Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyári hajnal
újonc
szia!segítséget kérnék,THUMBDATA3 fájlt mivel tudok lejátszani és milyen codec szükséges
hozzá?köszi -
[CS]Blade2
addikt
MPC-HC -val ha beletekerek egy avi-ba, akkor szaggat, és le kell szüneteltetni 1-2 másodpercre, hogy újra folyamatos legyen a kép. Feltettem egy VLC-t is, ott az avi jó, de ha mkv-ban tekerek, akkor van hogy szétesik a kép egy pár másodpercig. Mi lehet a baj?
Windows 7-et használok, és ezeken kívül csak egy AC3 Filter van fent, meg most tettem fel Xvid és DivX codecet, de nem segített, így leszedtem. A MPC-HC-ben be van állítva a DXVA, de ha visszaállítom, akkor sem javul a helyzet. -
Márton
nagyúr
Hogy lehet letiltani vagy unregisztrálni a win7 beépített mpg2 kodekjét?
Hiába tesszük fel az ffdshow-t, nem azt használja a stereoscopic player.
És amíg a win7 kodekét használja, addig csíkos a kép, mert nem találjuk a deinterlace lehetőséget. Van ilyen? -
vamzi
senior tag
Sziasztok! Mit csinálhatnék azzal, hogy ne így nézzen ki az összes filmem, hanem így? Előbbi vlc, vagy akár melyik egyéb. Utóbbi WMP. Win7 gyári kodekekkel, de ez lényegtelen, mert akár mit teszek fel, mindig ilyen kockás a vlc képe, mint az első képen.
A vlc is a rendszer kodekeket használja. A képet egy 3470-es ati meg egy 3200as ati szolgálja. Minden féle kodeket próbáltam már, de a helyzet változatlan. A hdnak viszont jó képe, nem szögletes.
-
New Life
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó topicba írom, ha nem akkor sorry.
A helyzet az, hogy feltettem a Win7-et, és hozzá Shark007 codec pakkot.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom és hol beállítani, hogy ne menjen a 2 hang, csak a magyar?
Köszi
NL -
tzolee21
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hamarosan újratelepítem a windowsom és annyi rosszat hallottam már a codec packokról hogy úgy döntöttem nem teszek fel.
A kérdésem az lenne, hogy milyen codeceket kell felpakolnom. A gép multimédiás gép lesz. Tehát tv kártyáról és dvd-s videókamról felrakott videókat (mindkettő mpeg2) vágnék vele és kódolnám át avira (xvid).
Fontos lenne még hogy jelenleg csak winfast 2000 xp global tv kártyával csak mpeg1-el tudok felvenni mert mpeg2 -nél ugrál a kép és a hang (ugyan ez a helyzet videók mpeg2-re renderelésénél).Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!
-
Pista0001
addikt
Üdv Urak!
Előzmény: Xp-n használt programok a telepítés sorrendjében: BS player (1.x), ffdshow, VobSub (2.x), Haali Matroska splitter. Így minden gyönyörűen működött, nem volt semmi gondom se képpel, se hanggal, se felirattal.
Probléma: Windows 7 (64 bit) alatt u.a. programok u.a. sorrendben és csak hang van, kép sötét.
Mi a megoldás? -
Sotho
őstag
Van egy filmanyagom aminek az audiosávja (2.0 ) wma 10 pro val van kódolva a g-spot szerint. Lejátszáskor iszonyat tompán szól vagy sehogy, wmp11 telepítése sajna nem jön össze a telepítés végén közli hogy sikertelen, létezik valami külső codec ami megoldja a problémám? előre is kösz.
-
cascada
senior tag
Melyik szerintetek a legjobb MPEG-2 codec aminek a legtökéletesebb a DeInterlace módja?
BSPlayert használok, tehát bármiylen codecet be tudok tenni.
PowerDVD codec-je és a KMplayer valamint a VLC beépített codec-jei sem tudják túl sszépen deinterlace-elni a videokat, mert sajnos túl homályosak egyes vidik, ami a nem tökéletes deinterlace eredményeköszi szépen előre is a segítséget
-
DjPremier
aktív tag
Stét.Olyan gondom lenne,ha lejátszok egy XviD filmet BSplayerrel akkor X idönként megakad a film elözö gépemnél nem volt ilyen gond SLD codec pack volt fent.DVD lejátszásnál nincs gond,a mostani gépem miatt lehet? Ez 4 magos proci 2.6GHz ami tuningolva van,4GB ram.Most az FFDshow van fent és semmi más és BSplayer.Még mindig ugyan ez a gond.Mi lehet a gond? Elöre is köszi.
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy a wmv fájlokat rettenetesen szaggatva játsza le a gépem (asztali és notebook is), XP SP3-on, és Vista SP1-en is. K-lite full legújabb van fent, de a régebbi verziókkal is megvolt ez a probléma. Lejátszónak Media player classic home cinemat használok. Van valakinek ötlete hogyan lehetne ezt megoldani? Válaszokat előre is köszi.
-
Pá
addikt
Mit tegyek fel egy teljesen szűz rendszerre, ha azt akarom, hogy minden menjen, viszont semmi fölöslegessel nem akarom szemetelni a gépem? Esetleg jó lejátszót is ajánlhattok, bár nekem a WMP is tökéletes.
Win XP64bit lesz az oprendszer, ha esetleg számít a 64bit(nem tudom).ezeket tudja kezelni, más nem kell: Xvid, DivX, mkv, duál hangsáv, felirat, mp3
-
takos
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a fgépem 1-2 napja kiabál valami 3ivx codeccért(lejárt a próbaidő), s nem hajlandó képet mutatni.
Milyen codec packot tegyek fel, mert igazából csak ezt kellene javítani.
Torrent is jó megoldásként.Köszi
-
hemaka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #371 üzenetére
Nem, érdekes módon csak ennél jelentkezik ez, a többi normálisan fut, semmi lag.
Kipróbálom, hátha sikerrel járok. -
hemaka
nagyúr
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy az aXXo-s dvd rip-eket laggolva játsza a gép valamiért. Most K-Lite van fent, előtte pedig CCCP volt, de egyik sem használ, esetleg valami ötlet, vagy beállítási probléma lehet?
-
cousin333
addikt
Szerintem kezd úgy, hogy letarolod az Ace-t. Meg úgy általában minden lejátszót. Némi takarítás (pl. CCleaner-el), majd tedd fel csak az FFDShow-t és a BSPlayert, majd még azokat a kodekeket, amiket a BS felajánl. Ennyi.
Esetleg próbáld meg a KMPlayert, csak úgy natúrban. MPlayert sajnos nem tudom Vistára ajánlani, mert összeveszik az Aero-val és még nem találtam olyan megoldást, ami ezt kiküszöbölné. Ha valaki tud ilyet, ne tartsa magában!
-
a vista esetében nem a legjobb választás az ace megacodecs pack! túl régi (4 éve nem frissült), és ezáltal hivatalosan nem is támogatja a vista oprendszert - bár ettől még működhet/működik vista alatt, de akkor sem az igazi!
érdemes lenne neked is kipróbálni a két hozzászólással korábban linkelt vista codec package csomagot, minden benne van, amire szökséged lehet, és minden (friss) lejátszóval normálisan működik. -
jayjay
tag
Segítséget szeretnék kérni, a következő problémával kapcsolatban.
Az Ace Mega Codecs vann fennt a gépemen és az Mplayer, Bsplayer(233-as).A legutóbbi lejátszót használom a legtöbbször a feliratok miatt.
bluray.dts.x264-es filmeknél és simánál is néha csíkoz a film, amióta update-eztem a bsplayert(asszem ebben van ffdsow).Milyen codec-ot használjak, hogy ne legyen csíkozás, ha egyáltalán ez a hiba?Vistám van a gépem a konfigba. -
WonderCSabo
félisten
És Henker2-nek is. Szintén az ffdshow-t tudom ajánalni. Ha pedig nem akartok codecekkel vacakolni, próbáljátok ki az MPC-HC lejátszót (Media Player Classic Home Cinema), mely belső codecjeinek köszönhetően, külső kodek nélkül szinte mindent lejátszik, és összesen kb. 5 MB-ot foglal.
-
WonderCSabo
félisten
Én az ffdshow-t ajánlom. Nem tudom miért nem megy nálad. Hogy a kimenet AC3-ban legyen, csak annyit kell tenned, hogy elindítod az ffdsow audio confiuration-t, és ott a baloldali output részlegnél kipipálni az AC3-at. Egyébként mkv codec nem létezik, mivel az mkv nem egy tömörítési szabvány, hanem egy konténer fájlformátum (mint az avi, vagy a 3gpp). Tehát a bele rakott streamekhez szükséges codeceket kell megszerezned, hogy lejátszhassad. Ezeket a codeceket az ffdshow mind tartalmazza. A HD anyagoknál (gondolom ilyen van Neked) általában a videó codec h.264, az audió pedig AC3 szokott lenni.
-
Henker2
addikt
Segitsetek! DivX 5.1-es filmjeim vannak. Milyen codec-et használjak, hogy a maximális hangzást kihozzam belőlük?
-
szimcsi
senior tag
Van egy 5.1 dvdrip filmem (HD.x264), aminek AAC hangkodeket ír ki a lejátszó. Viszont nem 5.1- ben játsza le. Ac3 kodek van feltelepítve, az olyanokat lejátsza 5.1- ben. Valaki tudna segíteni, hogy mit kéne feltelepítenem? kösz
-
robagp
tag
Helloka!
Szeretném megkérdezni, hogy Vistára milyen codec-keket rakjak fel, hogy az flv és az mkv fileokat is meg tudjam nézni?
Codeckpack nem érdekel mert mindben van ffdshow, és a hangfalamat csak az ac3 szólaltatja meg, és nem bírom az ffdshow-t letiltani, hogy minden ac3-al menjen.
Tehát csak az ac3 van fent, és az xvid.Válaszokat előre is köszi!
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Mien kodeket, kodekpakkt tudnátok ajánlani?
Mostraktam ujra a gépemet, régebben azthiszem ace, vagy k-light volt fenn, de hallottam h azok nem 100asok.
mindenféle formátumú filmet nézek, DVDket is (5.1van a gépre dugva)..ffDshowot szedtem és raktam fel eddig..emellé mi kell/kellhet még?
Lejátszónak WIN MP-t, Crystal playert, és intervideo win dvd-t használok.Köszi!
-
szandro
senior tag
Hello!
Windows újratelepítés után állok, és kéne nekem valamilyen codecpack, vagy videolejátszó progi, ami nincs tele felesleges codec-ekkel, pluginekkel.
Magyarul egy compact megoldásra vágyom, amit ki is használok teljes mértékbben!
Mit ajánlatok?Köszi!
Üdv:
szandro -
cousin333
addikt
válasz
MPowerPH #354 üzenetére
A kodek pakkokat pontosan azért nem szokták (szoktam) javasolni, mert ugyan minden szép és minden megy, csak éppen könnyen hasonló kavarásokat okozhatnak.
A VLC Player sok mindenre jó, de "mindenes" lejátszó szerintem nem létezik. Meg aztán ott van még a kinézet, a kezelhetőség...
Ami még kritikus lehet, azok a pluginek, pl. Quicktime videók a honlapokon, utóbbira megoldás lehet a QTLite vagy a Quicktime Alternative. Persze lehetne az Apple-féle QT is, de az lassú és nehézkes, az előbbi progik is megbírkóznak a feladatal.
-
cousin333
addikt
FFDShow + Media Player Classic (Home Cinema)
és/vagy
MPlayer pakk (Mplayer + SMPlayer + saját kodekjei)
és/vagy
ui: Pff, kissé régi hozzászólás...
BMW001: Neked is a fenteket ajánlom, persze, csak miután legyaláztad a kodekk pakkodat. Nálam pl. megy a video a WMP11 pluginnel.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy nem tok pl. innen egy videot se nézni, mert a képen hamisak a színek, ilyen zöldes-lilás az egész. SimSport TV -n a hang az átjön, de a kép sötét. Mi lehet a gond? K-Lite Codec Pack Full van fent.
-
sinick
senior tag
DVD->XVID átalakítására az Auto Gordian Knot 2.48-at használom, telepített kodekcsomag K-Lite Mega Codec Pack.
A K-Lite pár napja úgy van telepítve, hogy dekódolónak az FFDSHOW van felrakva (tévé miatt), kódolóként (VFW) csak az XVID és DIVX van fennt az FFDSHOW nem.
Igazából az AutoGK-t is lecseréltem 2.45-ről 2.48-ra, mert egykét dévédét a beállított 1.4GB helyett csak kb. 800MB-ra készített.
Pontosabban így:
- Directshow Video Decoding Filters: csak XVID, DIVX, H264, MPEG2, Generic MPEG-4 mind FFDSHOW-val
- Directshow Audio Decoding Filters: csak MP3, AC3/DTS, MP'/MP2 mind FFDSHOW-val
- Directshow Audio Parsers: nincs
- Directshow Source Filters: nincs
- Directshow Subtitle Filters: VobSub 2.38
- VFW Video Codecs: csak XVID 1.2 és DIVX 6.8.0
- ACM Audio Codecs: csak MP3 és AC3ACM
- plussz Real Alternative, Tools
Probléma:
Az AutoGK csak "XviD ISO MPEG-4 (XVID)"-be hajlandó kódolni, korábban pedig simán ment "XviD 1.0.3 (XVID)" vagy éppen XVID aktuális verzióba. Én inkább sima XVID-be akarok kódolni.
Kérdéseim:
- Jól tudom, akkor az XVID ISO MPEG-4 az a ffdshow-os xvid?
- Jobb az egyik vagy másik használata (pl. dvd lejátszók szempontjából)?
- Ötlet, tipp?
Köszi: sinick -
Matu18
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan gondom van hogy, valamiért a kaspersky vírusírtó és az msn messenger bekapcsolás után késve indul el, tehát van kb 3 perc amig egyikse megy a gépen, közbe meg midnne más fut, és a feladatkezelőben is eltüntek a feladatkezelőben a folyamatoknál a felhasználónevek kérlek segítsetek,
-
attiati
veterán
real media lejátszáshoz létezik csak codec? (ami a real alternative, és real media player nélkül működik)
-
Én személy szerint FFDShow-t használok, MediaPlayer Classic-kal, plusz még egy DivX van feltelepítve, ezen kívül semmi másra nem volt még szükségem.
VLC Media Player is nagyon jó program, általában minden formátumot a belső kodekjeivel kezel, de ha nem akkor az FFDShow segít rajta. -
faber24
őstag
Sziasztok!
Bocsi, biztos elcsépelt kérdés, de azért fölteszem: van olyan kombináció, amivel garantáltan minden (vagy ha nem is minden, de amik úgy általában az egyszeri halandó kezébe kerülhetnek) film /.avi, divix, xvid, stb/, mp3, meg minden ilyesmi menni fog? A gépem speckói az adatokban vannak. Eddig K-lite kodek volt fent + DiviX codecestül, igaz, többnyire a filmeket MP11-en nézem. Ja, XP-m van. Újratelepítés óta van egy-két film, ami nem indul el, ezért gondoltam megkérdezem a nállam okosabbakat
-
Törzsúr
senior tag
Na megoldottam, csak az AC3 Filtert kellett fölrakni...
-
Törzsúr
senior tag
Hello!
Szeretném megkérdezni ,hogy az mitől lehet : megszereztem a Sliders című sorozatot (avi formátumban) és a Win Media Player lejátsza de hang nélkül, esetleg nem ártana valami codec hozzá vagy valami másról van szó, nagyon fű vagyok a dologhoz, remélem jó helyre írtam a problémámat, kérlek segítsetek ,köszi!
-
Jazz
veterán
Megoldódott. Most már Classiccal akár kettő 8 Gigás BluRay filmet is játszhatok egyszerre és kicsit sem szaggat.
Más: Viszont amikor a feliratot betölteném, ezt írja ki:
Próbáltam mindent álíltani, se Ati panel, se sehol nem találtam ilyet... -
Jazz
veterán
Legújabb SpySweeper és Nod32 van! Hogy forulhatott ez elő? Nem fog ütközni ha most felrakom ezt a spybot-ot?
msconfig-ba még ilyenek vannak szolgáltatásoknál ami gyanús (és gyártó is ismeretlen):
- ndipsve
- ServiceLayer
- Starwind iSCSI serviceAuto indításnál:
- WSN.exe (egy WSN nevű könyvtárban a Program Files-ben, és semmi több, már törötltem de még mindig itt van)
- wcmdmgrl, C:\Windows\WT\updater\wcmdmgrl.exe -launch
- ctfmon.exe, SYSTEM32-ben van (ez asszem normális)Hely mindegyiknél: HKLM\SOFTWARE\Microsoft\CurrentVersion\Run
És még egy!
Amikor nyomok egy ctrl+alt+delt- és előjön WinFeladatkezelő, éppen akkor tűnik el egy tized mp alatt taskmanager 40% CPU terhelés felirata!! Ez meg mi a fene!! 3.6-os Prescott..... -
Jazz
veterán
Tudom elvileg az lenne win szolg., csak gondoltam annak álcázza magát. Ha hacker lennék én sem olyan vírus írnék ami úgy jelenik meg a feladatkezelőben hogy: I am a virus.exe
És amit belinkeltél az egy általános codec pack, tehát minden van benne?
Mplayer Froented-et gondolom mindenki ismeri (linux-os fejlesztés). Csúcs profi, és alapból bele van kódolva minden codec így semmifél ilyen telepítgetést nem igényel.
DE: ezzel az mkv-val nem nagyon boldogul. Így ezért most ez az egész.
thx for hlp. -
ruan
tag
Sziasztok
Kodekekról szeretnék többet tudni, mpeg2 ről, divx, és xvid ről, tud valaki egy jó oldalt?
Melyik jó a gyors mozgásokhoz? melyik nyújt jobb minőséget? -
Jazz
veterán
Van egy másik 8Gigás, az pl. teljesen jól fut. Úgy tűnik valami codec gond lesz szerencsére.
Meg van még egy érdekes dolog. Az egyik ctfmon vagy svchost állandóan 15% cpu terhelés mellett teker (win. fealdatkezelő). Ez valami vírus? Kikapcsoltam, és látványosan gyorsabb lett a gépem. Mi lehetett az?
-
Jazz
veterán
Nekem is ezzek az mkv Matsrochka-val van gondom.
8Gb-os adat, ami más gyengébb mezei laptopon simán lejátszódik, nálam meg akad. Folyton lelassul, begyorsul....
Csak ennél csinálja, mást (igaz az 4Gb-os) lejátsza rendesen.
Fennt van Win Codec Pack. Media Playerrel és Mplayer Fronetddel is ilyen. Próbáltam ram defragot, ra mrecoveryt nyomni, de utána is ilyen. -
zoltanz
nagyúr
Sajnálom nemigen elterjet a világhálón a mkv Matroska videó (ami lehet .avi bármi) konténer fájlok pedig minden lejátszó támogatja majdnem, egy-két HD nagyfelbontású film azért előfordúl. Pedig vannak hasznos tul. -ai több hangsáv pl. eredeti és anyanyelven is nézhetők az anyagok (sorozatok) gyüjtőknek ajánlott vagy több nyelvű feliratokkal és esetlegesen halláscsökkent embertársainkra gondolva is belerakhatók, támogathatók.
-
Bazsee89
csendes tag
Hali!
Az a gondom, h újradobtam a Window-st és akármiylen codecet dobok föl, a win media player fakó színekkel játsza le a videókat (majdhogynem fekete fehér). AVI-nál még be tudtam állítani a codecnél h színes legyen de a többi fájltípus még így is színtelen...
Vki vmi ötlet? -
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Valami nem stimmel amikor WMV fájlokat játszok le. (ott se mindegynél) Szóval az a helyzet hogy nagyrészt zöld, vagy piros vagy narancssárga (mikor milyen) színű a videó, és csak körvonalakat látni. Tettem fel egy egész codec pack-ot, K-Lite 3.5.0.
Mi lehet az oka? Megoldás? Új codec(pack)? -
Badb0y
addikt
Semmi házi mozis topikot nem találtam, viszont nekem SOS-be kellene info, mert ma esedékes lenne 2 termék:
Észrevételek vannak-e, plussz minusz dolgok, amit illene tudni valamelyiknek is.
De a legfontosabb kérdésem az lenne, hogy az itthoni .mkv vagy .ts fájlokat hogyan lehet lejátszani egy ilyen lejátszóval ?
-
voodoo77
csendes tag
sziasztok! miért van az hogy a nero kezeli az 5.1 hangot és szól minden hangszóró, a többi pedig nem? (bsplayer, windows media 11 stb)
-
AMD Power
titán
Melyik a legjobb codec? Mind1 hány mega. Csak minden menjen rendesen.
-
qwertly
addikt
Sziasztok nem használok semilyen kodek packot
leszedtem a powerdvd + kitöröltem a regisztiböl minden cyberlink + powerdvd bejegyzést utána semiképen nem tudom a powerdvd visszateni mert hibba űzivel elszál, windvd felmegy de én nem szeretem így szeretném a powerdvd vissza varázsolni.Van valakinek javaslat vagy találkozzot már más is ilyen gonddal?
-
pok.tom
aktív tag
"üdv azlenne a kérdésem h. lehet e a mermóriakari miatt h. mobilon akad néhány videó. nokia 5700 telóm van, b.nőmnek nokia n73 (gyengébb proci , op rednszer is régebbi az utóbbiban) mégsem akadnak a videók az ő telóján.. mind2ő telóhoz dobozban volt a memória kari. n73-hoz amugy 2GB os kari van, mig az enyémhez csak 1Giga. mindenképp már akartam 2GBmicroSD ha veszek valami Kingston-t azzal nem fog akadni?"
aztmondta a mester a másik topikból h. valami codec hiba lehet, honnan lehet az ilyet letölteni?
thx a válaszokat -
Badb0y
addikt
Valaki meg tudja nekem mondani, mitől van az, ha felteszem a k-ite codec packot, akkor ha pl zenét hallgatok beakad kis időközönként a hang. És filmnézés közben is. Amint leszedem, egyből jó lesz. HD filmet sokat nézek. Mitől van vajon? Vista-m van.
-
RedWing
aktív tag
Üdv!
Esetleg próbáld ki amit én használok. Hátha...
Gordian Knot Codec Pack 1.9
+ legfrissebb divx és xvid (csak!) codec + ac3 filter
Lejátszónak: valami egyszerű bs player meg powerDVD a dvd-khez.
Nálam ez van fent és mindent, ismétlem mindent visz!
Ha nem jönne be, akkor Sorry!
Minden jót! Sok sikert! -
RZoli89
tag
Hi all, olyan gondom lenne, hogy feltettem egy újabb nvidia drivert, és ezután a videóból csak egy zöld kép látszik hangal, kodek problémára gondolok, mivel az összes új driverrel ezt csinálja, csak egy régi, a tökéletesen jó, de azzal meg nemmenek a játékok
, a netes flash videókat lejátsza.
Mit javasoltok?
-
peti85
senior tag
Hello mindenki!
K-Lite Codec Pack-ot használok, ami mindent le is játszik szépen. Van benne Haali Media Splitter, ami ha jól tudom, képes a dual-audio-t kezelni. .mkv fájloknál meg is jelenik az ikonja a system tray-ben, de .avi-nál nem. Hozzá lehet ezt valahogy rendelni? Tudom hogy a Media Player Classicban pl tudok váltani a streamek között, de én a WMP-t szeretem.
-
cousin333
addikt
válasz
Antony24 #307 üzenetére
Neked viszont egyértelműen az ffdshow kell, esetleg MPlayer. Ha előbbit választod, akkor az mkv fájlokhoz szükséged lehet a Haali Media Splitter-re, vagy a Media Player Classic lejátszóra.
Persze egy izmos gép sem árt...
-
Antony24
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy hogy lehet a HD jelölésű videókat lejátszani. Elég sok oldalon lehet HD minőségű videót látni, de ha le akarom játszani akkor csak egy zöld kép jelenik meg és valami körvonalazódik csak a videóból. A segítségeteket előre is köszönöm.
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következőben. XP oprendszer és Mediaplayer 9 található a gépemen, de az multimediás internetes oldalokon lévő videókat nem tudja lejátszani.
Pontosabban zöld a helye. Pl.: az rtlklub.hu oldalon abszolút nincs képem. 1-2 oldalon megjelenik a kép és a hang is hallható, de ha beletekerek a videóba, akkor elmegy a hang, miközben a kép halad tovább.Légyszi adjatok linket, milyen kodeket tegyek fel?
THX Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest