Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    Na lefoglalóztam ma egy swiftet. Végül nem megane lett mert számolgattam s még ezt is egyelőre nehezen hoztam/hozom majd össze tanuló létemre ilyen esetben meg számít az a plusz 80ezer is(meganenal,mindennel együtt).

    Kinéztem,felhívtam, elmentünk (itt helybe van gyalog 15p :D ), rozsdák nincsennek, olaj nem folyik,szép hang,szép alapjárat, nem rohad sehol belül is elég szép állapotba van,nem kopog,nem zörög,semmi tehát elég jó állapotba van. Annyit kell javítani,hogy első lökhárítón alul van egy nagyon minimál húzás meg a motorháztető alatt van az a "híd" vagy nem tudom mi ott lepattogott néhol festék és kicsi rozsda"pöttyök" vannak. De ez minimális szerintem ,hogy ennyi "baja" van csak egy 14éves autónak. " Rozsdapöttyöket " kb 3 e ft ból kilehet javítani elől a lökhárítón meg lehet ki se javítatom mert nem lényeg nem csúnya és csak akkor látszik ha direkt nézem..

    Vezetőülésbe elfértem úgy,hogy koppra hátra ülés, a támla meg 3/4ig hátra(mögöttem nem fognak elférni :D de nem is ezzel tervezek menni 5fővel körutakra) .. Mivel nekem még nincs meg a jogsim ezért a társ vezette próbakörre.. Éles kanyarokba se kopogott, jól húzott,jól gyorsult aztán így döntöttem,hogy ha van ez akkor nem keresgélek tovább mert sokkal jobbat ennyiért (430) úgy se találnék. Így lefoglalóztam, várom az sms-t,hogy mehetek a jogsiért és utána kereskedőhöz,ezután kb 2 napon belül elhozhatom.

    Amúgy kategóriájához képest elég extrás kis swift.. Elektr.ablak,elektr.tükör, 2 légzsák,klíma(ezt max dugoba fogom használni :D ) ,centrálzár,szervokormány,alufelni és ahogy láttam új gumik. Vagy újszerűek legalábbis..

    Ausztriából hozták a kocsit, még nekem kellett most aláírni a kétnyelvű adásvételit. :D

    Tehát megvan ez is.. Már csak sms re várok hogy mehessek jogsiért(kb 10nap remelem) utána meg átvehetem végre a swiftet. :)

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák