számok pörögnek 3600dpi-5200dpi és hasonlók. Engem ez nem érdekel. Az 1.1A nekem mindenre elég volt annó. A 3.0 vagy 4.0 MS egérben is az volt, szintén jó egerek voltak.
Teszeltem régen egy ideig a Logitech MX510 egeret is, nekem nem jött be pedig el voltak ájulva tőle és sokszor többe került és dizájnosabb is volt mint az MS szóval nem hiszek a számoknak és a szememnek.
A véleményetekre voltam kíváncsi nem leoltást kértem. Egyébként nem akarok 5 évig egy egeret aztán mikrokapcsolót cserélni mert veszek másikat a kopott pedig jó lesz tartaléknak.
A4Tech egeret nem kell azért szidni, nem egy noname kis fos cég. Quake2-es időkben volt jó egerem tőlük sőt az egyik legjobb egér amivel valaha játszottam A4Tech volt és golyós!!! Az év egerének választották akkoriban.
Azért kérdezek mert nem akarok zsákbamacskát venni és nem hiszek abban hogy egy 20 ezres egér annyival jobb lenne mint egy normális szenzoros olcsó MS.
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz Redneck #16766 üzenetére
Nem leoltást kaptál, csak igazítást a helyes út felé, de úgy látom te is tudod már hogy mit kell venned. Én is teszteltem pár egeret, és tapasztaltam is anno, Logitechtől az MX518 eléggé el lett találva, nem kell elájulni tőle, de ár/érték arányban jó volt anno. Értem hogy nem akarsz 5 évig egy egeret, de ha a gazdaságosságot nézzük akkor mindenképp megéri, az meg már a te dolgod hogy mit csinálsz vele. Nem szidom az A4Tech-et, mivel nekem is volt, de mint írtam, elég hamar elkopott, ezért nem ajánlom hogy újonnan kb. 5-6k körül vegyél olyat. Ha pedig nem akarsz zsákbamacskát venni akkor ne kérdezz hülyeséget! Első hsz.-ben minden benne van!
-
WolfheartGR
őstag
válasz Tothgera30 #16768 üzenetére
Végül is meg választották az "egerek Kalasnyikov"-jának az 518-at (valahol olvastam, ha megnyúzol sem tudom hol). Kicsit nagyon alul értékeled azt az egeret. Már megbocsáss, nem véletlen emlegetik az MS-ekkel egy szinten.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Tothgera30
Ármester
válasz WolfheartGR #16769 üzenetére
Dehogy értékelem alul, kettő is volt nekem. Pusztán számomra néha kényelmetlen és nehéz volt. A Kalasnyikov ugye nem a pontosságáról híres, pusztán tartós és elpusztíthatatlan, tehát az 518-as se tökéletes.
-
tommjee
senior tag
válasz Redneck #16766 üzenetére
Azt ajánlom énis hogy nézz használtan IMO 1.1A-t vagy WMO 1.1-et
A4Tech-et szerintem csak végső esetben vegyél ... lehet hogy évekkel ezelőtt gyártott 1-2 jó egeret de ahogy telik az idő úgy változik minden.
Esetleg még ránézhetsz mondjuk Razer Kraitra, Diamondbackre, Diamond3Gre de ezeket is már csak használtan tudod beszerezni DB-t már tudsz venni 3-4 körül
Szerk: szerdán meglesz a G300-am ha érdekel valakit akkor írok majd róla pár sort
[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
válasz Tothgera30 #16771 üzenetére
Ebben az esetben nem a pontatlanság miatt kalasnyikov, hanem mert minden körülmények között megállja a helyét. Így stimmel az összefüggés. Ne forgasd ki! Egyik egér sem tökéletes. Maximum a felhasználója számára. Más kérdés, hogy többre értékelem az 518-at mint az Ms-eket, nyavajás görgőbugjuk kikészít.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
TGWH
őstag
Üdv, kellene egy egér, mivel az új alaplapon nincs ps2.
Tehát usb-s, játékra, G400-ra gondoltam, ajánlottak között is van. users.hu-ról rendelnék. Esetleg lenne hasonló árban más, ami jobb nála?
ACME Rubber Based Gaming egérpadot néztem hozzá, ha esetleg nem jó, negatív tapasztalatok vannak, jelezzétek kérlek.
Segítségeteket előre is köszönöm.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
válasz WolfheartGR #16775 üzenetére
Köszönet, akkor már csak egy bill. kell hozzá, ez alá meg megy egy Steelpad Mini, aztán csak jó lesz
Amúgy a Logitech fogása milyen? Tudod, a váltó- meg az egyenáram között sincs különbség, csak más a fogása...[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Redneck
nagyúr
G300-G400 vonalon indultam el. MS Sidewinder X3? Vagy az olcsóbb MS egerekben már nincs olyan jó optika mint régen?
Ha pedig mégsem akarok 8 körül egeret venni lehet veszek egy ugyanolyan Gigát mint az előző. Nekem adta vele rendesen...
Olcsó de szerintem ugyanaz a belseje és ugyanott gyártják mint a Giga 6800-ast. Asus UX300, senki nem tud róla semmit? Anyaghasználat alapján nagyon úgy tűnik hogy csak a dizájn más mint a Gigánál.
-
WolfheartGR
őstag
Fogást elmagyarázni bárkinek is, lol. Nekem kényelmes volt. A kézméretem miatt -igaz tenyeres egér- behajlított ujjakkal kezeltem a gombokat, tenyerem az egér hátán pihent.
Az elődjét használtam 3 évig, imádtam."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Redneck
nagyúr
válasz jaffa 2843 #16779 üzenetére
Oké tényleg csak sokallok egérért ennyi pénzt kiadni most
MS egér nincs sima amiben intellieye vagy azonos szintű szenzor van?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
nyunyu
félisten
válasz jaffa 2843 #16781 üzenetére
Ezeket mar joideje nem gyartjak.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ice&Lime
veterán
egér vásárlás előtt állok.
laptop mellé szeretnék egy kényelmes, pontos, masszív egeret.
csak usb-s jöhet szóba.
ne legyen csicsás és csilibili sem.
netezéshez, szövegszerkesztéshez, kis grafikához.
pici-mini egereket utálom, de a behemót méretűeket sem szeretem, olyan közép méretűt.
viszont igényes vagyok, nem szeretném, ha megugrana vagy duplán kattintana vagy bebolondulna.
2500 forintig max.
tudtok ilyen célra ajánlani bevált típust/okat?[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Ice&Lime #16784 üzenetére
Microsoft Basic Optical-hoz mit szólsz? Nálam van egy új, fekete ha kell.
-
Redneck
nagyúr
Úgy döntöttem veszek egy G400-at. A minőség és a 3 év garancia mellette szól. Ha annyit kibír (és miért ne bírna) akkor már megéri. A beállítható súlyozásról már letettek a Logitechnél?
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy a4tech x7-et. Az lenne a problémám, hogy a makró nem úgy lő ahogy kellene szerintem. Túl lassú. Én gyorsabban lövök a sima bal gombbal. Nem igazán találtam a programba, hogy hol tudom beállítani. Esetleg másik program kell hozzá vagy ez ilyen? -
Skinny26
aktív tag
Hali!
Grafikai munkákhoz és játékhoz milyen egeret ajánlotok? Én a Steelseries Kana-ra gondoltam.. -
Ice&Lime
veterán
???
javaslatok? -
WolfheartGR
őstag
válasz Ice&Lime #16793 üzenetére
Neharagudjál, de az igényes vagyok, meg a max kétezerötér valahogy nem áll össze.
Kötözködést félretéve vegyél valami alap Logitechet, ha csak ennyit szeretnél rákölteni, ki fogja szolgálni az igényeidet szerintem."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Redneck
nagyúr
válasz Ice&Lime #16784 üzenetére
http://ipon.hu/webshop/product/logitech_rx250_optical_mouse_usb_fekete/18003
Remek kis olcsó egér. Ezer éve találkoztam már vele. Infotermünkben volt ilyen az összes gépnél és UT ill Quake LAN-on ezzel ment amikor épp lehetett. Nem egy gamer cucc de sosem akadt meg, nem néztük a padlót vagy az eget egy rántás után és hasonló szarságok. Az általános felhasználás alatt pedig végképp megállta a helyét.
2 rugó általában mindenhol.
-
Ice&Lime
veterán
válasz Redneck #16795 üzenetére
a b110-hez vagy m100-ashoz képest miben tér el?jobb vagy gyengébb?
egyébként a kábele szépen hajlik vagy az a merevebb típus?WolfheartGR : megnéztem a b110-et és az m100-at, amik nem rosszak ahhoz képest, de a kábeljük nagyon gagyi. Van egy jó régi hp egerem, annak nagyon jó kis finom-hajlós kábele van.
-
Redneck
nagyúr
válasz Ice&Lime #16796 üzenetére
Erre nem tudok felelni én használtam, az egér minőségével nem volt bajom. A kábelét nem nézegettem. Ennyi pénzért jó munkatárs volt AutoCAD alatt még szakközépben. Annak már több mint 8 éve. Ha UT és Quake 3 alatt jó volt, nagy szar nem lehet.
-
Redneck
nagyúr
válasz Ice&Lime #16798 üzenetére
Jelenleg Gigabyte Bill+egér alap dolgokra és zenei programokhoz. Most veszek egy Logitech G400at játékra, csak jót mondtak róla, itt is hatottak rám a fiúk.
Szerk: ha van még kérdésed, ne offoljunk sokat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest