-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
batai15 #169677 üzenetére
Az semmit nem jelent, az előéletét ott nem nézi, csak, hogy műszakilag ok-e. Láttunk már karón varjút...
mod:
Ja látom már linkelték előttem.
Még úgyis hogy nem a telepen áll hanem az anja használja és az ő garázsába van?
Fal szöveg, haver így vett egy Focus-t, a nepper felesége használta. Aztán kiderült, hogy motorhibás a kocsi... Sajnos mindenre fel kell készülni, ezek bármit beadnak csak, hogy rád melegítsék a sz@rukat.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Kmp vizsgáról még nem hallottam, de KPM vizsga létezik.
Viszont én nem reménykednék ilyenben, simán becsúszhat egy meg kettő hiba is akár a rendszerbe. Bár ugye a KPM -talán szerintem- egy picivel komolyabb, mint egy egyszerű eredetiségvizsga.
-
w333
félisten
válasz
406 -ban sem volt ... még is megszívtam vele !
A Német az tényleg német ? vagy Ausztriából ? sokan keverik a kettőt !
Ismerős Golf 4 -t Ausztriából hozta szép meg minden, kb. 1 hónapja voltam neki olajat cserélni a "szereld magad" helyen, megemeltük csápos emelővel amíg vártuk hogy kicsöpögjön az olaj végignéztük az alját (nem kellett volna) a hátsó híg főleg a jobb oldala úgy szét volt rohadva hogy csak pár mm fém fogta a kereket, mondtam neki hogy ezt mielőbb csere mert egy nagyobb kátyú és kiszakad !
Szerk.
Ennyiért már nem teljesen lehetetlen jó Golf vagy Octavia -t kapni !
Ki kell fogni, ismerős 630k -ért vette vagy 3 éve az Octaviat azóta is elégedett vele.
A 307 egy kategóriával azért már feljebb van, a minap vezettem egy 206 -t és azt vettem észre mennyivel gyengusabb a belseje és kényelmetlenebb mint anyám 306 -a és sokkal kisebb, majd ugyan ez jutott eszembe a 206 egy kategóriával kisebb és olcsóbb !
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jogász topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest