-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
Vismajor01 #218285 üzenetére
Nekünk van egy Galaxy Hybridünk amiben ugye ecvt váltó van, nem sima automata. De ugye a kezelése ugyan az. Első indulaskor normál fékként nyomtam és majdnem kiment a család a szélvédőn
De utána minden ment már mint az ágyba f@sás
Nem.jelentett semmi különösebb megszokást a hasznalata. Nem akartam kuplungozni élveztem a kényelmet
Viszont az MK1 Focusunk manuális váltós és azzal egy ideig rendszeresen lefuladtam mert amikor esett a fordulat vártam hogy vissza váltson
-
BigBlackDog
veterán
válasz
"... de mi bonyolultság van egy automata váltóban amit meg kell szokni?..."
Pl. az, hogy magas fordulaton, váltási kényszernél ne a fékpedállal kuplungolj bal lábbal.
Mondjuk nekem sincsenek ezzel problémáim, de találkoztam már olyannal, akinek kellett kis idő.
-
TrollBalint
addikt
válasz
ez olyan, mint a dohányzás sok dohányosnál. Nem feltétlen a cigi hiányzik, hanem a mozdulat. Itt is, maga a váltás "élménye" hiányzik. Én ezt hiányolom még a mai napig is, függetlenül attól, hogy nagyon szeretem vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest