- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux kezdőknek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Dark Archon #1846 üzenetére
szóval a 2db bicaj minden varia nélkül úgy fér be, hogy pont nem tudod lecsukni, ha a bicaj üléseket leengeded, meg nem olyan nagyok a bringák, mint az enyémek (19-es mind a kettő)
akkor le is lehet csukni, amúgy 140 cm hossz és 90cm széles a csomagtartó,
a kerekek kivételével sima liba csak én ennél lustább vagyok
amúgy nekem 5,5 évig volt meg a fábia (2006-os)nem volt vele semmi hiba, 1,2 12v 64ló, rövid a váltó áttétel és 3000-től megvan a 112Nm nyomaték, kicsit olyan dizeles érzés vezetni, csak komolyabb emelkedőknél tele autóval már necces tartani a 130-at, de nem lehetetlen,
nekem Ausztriában ahol 4-8%-os emelkedőt minden szívfájdalom nélkül belefaragnak a hegybe autópályának, egy megállós fizetős kapu után következik, még gyorsítani is tudtam, de mikorra elérem a 130-at addigra jön a 100-astábla és az alagút,
ue a ceed-el 130 megvan 2-3percel a 100-as tábla előtt
szóval ide kintre a hegyekbe kevéske volt, de otthon nem voltak ilyen gondok és a 65ekm alatt 6-6.5 volt a fogyija, de mértem 5,5-öt is, de az szinte csak 90-110km/h haladás után volt(autópályán végig korlátozások voltak)Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
lorcsi
veterán
én is tettem/ teszek utastérbe bicajt..nem kellelmes még első kereket kiszede sem
a vonóhorog tudtommal nem erőltetni meg a szerkezetet, hiszen úgy van feltéve
ráadásul véd is
plusz könnyen hozzáférni így a kerókhoz, egyszerű a pakolhatósága..az autóban meg marad egy csomó tered
a vásárláskor kereskedőtől lehet friss műszakisan kérni és akkor azzal a lendülettel rá lehet pakoltatni a vonóhorgot iseladó: vadi új soundcore motion+
-
Manitou
veterán
Mi F astra sedan-ba lehajtott hátsóülésekkel kb 2 perc alatt bepakolunk 2 AM Fully-t, mindkettőnek az első kereke természetesen ki van szedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dolce Gusto
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...