-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Speedy007 #100024 üzenetére
Mit szoktál csinálni a kábellel, hogy KOPIK?
Mondjuk nálam a "harisnyázott" és a "jó minőségű" jelzők elég paradox viszonyban állnak.
--------------------------------------------------------
(#100041) dqdb: "A válasz egyértelműen WKL"
Ez már csak direktben különcködés.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
dqdb
nagyúr
Ha nem egy-két évnél régebbi világító karácsonyfáról van szó, akkor USB2.0 megy a kábelen, szóval lényegében bármilyen kábellel elmegy, amin be vannak kötve az adatvezetékek is (a micro USB korszakban fordult elő a csak töltésre alkalmas telefonokhoz való USB kábel, de USB-C-ben ilyet már szerencsére nem kapni.).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
nagyúr
Én a gyárit szoktam használni, főleg, ha olyan csinos és finom anyagból készül, mint a Cyboardé, de egyébként bármilyen kábellel működnek a billek.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
minden kanóccal működik. Elkopni usb kábelt még nem láttam, max a harisnyázott kopil meg egérnél, de a billencset hova rángatod?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Xbox Series X|S
- Jogász topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Trust GXT 830-RW Avonn billentyűzet eladó
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest